Armensko vs Slovensko 74:125(17661)V nasom ostatnom vystupeni sme v pondelok zdolali na domacej palubovke Armensko rozdielom 51 bodov. Ked mam byt uprimny, pri nasich naladach, rovnakom pristupe a HCA, dufal som vo vacsi bodovy rozdiel. Hlavne ma trochu zarazil priebeh zapasu, ked po 3/4 hry bol rozdiel len 30b a 21b ziskali az nahradnici v zaverecnej stvrtine. Princeton asi z tohto pohladu nebol najlepsia volba, mozno bolo lepsie ist pod kos. Aj ked sme mali dobru uspesnost (56%), tak sme mali o priblizne 10 striel menej ako v predchadzajucich zapasoch. Capela nam sice exceloval aj pri tejto taktike, ale zase Gazur ostal len na 4 bodoch. Trochu viac bodov som cakal aj od Bombaru, resp. od SF pozicie a to potvrdil len striedajuci Frenko. Preto som aj obetoval cosi v obrane - Bujda branil ich SF a ocividne mu nestihal, s ocakavanim, ze v utoku zase ziskame my. Az na ich SF sme v obrane podali priemerny vykon, resp. sa ich hraci nedostavali do vela prilezitosti. Mozno sa zda, ze som narocny alebo stale krituzujem, ale v tabulke sme sa posunuli len o 1 miesto, momentalne sme 5. Kedze nielen my, ale aj superi maju lahkych protivnikov, fakt ide o kazdy bod pred vyradovacimi bojmi.
Buduci tyzden hrame opat doma, akurat s trosku lepsim superom z Rumunska. Momentalne su s bilanciou 4-0 na 10. mieste. Minuty zatial vyzeraju OK az na Gazura, par hracov este caka na treningove minuty. Dajte si dnes v pohari/priatelaku pozor na minuty, o tyzden potrebujeme aspon take formy ako mame teraz:) Dakujem.