BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
240885.999 in reply to 240885.998
Date: 11/17/2014 1:53:59 PM
Overall Posts Rated:
123123
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 124-116

Λοιπον...ενας αγωνας που μας χτυποκαρδισε ακομα μια Δευτερα...αλλα τελειωσε δυστυχως με μια πικρη γευση...μπορει να χασαμε τον αγωνα αλλα ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ πρακτικα συμπερασματα στο περιφερειακο κομματι ενα κομματι που η Εθνικη μας δεν πλασαρε παρα μονο στο μακρινο παρελθον...

Ας δουμε λιγο ομως πρωτα πως κατεβηκαμε και ποια η λογικη του συστηματος...η επιλογη των Βαμβακαρη Κοη και Ιακωβιδη στην περιφερεια ηταν επιτακτικη...γιατι...ειναι οι πιο επιθετικοι περιφερειακοι που διαθετει η Εθνικη μας...θελαμε περειφερειακη επιθεση οσο το δυνατον πιο υψηλη...οι ψηλοι μας ηταν οι πιο περιφερειακοι ψηλοι με καλο ριμπαουντ που υπηρχαν στο παρον ροστερ...

Δεν ρισκαραμε μια προβλεψη διοτι παρολο που υπηρχε μια διαθεση για περιφερειακο παιχνιδι απο τους Ολλανδους δεν θελαμε να προσθεσουμε κι αλλη μια παραμετρο στο δικο μας περειφερειακο στησιμο...οι αμυνες μας περιφερειακα ηταν καλες πολυ καλες...ολη η ομαδα μας ειναι αμυντικογενης σας το ειπα και σας το εξηγησα οτι ειναι το βασικοτερο κριτηριο για την επιλογη...η περιφερειακη μας αμυνα ηταν δυνατη αλλα εσωτερικα χαμηλοτερη...

Μια συγκριση ττης αμυνας μας και των Ολλανδων αυτο δειχνει...απλα οι Ολλανδοι επιθετικα ηταν αριστοι...ηταν καλυτεροι και δεν μας κερδισαν κατα λαθος αλλα το αξιζαν...αν και το 100pp ειναι λιγο περιεργο αθροιστικα...αλλα δεν μπορουμε να σταθουμε εκει....

Το κερδος για εμας ειναι πως πλεον εχουμε ενα ακομα οπλο στην φαρετρα μας...θεωρω οτι αν ειχαμε απλα μια σωστη προβλεψη επικεντρωσης θα παιζαμε πολυ ανταγωνιστικα και θα χτυπαγαμε μια σαφως καλυτερη ομαδα απο εμας...Στο μελλον αν το υλικο μας εχει την ποικιλια να υποστηριξη καλυτερα 3 ειδων συστηματα θα μας καταστησει απροβλεπτους και οι αντιπαλοι θα παψουν να μας παιζουν υποψιασμενοι...

Η Εθνικη μας δεν θα γινει περιφερειακη ομαδα...αλλα θα μπορει να υποστηριξει εναλλακτικα και περιφεριακα σχηματα...αν τωρα η επιλογη αυτη ηταν λαθος ή σωστη δεν με νοιαζει αληθεια...αυτο που ηθελα ηταν σε ενα ματς ανταγωνιστικο επισημο να γινει μια δοκιμη ουσιας...και το λεω οτι δεν γιναμε υπερομαδα ουτε κοιταγαμε την προκριση και δεν μας εκατσε...το ξεραμε απο την αρχη...πριν την εκλογη μου...οτι οποιος και να ηταν εδω τωρα θα ειχε τα ιδια αποτελεσματα...

Το προγραμμα η κληρωση και οι αντιπαλοι ηταν κλασεις ανωτεροι μας...καναμε το μπαμ κερδισαμε ενα μεγαθηριο και σηκωσαμε κεφαλι...αυτο κραταμε...και με αυτο συνεχιζουμε...αλλα ειλικρινα οποιος εχει την ταπεινη ιδεα οτι πλεον ολα ειναι ετοιμα για προκρισεις κανει τεραστιο λαθος...εχει δρομο και δουλεια ακομα...

Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος παρολο που χασαμε...κερδισαμε μια ακομα επιλογη...

Χαιρομαι για την κριτικη και ειμαι υπερ της πολυφωνειας θελω αποψεις και ιδεες αλλα θελω και επιχειρηματα που να τις υποστηριζουν...

Αν σας απογοητευσε η ομαδα μας σημερα...συγχωρεστε την...κι αγκαλιαστε την...και δουλεψτε για να την κανουμε καλυτερη...!

Σας ευχαριστω και ειμαι στην διαθεση σας για οτι θελετε...!!!

This Post:
00
240885.1000 in reply to 240885.999
Date: 11/17/2014 2:05:08 PM
Overall Posts Rated:
9797
Λες ότι: οι αμυνες μας περιφερειακα ηταν καλες πολυ καλες. Δηλαδή αν ήταν κακές πόσα παραπάνω τρίποντα θα τρώγαμε από τα 19!!

dwrean.net - δωρεάν προγράμματα και παιχνίδια