BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő VII.

Kérdés és csevegő VII. (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Chosen

This Post:
00
134854.995 in reply to 134854.992
Date: 6/13/2010 12:16:26 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Értem min kaptad fel a vizet, és tényleg bosszantóak néha a szerver halódások. Ugyanakkor mivel ez egy online, és (többségünknek) ingyenes játék, ezt bele kell kalkulálni. Egy szerencsétlen momentum miatt igazán kár lenne abbahagynod, ha egyébként szereted ezt csinálni. Ez végülis egyfajta stratégiai játék, ha nem jön be A terv, akkor van B, C, stb... Vagy ha nincs, hát csinálsz.
Az most más kérdés, hogy ha olyan sarkalatos pont volt a tervedben ez az eladás akkor már csak ezért sem kellett volna nyomott áron kirakni.
Lényeg, hogy ne add fel, a magyar BB közösségnek szüksége van a hozzád hasonló emberekre!

From: stefykee

This Post:
00
134854.996 in reply to 134854.985
Date: 6/13/2010 2:28:39 AM
Overall Posts Rated:
00
Nagyon kár lenne érted!!!!!! Azért is mutasd meg, hogy mit tudsz! Innen felállni az igazi dicsőség:P

When i get older i will be stronger, they"ll call me freedom JUST LIKE A WAVING FLAG, and then it goes back!^^

Last edited by stefykee at 6/13/2010 2:34:55 AM

From: Aboka
This Post:
00
134854.997 in reply to 134854.996
Date: 6/13/2010 2:58:27 AM
Overall Posts Rated:
00
Jelentkeznék a legpechesebb menedzser posztra! Nézzétek meg mi volt nálunk nyugaton! Kicsit bosszantó.

From: Precki

This Post:
00
134854.998 in reply to 134854.997
Date: 6/13/2010 3:01:43 AM
Dombó KC
III.8
Overall Posts Rated:
1818
Hát az szép ... Sikerült a lehető legrosszabb helyen zárnod az alapszakaszt ... legalábbis anyagi szempontból.

From: Aboka

This Post:
00
134854.999 in reply to 134854.998
Date: 6/13/2010 4:33:30 AM
Overall Posts Rated:
00
Hát jah, de azért hogy egy kosáron múlt a playoff...

From: kaygee

This Post:
00
134854.1000 in reply to 134854.995
Date: 6/13/2010 5:12:12 AM
Overall Posts Rated:
173173
Amint már mondtam, nem az ár volt a lényeg. A folyamattal van bajom. Ha az fair lett volna, akkor nem szólok semmit egy alacsony ár miatt. Másik. Az ennyiért vagy annyiért kitett játékosokért nem biztos, hogy többet kapsz, mintha 0-ról indulnának, de ezt mind tudjuk, nem kell részletezni.

Azért volt kint ennyin, mert el akartam adni. A másik centert is. Szándékosan voltak úgy kirakva, hogy még játszani tudjanak a szombati meccsen, amit meg kellett nyernem a bentmaradáshoz + még úgy tudjanak elmenni, hogy a rájátszásban játszhassanak, vagyis nyilván nagyobb számú licitáló lehetett rájuk. Ezért is logikus volt kitenni őket alacsony áron, mert egyébként benne lett volna a rizikó, hogy nem mennek el. Holtszezonban pedig 5. helyezettként sok pénzt vittek volna el, és a holtszezonban nem tudtam volna őket megközelítőleg sem olyan áron eladni, mint a rájátszás előtt. Tehát volt benne logika, sőt, több logika volt abban, hogy így csináljam, mint más módszerrel. Mondjuk ha nagyon nagy gáz van, akkor még mindig visszavehettem volna. De mondok én neked valamit. Ha kirakom 1,5 millán, és úgy száll el a rendszer, akkor is jogos lenne a reklamáció.

Nyilván ide nem fogom beírni, mert infó lenne a csapatomról, de eléggé más felfogásban edzettem a játékosaimat, mint az itteni kőbe vésett szokások, és ilyeneket nem tudok igazolni, ha fel kell számolnom a csapatot vagy pedig nem tudom eltartani őket mert kiesek. Így viszont az egyetlen B terv az, hogy továbbra is árulom a csere centeremet, akit szintén tegnapi hiba miatt "sikerült" visszavennem (az ő történetében már másodszor, a csapat történetében többedszer, az órával valami nem stimmel, ennyi...). Kevesebb játékossal több pénz megmaradna, de nem látom, hogy ennek mi értelme lenne.

Az megtisztelő, hogy szerinted szükség van itt rám, de tegnap óta a GM-ekkel való éjszakába nyúló maratoni levelezésbe is belefáradtam, ezért a szemem is karikás, úgyhogy ez megint egy tőrdöfés volt az egésznek. De azért az durva, hogy arra hivatkozva utasítanak vissza, hogy "ő nem a játék fejlesztője", holott szerintem kompenzációs, illetve büntetési ügyekben szerintem pont, hogy ők járnak el, és hozzájuk kell fordulni.