BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 Euro '68

U21 Euro '68

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
22
327033.1
Date: 4/1/2025 1:10:11 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
календар євро:

14/04/2025 24 Ukraina U21 18 Israel U21
21/04/2025 94 Malta U21 24 Ukraina U21
28/04/2025 24 Ukraina U21 41 Latvija U21
05/05/2025 68 Crna Gora U21 24 Ukraina U21
12/05/2025 2 Belgium U21 24 Ukraina U21
19/05/2025 24 Ukraina U21 36 Ceska Rep. U21
26/05/2025 24 Ukraina U21 73 Moldova U21

ізраїль. я такого ще не бачив. зарплатня 215к... ще 4 великих 50-70к. малі 38, 40, 43к. здається ізраїль хоче повернутись до ЧМ
мальта. гравці до 20к, при чому малі. один єдиний великий із зарплатнеє більше 10к
знову латвія. два великих під 40к і малі 30-32к. починає з чехією та бельгією
чорногорія. гравці до 20к. склад глибшій і рівніший ніж в мальти
бельгія. третій ЧЄ поспіль. чемпіони європи, півфіналісти ЧМ, друга команда рейтингу після сша. 8 найзарплатніших гравців позиціонуються як центри із зарплатнею від 28 до 80к. чотири малих 20-26к. слабкіші ніж минулого євро. подивимось хто там буде тренером і що за настрій
чехія. великі 33к, 28к, 25к, малі 25к, 23к, 20к. перед нами грають з мальтою та молдовою, а після нас із бельгією. бє...
молдова. три малих з 21к зарплатні. в інших гравців 14-. три великих 11-13к

з одного боку, перший тур це саме той час коли можна щось зробити з ізраїлем, з іншого вони дуже сильні. в нас є гравець, який тренується в ізраїлі. сподіваюсь його власник зіграє чемно і награє нормально хвилин
з латвією буде важко, добре, що їх календар навіть гірший за наш. хоча, якщо вони вирішать злити бельгійцям, то не гірший
бельгія не виглядає неможливою
передостанній тур з чехією, в яких гарний календар перед нами

This Post:
00
327033.2 in reply to 327033.1
Date: 4/3/2025 9:26:43 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
здається ізраїль хоче повернутись до ЧМ

вони точно хочуть повернутись. тренером скоріше за все стане алонсо: двукратний чемпіон світу + півфінал ЧМ + 2 півфінали ЧЄ з молодіжкою, а також чемпіон Європи + 3 півфінали ЧМ + фінал ЧЄ + 2 півфінали ЧЄ зі старшою збірною...

This Post:
33
327033.3 in reply to 327033.2
Date: 4/14/2025 12:57:04 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
ну що, ізраїль
великий з зарплатнею 215к... класичний центр. отримував трохи тренування як МФ, але дуже мало. атакувати любить і робить це вправно. єдиний плюс - форма 7. усі інші великі у формі 8. 68к - трохи тренування як МФ. 59к - ось цей блокер. отримав десь пів сезони, може трохи більше, тренування на РЗ. 52к - класичний центр, тренування лише на Ц. ще два великих, 42к та 39к, також блокери, також з деяким тренуванням як РЗ. тобто ми маємо 3 атакувальних великих і 3 блокери наразі в складі
з семи малих в складі двоє у формі 8, найбільш та найменьш зарплатніші )) 43к. сезон тренування на АЗ, може трохи більше, і весь останній час на РЗ. не впевнений що йому тренували діапазон, скоріше 1-на-1 захисники. досить багато асистів. тобто, такий собі комбо-гард, скоріше за все без ближнього кидку, з не дуже високим діапазоном. 28к - ось цей з тренуванням 1-на-1 форварди. 40к - вінгер, 38к - РЗ, 34к - важко, але скоріше РЗ, може з діапазоном, 32к - вінгер, 30к - комбогард без ближнього... 3 вінгери, 2 РЗ, 2 комбогарди
останній гравець - єдиний 19річний в складі. маю на увазі, хто прийшов з драфту у 19. в нас же більшість 19річних. 18річні це кондаков, кріулін, мельнік, бондарекно, ярошенко, дупа серед тих, хто в складі чи може до нього потрапити. про що це говорить? більше тренерів молоді? чи ні про що? це був ліричний відступ. хоча цікавий. в кого які думки?
в останнє алонсо тренував молодіжку 20 сезонів тому. не думаю що є сенс аналізувати як він тожі грав, а також як він грав у дорослій збірній, бо там багато чого іншого

що в нас. є гравець у формі 9. проблема, що станкулеску не розцінювався як гравець старту ))) з малих у формі 8 кріулін та півненко. та ще ярошенко з бондаренко. з великих ємельяненко, павлов та верещяка. але питання навіть не в цьому. що робити? в мене було 3 варіанти. зіграти 2-3. але після розбору гравців, є сумніви, що ізраїль зіграє під щит. я навіть не впевнений, що кальдерон буде у старті. особливо якщо вони зіграють з блокером + атакувальним великим. з іншого боку, не думаю, що від нас чекають внутрішнього акценту, тому може і без блокера буде з їх боку. хіба що вони вирішать розщавити нас і зіграють у 3 великих. але що вони тоді будуть в захисті грати?.. так що сумніваюсь я на рахунок щита та кальдерона. 2-3 не граємо. що там в мене ще було? персоналка у 3 великих з лоу постом чи 3-2 з двома блокерами та зовнішньою атакою. і я все більше схиляюсь до варіанту з 3-2... також спробуємо зловити їх на вгадайці темпу, що робили з нами попереднього сезону. трохи ризиковано, але інакше шансів замало

This Post:
11
327033.4 in reply to 327033.3
Date: 4/14/2025 1:01:49 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
(79040)

ми втримались 1,5 чверті. після цього ізраїль зробив ривок 20:4, вийшов вперед, і не залишив шансів. був помент, за 4,5 хвилини до кінця, ми зкоротили різницю до -4, але два піспіль триочкових від бар-шешета...
однакові тактики в обох збірних, але в нас влучна вгадайка (напіввгадайка), а в них мімо. внутрішній акцент... я не знаю хто буде грати внутрішній акцент проти них... в кальдерона мабуть також блок на рівні, хоч і атакувати він любить і вміє. нажаль вони поставили 3-2. я все-таки думав та сподівався на персоналку. і проти 3-2 в нас атакувальних можливостей не вистачило. і захисних також. хоча тут не те щоб погано. акоена (найзарплатніший малий) не закрили, йому таки тренували діапазон на АЗ. не повірив я в це, інакше мабуть вгадував би карусель повністю. бар-шешет ще може зайвий триочковий попав. усіх інших не можна сказати що ми їх не закрили, але в них немає нікого, хто б провалився в аатці. в нас же 51% в дупи з кріуліним і 23% в усіх інших. в ізраїля же найгірший гравець кидав з 35% влучністю. не рахуючі атара, в якого 0/1. не скажу що я очікував багато від павлова чи карабкіна. але від півненко, ємельяненко та малих запасу... якби не 3-2...
ще маю відмітити, що 6 наших блоків прийшлись на ці перші 1,5 чверті. а останній 7й на той момент коли ми зкоротили відстань до -4 в 4й чверті. тобто ставимо блоки - ведемо в рахунку
прикро, що павлову не дали 10й асист. він намагався, але всі мазали
можливо це була найскладніша гра для ізраїлю у першому раунді, але нам від цього не легше

мальта накидала 121 очко бельгії. на рівному настрої. все рівно програла -22, але... зіграла 3-2 проти бельгійської каруселі. латвія на меньшому настрої обіграла чехію +18. я сподівався на рівний настрій. ччорногорія обіграла молдову також у результативному матчі 138:119

This Post:
00
327033.5 in reply to 327033.4
Date: 4/14/2025 1:30:46 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
не звернув на це уваги відразу... верніше, під час гри я то звернув увагу що запас не витягує, але що настільки... +- в гравців старту від -2 до +5. в гравців запасу від -14 до -21!.. так, запас в нас слабкіший за старт в такій розстановці, але щоб настільки? підбір гірший настільки, це так. станкулеску не блокер, але і не провал. атака в малих з точки зору каруселі гірша, але я б не сказав що настільки. захист в малих такий самий...

Last edited by Tiger at 4/14/2025 3:21:54 PM

This Post:
00
327033.6 in reply to 327033.5
Date: 4/14/2025 6:40:25 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
доречі, в нас ніколи не було дабл-даблу підбори-асисти. ось навіть так. це 10й випадок, коли до подібного дабл-даблу не вистачило однієї дії. у двох випадках не вистачило 1 підбору, відповідно, у восьми випадках - одного асисту. у восьми випадках це був би тріпл-дабл. єдиний інший випадок коли це не була спроба на тріпл - це телешун з позиції АЗ у 24му сезоні

This Post:
33
327033.7 in reply to 327033.1
Date: 4/21/2025 2:07:49 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
мальта. новий тренер. зовсім новий - відіграв лише 1 повний сезон. грав колись раніше, щоправда. вибори виграв в якогось італійця з рахунком 1:0. імовірно що єдиний хто проголосував - це він сам, бо він мальтієць ))
у першій грі програли бельгії. нічого дивного, але 121:143. карусель/3-2 проти карусеь/персоналка. рівний настрій. 14/29 триочкових
максимальна зарплатня в гравців 17к. таких двоє, один у формі 6. є великі 14к, 10к, (9, 8, 8. у дужках бо без форми/ травмовані), 7к, 6к. насправді дивно чому бельгія грала зовнішню тактику і ще дивніше як мальтієць її зловив з 3-2. блокерів в мальти немає. якось більш в очевідь зіграти щось внутрішнє, особливо з такими великими як в бельгії

як я вже сказав першою думкою є зіграти щось внутрішнє. але є проблема: верещяка у формі 7, невельской у формі 6. все ще можна зіграти в одного атакувального великого. насправді, такий варіант не є поганим, бо має дати нам виграш підбору. єдино що, не хочу грати ізоляцію, щоб з самого початку розбавити ігри на нейтральному темпі. вони скоріше за все зіграють 3-2, так саме, як проти бельгії. не те щоб це був ідеальний захист для них проти будь-якого суперника, бо блокерів немає. але мабуть тренер вважає, що персоналка буде гірша за зону, а на 2-3 немає гравців. хоча, з великими 14к та 10к, 2-3 з кимось в кого ближній захист 7-8 може і не буде диркою. в мене довго стояла зовнішня тактика. захист в мальтійців гірший ніж в ізраїльтян, тому їх 3-2 ми повинні пробиваит краще. але все ж таки змінив на щит

(79045)

щит не спрацював. розподіл кидків поганий як для щита, багато триочкових і дальніх двоочкових. станкулеску відіграв гарно в атаці. ну може кондаков, хоча 7/10 було б краще ). дупа ок. кріулін у перші 3 чверті, коли було 7/11, було гарно. але закінчив з 0/6. і все. півненко не добрав, верещяка дуже пасивно, мельнік дуже здалеку. в захисті перші 3 чверті дуже погано відіграли. в цілому +24 не той результат, який хотілось побачити, хоч це і на 2 бали краще за бельгію
за перші 1,5 чверті станкулеску та верещяка нахапали фолів, так що навіть 7 хвилин півненко грав як Ц. це також позначилось не в гарний бік. за той же період часу МФ і Ц стартові мальти нахапали фолів. але всі дограли до кінця гри
дуууже багато втрат...

ізраїль наколотив 141 молдові, яка поставила 2-3 і отримала рнг. чехія виграла 115:99 в чорногорії на меньшому настрої рнг проти 3-2. доречі 4 команди зіграли пейшн: мальта, молдова, чорногорія та латвія...
латвія з бельгією видали тріллєр. равний настрій (сподіваюсь нормал). пейшн/2-3 в латвії, внутрішня ізо/3-2 і невдало вгаданий фокус в бельгії. перша чверть - латвія катком пройшлась по бельгії, 31:17. в другій бельгія почала скорочувати. при рахунку 10:15 у чверті (41:32) за 3:11 до кінця латвія бере тайм-аут. за ці 3 хвилини рахунок 12:2. повторити це у 3й та 4й чвертяї не вийшло. бельгійці поступово скорочували, за 2:11 до кінця зрівняли рахунок, а за 1:10 було вже +6 в бельгії. останні 16 секунд:
при +3 на користь бельгії гравець латвії маже триочковий. фол. два штрафних мимо. триочковий латвії мимо. підбір в нападі. фол без кидку на останній секунді замість триочкової спроби
5 блоків в латвії, 16 в бельгії. я ще не вівчав досконально латвію, але мені здається, що їх великі блокери. вони грали 2-3 в 3 малих. не знаю хто захищався фк ЛФ. той хто грав на ЛФ, тренувався виключно як АЗ, в нього взагалі захистів не багато. хоча може бути 10-10 з народження, він 19річний з драфту. чи тренування ЗЗ на двох слотах. в інших досить багато тренування на РЗ, але все рівно це навряд чи більше 10-11 ближній захист. доречі, я б сказав, що розподіл кидків в бельгії більше сконцентрований на фарбі ніж в нас... хоча не рахував

в інших групах без несподіванок. англійці здолали фінів за рахунок вгадайки. нідерландам не допомогло 2-3 проти щита німеччини, але нідерланди не ті, в них зарплатня до 60к

натсупний тиждень - латвія. якщо в кого є якісь думки - пішить

This Post:
00
327033.8 in reply to 327033.7
Date: 4/28/2025 10:27:35 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
латвія. тренер новий, але поведінка, принаймні поки що, та сама: карусель проти чехії, пейшн проти бельгії. персоналка проти чехії, 2-3 прти бельгії. без вгадайок
гравці. великі. 39к. ще не грав, 19річний, сезон тренування на МФ. кидає багато, але не скажу щоб влучно і збирає багато підборів. тому можливо це тренування на МФ це був підбір. 37к. блокер. проти бельгії 4 блока, 7 втрат, 3 перехоплення. далі великі 25к та 24к класичні центри. малі. з 5 малих за зарплатнею 2 у формі 7 та 1 травмований. 32к, перша опція проти чехії, 6/13 триочкових, друга опція проти бельгії, 12 підборів. тренування виключно на АЗ. 30к, перша опція проти бельгії, також багато тренувань на АЗ, але також МФ та РЗ. наступний у формі 22к, вінгер, далі 19к
поразка сьогодні, поставить їх перед необхідністю обігрувати ізраїль
в них недостатньо малих у формі з ближнім кидком. вони можуть спробувати зіграти щось внутрішнє, особливо з огляду на наші 3-2
в нас форма гарна. так, є 7 в невельского, що прикро, але 9 гравців у формі 9. так тримати. не знаю чого очікувати від латвія піля їх 2-3 з бельгією в три малих. тому зіграємо наш найсильніший акцент. і хоча, порівняно з попереднім сезоном, наша атака зблизбка набагато краща, а зовнішня гірша, все ж таки зовнішня сильніше. принаймні сьогодні з огляду на форму. але, зіграємо ми не карусель, а прінстон

This Post:
44
327033.9 in reply to 327033.8
Date: 4/28/2025 2:03:28 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
(79050)
вимучили. на самому початку гри литовці відірвались (3:14) і ми всю гру наздоганяли. наздогнали всередині 2ї чверті, але ривок 0:9 в кінці чверті. триочковий баззер від мачогана врятував чверть (і можливо усю гру). ходом третьої чверті вели +4, але закінчили лише +1. в 4й довго йшли десь +6, але ривок 0:8, і без тайм-аутів від нас... але і без тайм-аутів відповіли 7:0. в останню хвилину увійшли з +4. забили 3/6 штрафних, тоді як литовці забили двуху та трьоху. +1. 16 секунд. нарешті забили обидва штрафних, захистились і снова два з лінії
литва зіграла карусель з персоналкою. все-таки персоналка. проти персоналки можна було і щось внутрішнє зіграти. триочкові кидки не пішли. 6/23 це не те, на що розраховуєшь. двоочкові ж непогано - 55%. при чому досить багато кидків з фарби, з середньої дистанції меньше. но це і є прінстон. наші малі у фарбі зіграли добре. все це підтверджує, що можна було зіграти внутрішній акцент. тем більше склад був би інший який би тільки додав якості цим кидкам. але я не думав що буде персоналка. в цілому в атаці зіграли непогано, але ніхто не виділявся. в поганий бік виділився ємельяненко. він чомусь не кидав здалеку, а то було б краще
взагалі двигун мене підставив. він дав дуже багато часу невельскому (який у формі 7), ставив на МФ півненка, віддав перевагу карабкіну перед павловим. при цьому саме півненко та карабкін мають найкращі +- в команді, а невельской не те щоб запоганив атаку (особливо перші 3 чверті, коли в нього було 3/5)
в захисті. відсоток триочкових в латвії десь такий як в нас, навіть трохи гірший, 6/28. відсоток двоочкових - 43%, значно гірший. так що в цілому в захичті відіграли добре. програли вщерть підбори. добре що з них набрали не так багато очок другого шансу. МФи в латвії так були атакувальні, але недостатньо гарні. закрили їх першу опцію - того малого 32к, в нього всього 6/19 і 2/6 тричокових. АЗ старту за перші 3 чверті забив 2/10, а в 4й 5/9... головну гру кар'єри зіграв РЗ: 26 очок, 11/19, 8 підборів, 7 асистів. гравець 19к, десь сезон і дві третини тренування на АЗ і 1,5 сезони на РЗ. саме він не два нам виграти спокійно. чому він?
ще в нас досить багато втрат, 10, а в латвії усього 5. у попередньому турі датвія з бельгією зробили 13 та 12 втрат...

інші матчі без несподіванок. хоча ізраїль довго запрягав, лише в останній чверті зняв всі питання. щит проти внутрішньої 4+1 і вгадайки на темп. також чорногорія вгадала темп бельгії і їй це також не допомогло. мальта обіграла молдову

в інших групах хорватія програла андорі. на меньшому настрої, зовнішня ізо проти позиційної атаки/3-2. інші ігри без несподіванок

Last edited by Tiger at 4/29/2025 12:58:46 AM

This Post:
44
327033.10 in reply to 327033.9
Date: 5/5/2025 12:44:11 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
чорногорія. гравці до 20к. але з топ 7 гравців за зарплатнею лише 2 у формі 8, інші у 6-7. доречі це два великих. чорногорці обіграли молдову внутрішньою ізо проти 2-3. потім на більшому настрої програли чехії граючі пейшн/ 3-2 проти рнг/4+1. і потім зіграли під щит проти бельгії. вони вгадували бельгію на швидкий темп і це досить логічно. цікаво, чи підуть вони далі і че буде спроба повністю вгадати раннє? можливо ні, з урахуванням що проти мальти ми грали щит...
в нас дуже гарна форма. 8 гравців у формі 9. але при цьому гравець у формі 8 буде грати в старті. не тому, що ми не технічно не можемо поставити п'ять гравців у формі 9 (наприклад, лише 1 великий у формі 9), ні, просто дупа показує таку гру, що не ставити його у старт усього лише за форму 8 виглядає неправильно. не скажу, що він однозначно сильніший за інших. ні, є гравці, які в рівень з ним за рівнем в ключових навичках. а в якихось навичках (і я не про підбір з блоком) він досить багато поступається іншим. але в атаці він нестримний. 100 очок за 4 гри з результативністю більше 50% проти ізраїлю та латвії. в сезоні 14 ігор, рекордний показник в молодіжці це 279 очок за сезон...
в грі проблем в нас не повинно бути. я не бачу що чорногорці можуть намагатись мотсити, це буде пік. максимум - вгадайка. в них рівна команда за складом, тому раннє підходить досить натурально. і ця тактика підходить під наш склад. рнг... скоріше ні. щит... скоріше ізо тоді ж.чи потрібно ховатись від вгадайки? це 5-7 очок. повна вгадафка це десь 10-15 очок. на результат гри це не повинно вплинути. на рахунок - так може. якщо буде вгадайка тільки на темп, то, нпариклад, при внутрішній ізо (наприклад, це мій другий вибір на цю гру) ми повинні забити на 10 очок меньше ніж при ранньому. повна вгадайка це вже більше, це 20-25 очок, і я впевнений, що внутрішня ізо не буде на 25 очок гірша за раннє. тобто, якщо буде повна вгадайка на раннє, то внутрішня ізо буде краща, ніж раннє. а ось з вгадайкою лише на темп - не впевнений. я весь тиждень обираю, вже декілько разів змінював розстановку ))) в мене ще є пара годин ввечері та щось вранці )))а, блін. якщо вони будуть повністю вгадувати раннє, то ізо не переб'є вгадайку повністю, то акцент то нейтральний. це потрібно грати щось з акцентом і не швидке. тобто карусель, лоу пост, прінстон. у прінстона же зовнішній акцент для вгадайки? лоу пост точно не хочу. карусель/прінстон можна. 20-25 очок?..
(79052)
я стільки часу витратив на роздуми чи ховатись від вгадайки - а тренер чорногорії вирішив її не ставити ))
а ще я зарано почав видавати аванси дупі щодо рекордів. сьогодні він не те щоб зіграв погано, 11 асистів все таки, але був не таким активним як зазвичай, та й з тих 7 спроб що зробив, лише 2 забив. прорвало півненко. ну хоч тут. кондаков відіграв дивно: 5/6 у першій чверті, 1/6 у другій, 4/4 у третій. що це було у другій? травма ємельяненко сильно вплинула на захист у другій половині гри. я не додав до складу 5го великого (моя помилка), тому в 3й чверті верещяка відіграв без змін і просів, а в 4й на Ц грали галун з ярошенко. але чому запас погано відіграв в атаці... гравці запасу лише 38%, основи 64%. не вистачило пасу дупи? таким чином ми виграли усього +40, що на 2 бали меньше ніж бельгія

бельгія грала з ізраїлем. щит/персоналка проти рнг/персоналки. дивно що в обох персоналка, особливо в бельгії. розвиток гри схожий на наш: бельгія виграла першу чверть і програла усі інші. хоча ми вели в рахунку перші 22 хвилини з максимальним відривом +13, бельгія же почала програвати з самого початку, лише зуміла на деякий невеликий час перехопити ініциативу наприкінці першої чверті і відіграти на рівні половину другої. максимальна перевага 5 очок. ну а результат майже той самий, -17, на 1 очко гірше за нас. хоча на рівному настрої. латвія обіграла молдову, а чехія мальту.
наступний тиждень граємо з бельгією

італія обіграла угорщину незважаючі на напіввгадайку. німеччина не меньшому настрої програла боснії і тепер їм потрібно обігрувати литву

This Post:
33
327033.11 in reply to 327033.10
Date: 5/12/2025 10:15:51 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18311831
Second Team:
Utopia Tigers
після 4х турів в групі є команда яка вже забеспечила собі вихід в другий раунд - це ізраїль. я не вірю у 2 поразки ізраїля. насправді я не вірю і в одну, але латвія може спробувати мотс + повну вгадайку. але це не вплине на вихід ізраїля далі
у нас з бельгією по 3 перемоги, при чому ми зіграли проти тих самих суперників, можна порівняти (суперник, наш результат, результат бельгії):
ізраїль -16 -17
мальта +24 +22
латвія +4 +1
чорногорія +40 +42
ітого +52 +48

дуже-дуже схожі результати. якщо дивитись на кількість забитих, то в нас 402, в бельгії 438. на мальті ми втратили
насправді різниця скоріше за все не важлива. так, є імовірність, що команда, яка переможе, потім програє комусь. чехії, навряд чи молдові. при чому висока імовірність що чехія буде мотсити обидві гри, тобто нам буде гірше. уявить, чехія обіграє на мотсі і нас і бельгію, і в неї ті самі 5/2 що і в переможця сьогоднішньої гри... ок, не будемо завчасно про погане )))

ми граємо з бельгією третє євро поспіль. еволюція їх складу:
цього сезону в них є пара гарних великих 59к та 41к. далі 24к, 23к, 22к, 18. малі 28к, 24к, 22к, 21к.

великі 111, 77, 62. малі 34, 34, 29

8 найзарплатніших гравців позиціонуються як центри із зарплатнею від 28 до 80к. чотири малих 20-26к.

новий тренер. попередній був 14 сезонів. цей тренер мовчить на форумі. я досить докладно описував їх ігри з латвією та ізраїлем. на відміну від нас, проти сильних суперників грав внутрішні тактики, проти слабких - зовнішні-нейтральні
грає пусту на МФ-Ц. здебільшого грають бен ібрагім, ван ріет, тірмарше та міссоттен, це 4 з топ-5 великих за зарплатнею. проти ізраїлю грав боеркамп, 2й за зарплатнею, але, бен ібрагім був не в формі. зараз усі п'ятро у формі 8-9. бен ібрагім блокер, міссоттен, тірмарше та боеркамп МФи, ван ріет... він блокер, який досить багато атакує і не те щоб усе мімо
малі. в них дійсно є чотири малих 20-26к. але в складі тільки 1. ще двоє у формі 7 і останній у формі 8, може визовуть... цей єдиний що є у складі у формі 8 і він основний ЛФ. він 19річний з пів сезону тренування на РЗ, пів сезону на АЗ і ось вже 1,5 сезони на ЛФ. є в них гравець квантанненс, усього 13к, він грав на АЗ при зовнішніх тактиках. але 13к, там не може бути діапазону. хоч і тренування виключно на РЗ-АЗ. є гравець 19к який тренувався виключно як АЗ. при цьому його позиція РЗ, тобто тренували йому не діапазон. інші - вінгери
після їх персоналки проти ізраїлю я навіть не знаю чого очікувати. до цього був впевнений що буде 3-2. а зараз... ще й ізраїль не те щоб вдало пробивав цю персоналку з-за дуги...
форма в нас приблизно однаково добра
все ж таки схиляюсь що вони зіграють щит чи внутрішню ізо. давайте спробуємо відповісти їм тим самим + поставити 2-3. у 3 великих