csak ötlet képpen!
minden u21-es év végén meg lehetne köszönni, azoknak akiknek áldozatos munkájával játékos került be a keretbe.ugyan ez válogatottnál.a szövkapok köszönetet mondhatnának név szerint a stábtagoknak, ők is megérdemlik a megbecsülést és a nyilvánosságot.
kicsit más.legalább a hazai (azt mondjátok nincsenek sokan) managerekkel kéne a scoutoknak jobban tartani a kapcsolatot. saját példámon látom a következőket.
az csak egy dolog, hogy hetente vagyok olyan aktív , hogy töltöm a játékosomat külső oldalon.mostanában nem volt igényem rá, ezért nem írtam a scoutomnak, ő meg nem keresett már vagy 2 hónapja így nem volt egyeztetés milyen irányba menjen a srác mit kéne edzenem neki.egy dolog, hogy képbe vagyok és tudom mit kell csinálni hova kell jutni, de ha ez nem így lenne rendesen félre edzhettem volna már a fiamat.
most, hogy túl vagyok 2 szezonnyi DH edzésen (nem sok de már ennyi idő alatt is látok pár hiányosságot az edzés rendszeremben) nem értek 1-2 dolgot, miért úgy kellett csinálni az elején, ahogy csináltuk.orrba szájba ment a tempó edzés és mellette egy kis kinti dobás.nem lett volna kifizetődőbb ezt fordítva csinálni?nem tudom a fiam mennyire lett volna alkalmas más fajta nevelésre, de azt mondtam mindenkinek az elején olyan játékost faragok belőle amilyent nekem mondanak. nem hiszem, hogy dunát lehet rekeszteni az ilyen fajta edzőkből.mondtam csapat nem érdekel, csak az, hogy a fiú olyan legyen amire nektek szükségetek van.ha kell adok a DH-mnak 20-as blokkolást. (persze felesleges csak szemléltetés képpen) semmi extra igény nem jött, egy szokásos DH lesz nevelve belőle.mint írtam korábban, lehet azért mert másra tényleg nem lenne jó alap anyag. nem tudom de az tény, hogy nem lett lecsapva a feldobott magas labda.
köszönöm mindenki nevében azt a munkát amit ebben a szezonban (is) tettetek mindannyian a két válogatott érdekében.úgy érzem kívülállóként, sikeres szezonon vagyunk túl a stáb egyre jobban érik össze és a ti áldozatos munkátok lassan meghozza a gyümölcsét.
köszönettel és tisztelettel dzsevasz!