мальта. новий тренер. зовсім новий - відіграв лише 1 повний сезон. грав колись раніше, щоправда. вибори виграв в якогось італійця з рахунком 1:0. імовірно що єдиний хто проголосував - це він сам, бо він мальтієць ))
у першій грі програли бельгії. нічого дивного, але 121:143. карусель/3-2 проти карусеь/персоналка. рівний настрій. 14/29 триочкових
максимальна зарплатня в гравців 17к. таких двоє, один у формі 6. є великі 14к, 10к, (9, 8, 8. у дужках бо без форми/ травмовані), 7к, 6к. насправді дивно чому бельгія грала зовнішню тактику і ще дивніше як мальтієць її зловив з 3-2. блокерів в мальти немає. якось більш в очевідь зіграти щось внутрішнє, особливо з такими великими як в бельгії
як я вже сказав першою думкою є зіграти щось внутрішнє. але є проблема: верещяка у формі 7, невельской у формі 6. все ще можна зіграти в одного атакувального великого. насправді, такий варіант не є поганим, бо має дати нам виграш підбору. єдино що, не хочу грати ізоляцію, щоб з самого початку розбавити ігри на нейтральному темпі. вони скоріше за все зіграють 3-2, так саме, як проти бельгії. не те щоб це був ідеальний захист для них проти будь-якого суперника, бо блокерів немає. але мабуть тренер вважає, що персоналка буде гірша за зону, а на 2-3 немає гравців. хоча, з великими 14к та 10к, 2-3 з кимось в кого ближній захист 7-8 може і не буде диркою. в мене довго стояла зовнішня тактика. захист в мальтійців гірший ніж в ізраїльтян, тому їх 3-2 ми повинні пробиваит краще. але все ж таки змінив на щит
(79045)щит не спрацював. розподіл кидків поганий як для щита, багато триочкових і дальніх двоочкових. станкулеску відіграв гарно в атаці. ну може кондаков, хоча 7/10 було б краще ). дупа ок. кріулін у перші 3 чверті, коли було 7/11, було гарно. але закінчив з 0/6. і все. півненко не добрав, верещяка дуже пасивно, мельнік дуже здалеку. в захисті перші 3 чверті дуже погано відіграли. в цілому +24 не той результат, який хотілось побачити, хоч це і на 2 бали краще за бельгію
за перші 1,5 чверті станкулеску та верещяка нахапали фолів, так що навіть 7 хвилин півненко грав як Ц. це також позначилось не в гарний бік. за той же період часу МФ і Ц стартові мальти нахапали фолів. але всі дограли до кінця гри
дуууже багато втрат...
ізраїль наколотив 141 молдові, яка поставила 2-3 і отримала рнг. чехія виграла 115:99 в чорногорії на меньшому настрої рнг проти 3-2. доречі 4 команди зіграли пейшн: мальта, молдова, чорногорія та латвія...
латвія з бельгією видали тріллєр. равний настрій (сподіваюсь нормал). пейшн/2-3 в латвії, внутрішня ізо/3-2 і невдало вгаданий фокус в бельгії. перша чверть - латвія катком пройшлась по бельгії, 31:17. в другій бельгія почала скорочувати. при рахунку 10:15 у чверті (41:32) за 3:11 до кінця латвія бере тайм-аут. за ці 3 хвилини рахунок 12:2. повторити це у 3й та 4й чвертяї не вийшло. бельгійці поступово скорочували, за 2:11 до кінця зрівняли рахунок, а за 1:10 було вже +6 в бельгії. останні 16 секунд:
при +3 на користь бельгії гравець латвії маже триочковий. фол. два штрафних мимо. триочковий латвії мимо. підбір в нападі. фол без кидку на останній секунді замість триочкової спроби
5 блоків в латвії, 16 в бельгії. я ще не вівчав досконально латвію, але мені здається, що їх великі блокери. вони грали 2-3 в 3 малих. не знаю хто захищався фк ЛФ. той хто грав на ЛФ, тренувався виключно як АЗ, в нього взагалі захистів не багато. хоча може бути 10-10 з народження, він 19річний з драфту. чи тренування ЗЗ на двох слотах. в інших досить багато тренування на РЗ, але все рівно це навряд чи більше 10-11 ближній захист. доречі, я б сказав, що розподіл кидків в бельгії більше сконцентрований на фарбі ніж в нас... хоча не рахував
в інших групах без несподіванок. англійці здолали фінів за рахунок вгадайки. нідерландам не допомогло 2-3 проти щита німеччини, але нідерланди не ті, в них зарплатня до 60к
натсупний тиждень - латвія. якщо в кого є якісь думки - пішить