Jak bylo avizováno, měl jsem poslední dny problémy s připojením na cestách v zahraničí (navíc zkomplikované tím, že mi zkolaboval notebook). Naštěstí se mi to povedlo jakžtakž vyřešit akorát na finálový zápas ligy. Ještě to pořád není ideální, ale doufám, že se to postupně ještě povede vylepšit, protože mě v zahraničí čeká i období okolo draftu. A bylo by velmi nemilé, kdybych Amaremu na rozloučenou s U21 připravil nulovou pomoc s procházením draftu (ještě cca. 6 dní po draftu - pokud nebude draft opožděný z důvodu přesunu serverů - by měl být Amare trenérem U21 a jeho nástupce ho nahradí za 2 týdny v pondělí ráno (pokud to nebude tradičně jinak než předešlé sezony).
Včera jsme odehráli přátelák s Rakouskem, oba týmy zvolil stejnou taktiku, ale nám až tak neseděla. Jako hlavní důvod bych viděl naší střelbu za 2 body(34,6%, soupeř měl 51,7%), ani moc nevyšel pokus s Hánou na PF (aspoň pro tuto taktiku), v koncovce se moc neprosadil. Tahle statistika byla prakticky jedinou důležitou, kde jsme za soupeřem zaostali. Soupeř měl sice více doskoků, ale to bylo tou naší střelbou a větším počtem doskakovaných míčů pod jejich košem, celkově si v obraně pohlídal na doskoku 77,3% míčů na doskoku, zatímco my 81,6%.
Pro příští týden už zřejmě vzroste konkurence o hráče, kteří v pondělí odehráli svůj poslední zápas v U21. Předpokládám, že někteří by se rovnou mohli objevit v nominaci na zápas, pokud budou ve formě.