Já bych to osobně asi uzavřel, protože tady názory jednotlivých manažerů nejsou stejné a asi není ani šance, že by se sblížily. Sice se ti to nelíbí, že to tady někdo napíše, že mu někdo porušil dohodu, ale to je asi tak všechno, co s tím můžeš dělat. Když bude někdo příště chtít, tak to tady stejně napíše. A přišlo by mi poněkud zbytečné, aby to příště vyvolalo stejnou diskuzi odvádějící pozornost od podstaty, kterou bylo, že někdo porušil dohodu.
Jinak poznámka mimo, díval jsme se na jejich ligu a psal to i tam na konferenci (nedíval jsem se, kde dříve), tak to není tak, že by s tím šel jen na národní forum.
Možná rada pro bucka a další pro příště, možná se stačí omezit jen na strohý výčet faktů ten a ten mi nedodržel dohodu. Když vynecháte vlastní hodnocení situace, možná to uživatelé, kteří s tím mají problém, bude méně dráždit ;-)
A ještě k tomu, co je „větší“ prasárna, tak já za největší prasárnu považuju to, když někdo sám nabídne dohodu a pak je to on, kdo ji porušil (což se třeba v NT/U21 už stalo, i když ne přímo nám, pokud se neptelu).