(78029)щось не вийшло. насправді, багато чого не вийшло. щось в мене, щось в гравців
в мене: я довго обирав малого до резерву. навідь записав цей вибір до прев'ю. але коли обрав - то забув поставити його до складу... це на результат не вплинуло, бо травм чи фолд-аутів не було. але це додало до відчуття, що я проаналізував сербів, але не використав це. так, я не був впевнений у тому, що вони зіграють щит, але це все-таки було більш імовірно від них. я коли писав у прев'ю про 3-2, я ж просто сказав це, жодної логіки не привів, чому 3-2. і пам'ятаю, щось клацнуло, але якось затихо. я очікував від них 3-2 і сподівався що ми не багато програємо підбір, але скоріше за все персоналка сьогодні була б значно краще. 3-2 нам не допомогла закрити всіх їх малих, особливо я сподівався що сречков буде забивати меньше, як славковіч. ну і найбільшої шкоди завдали гаровіч (це той єдиний великий у формі 8) та його змінник
незважаючі на це, в нас були шанси, але тут вже двигун не дав їх реалізувати. по-перше, наші АЗ чомусь кидали недостатньо триочкових. в каховського майже 50% кидків були з-за дуги. в деркача навіть більше 50%. навіть в манько 3 з 6 спроб були дальні. але в борісенко лише 26% його кидків були з-за дуги і в мядоускі лише 1 з 6 спроб, і та в останню хвилину гри. по-друге, деркач міг би закинути ще 2-3 триочкових, не бачу причини чому його відсоток настільки нижчий за відсоток інших. по-третє, де були щавель та протіч на підборах? їх скіл вищий за скіл чеберячка з погорєловим. хоча це скоріш питання до розподілу підборів між нашими гравцями, ніж що ми взяли меньше підборів ніж мали б... ну і двигун дещо познущовся над нами в останній чверті: 4 триочкових у перші 4:12 на ривок 14:0 щоб вийти вперед. наступна тричокова спроба через 4 хвилини. за цей час ривок сербів 11:2. наступна спроба ще через 2:15... далі, 13 секунд до кінця, -3, наше володіння. по-перше, без тайм-аута. по-друге, триочкова спроба баззером на ОТ? ні, кинути за 7 секунд. ну ладно, кинути, забити, сфолити, знов забити. можливо. але, хто кидає? ємельяненко... після чого серби двічі мажуть з лінії, залишаючи -3 ...і беруть підбір у нападі. не вперше за гру, але виглядало як продовження знущання від двигуна
незважаючі на те, що єдина зміна, яку можна було б зробити, це потавити персоналку замість 3-2, і це не гарантувалоб результату (вгадайка... не було впевненості зовсім), в мене є відчуття недопрацювання по цієї грі і за це прошу вибачення
наступного тижня болгари, які програли нідерландам 8 очок зігравши 2-3 проти каруселі