BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Off Topic

Off Topic (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
4863.995 in reply to 4863.993
Date: 2/16/2012 10:31:16 AM
Overall Posts Rated:
154154
Stejně jak soupeř má možnost dohodu nedodržet (což považuji za prasárnu já), tak stejně i dotyčný má možnost o tom informovat na konferenci (což považuješ za prasárnu Ty). Možná bych jen zvážil jestli s tím jít rovnou na národní, nebo by to bylo vhodnější spíš na ligové...

Já považuju za prasárnu oboje. To první jsem schopen vnímat jak legitimní způsob hry, i když ve všech směrech špatný. Nesouhlasím, že dotčený má právo (jistě má možnost) informovat na konferenci a už vůbec ne (což netvrdím, že je tenhle případ) pokud si to napřed nevyříkás tím druhým, ne vždy je to úmysl a někdy si myslí, že se dohodli jen jedna strana. Jen oni dva vědí, co si napsali a postovat někam na fórum obsah pošty je zase další zlo. Dohoda je věc těch dvou a tak by to mělo zůstat, ne s tím jít na veřejnost. Chroničtí nedodržovači zajdou sami od sebe, před ostatními se varuje zbytečně.

Kromě toho jsou případy, kdy nedodrží oba, kdo pak má právo postovat na fórum?!

This Post:
00
4863.996 in reply to 4863.995
Date: 2/16/2012 11:01:09 AM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12421242
Second Team:
Jirkov
Já bych to osobně asi uzavřel, protože tady názory jednotlivých manažerů nejsou stejné a asi není ani šance, že by se sblížily. Sice se ti to nelíbí, že to tady někdo napíše, že mu někdo porušil dohodu, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat. Když bude někdo příště chtít, tak to tady stejně napíše. A přišlo by mi poněkud zbytečné, aby to příště vyvolalo stejnou diskuzi odvádějící pozornost od podstaty, kterou bylo, že někdo porušil dohodu.
Jinak poznámka mimo, díval jsme se na jejich ligu a psal to i tam na konferenci (nedíval jsem se, kde dříve), tak to není tak, že by s tím šel jen na národní forum.
Možná rada pro bucka a další pro příště, možná se stačí omezit jen na strohý výčet faktů ten a ten mi nedodržel dohodu. Když vynecháte vlastní hodnocení situace, možná to uživatelé, kteří s tím mají problém, bude méně dráždit ;-)
A ještě k tomu, co je „větší“ prasárna, tak já za největší prasárnu považuju to, když někdo sám nabídne dohodu a pak je to on, kdo ji porušil (což se třeba v NT/U21 už stalo, i když ne přímo nám, pokud se neptelu).

This Post:
00
4863.997 in reply to 4863.995
Date: 2/16/2012 11:27:42 AM
Napálsko
II.3
Overall Posts Rated:
2323
Já nepsal nic o tom, že má někdo na něco" právo", v obou případech jsem napsal "možnost", když už jsme u toho slovíčkaření ;) Taky bych to asi už uzavřel, prostě na to máme každý jiný názor, jen mi přijde, že stát se to mě, asi bych měl taky nutkání to nějakým způsobem okolí sdělil (čímž nechci říct, že bych to nakonec udělal).

to rwystyrk: ten případ co jsi zmínil na konci se mi už stal. Bylo to v poháru, ale vyhrál jsem i tak, tak jsem to přešel jen s ironickým BB mailem dotyčnému :)

This Post:
00
4863.998 in reply to 4863.996
Date: 2/16/2012 12:40:30 PM
Overall Posts Rated:
88
Celkově jsem překvapen rozličností názorů a můžu říct , že jsem udělal chybu ..., kterou si proberte sami , ale udělal jsem jí
také bych tuto diskuzi ukončil stejně jako začal

a to bylo jen na reakci toho , že je hloupost kupovat hráče s potenciálem 3 ...když ho dostaneš v draftu tak ok ...třeba pro přáteláky jako doplňujícího hráče , ale abych koupil hráče s potenciálem 3 ...to jsou podle mě vyhozené prachy a i když má celkem ucházející skilly je to hráč co nemá pro tým kvalitu do budoucna

From: necom

This Post:
00
4863.999 in reply to 4863.996
Date: 2/17/2012 5:22:09 AM
Overall Posts Rated:
1414
Pěknej balík tě stál Viktorin Sedlár. :)

From: m_art_in

This Post:
11
4863.1000 in reply to 4863.999
Date: 2/17/2012 6:14:06 AM
Overall Posts Rated:
2121
roland udelal dobrej kseft. Nakoupil za 4.5, prodal za 6,5M. Za sezonu 2M, kdo z vas to ma, panove? :)