Hali
Gratulálok mindkét menedzsernek (Felnőtt és U21) és segítőiknek a helytállásért és előrelépésért az ide válogatott szezonban.
Írtátok, hogy nincs kellő kapcsolat a válogatottak felé nevelő menedzserek és a scoutok között. Sajnos én a magam részéről is ezt mondhatom. Van 2 játékosom is aki talán odaérhet. Ebből egy talán U21. Pl. hiba az is hogy a külső fórumra feltöltöm a játékost de az adott scout nem látja az értékeit. Mert hát a játékosom bedobó lesz, de még erőcsatár besorolásban van.
Persze jó lenne ha legalább havonta a scoutok érdeklődnének. Persze én is küldhetném az információkat csak hát nem kaptam igazán pozitív választ az esetleges válogatottságukat illetően.
Engem nem zavar ha nem lesznek majd válogatottak,ettől én még edzem őket egy poszton. De idén U21ben is volt egy bedobóm aminek még magam sem hittem el hogy odaérhet, de lám befért. Sérültek voltak a játékosok nem edzették őket vagy nem is tudom. Lényeg hogy sok esélyesebb lemaradt. Szóval nem biztos ki is lesz majd 2-3-5 szezon múlva aki pont az akkori kapitánynak a legmegfelelőbb.
Mindettől függetlenül csak biztatni tudok mindenkit, hogy neveljen magyar fiatal játékosokat.
üdv.
M.
Last edited by Mikhail at 10/2/2010 3:32:36 PM