BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Norbi
This Post:
00
248102.2 in reply to 248102.1
Date: 9/18/2013 6:37:55 PM
Egerszeg Rottweilers
II.3
Overall Posts Rated:
173173
Second Team:
Badacsony Walkers
Hát akkor kezdjük! :)

Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy a stáb akiket kiemeltél, milyen feladatokat látnak el? Kinek mi lesz a posztja a csapatban? Ezt csak kíváncsiságból kérdezem, a második kérdésem azonban szigorúan szakmai:
Milyen taktikákban látsz fantáziát a válogatottal (tudom, ez látatlanban nehéz, de mi az amit mindenképp úgy érzed, hogy előnyösen fogunk tudni használni)?
Vagy marad az amit az u21 játszott az irányításod alatt, a 2pontos, 1 az 1 ellen és blank...

Last edited by Norbi at 9/18/2013 6:38:54 PM

From: Cimi

This Post:
00
248102.3 in reply to 248102.2
Date: 9/18/2013 9:44:18 PM
Overall Posts Rated:
146146
Köszönöm a kérdéseket.
A stàb: nem beszéltünk meg konkrétumokat ki mivel fog foglalkozni. Én azt szeretném mindenki tudjon mindenkiröl és mindenröl. Azért itt kevesebb jàtékosról van szó mint az u21-ben és jobban kivehetö ki az aki oda érhet vagy odaért ugye ezta pot is meghatàrozza.

A taktikàról pontosan nem szeretnék nyilatkozni mert nem minden jàtékost ismerek. A taktika,hogy mit jàtszunk sokban függ a formàtól,ellenféltöl,sérüléstöl. Meglàtjuk mennyire erösitik mg a kinti tàmadàst. De a vàlaszom egyértelmüen nem arra,hogy csak 2 pontos mennénk. A blank taktikàval pedig nagyon nem vagyok megelégedve. Sajàt tapasztalatom,hogy mostanàban nagy butasàgokat csinàl. Ennek biztosan köze van ahhoz,hogy belenyultak a jàtékba.

This Post:
00
248102.4 in reply to 248102.3
Date: 9/19/2013 2:24:59 AM
Overall Posts Rated:
310310
Olvastam a bemutatkozásban, hogy abban az esetben támogatod a multizást, ha az nem megy a főskillek rovására. Nekem tetszett wenger kampányában az, hogy eltartható játékosokat akart neveltetni, a kérdésem az lenne, te hogy látod ezt a dolgot? Van értelme kinevelni 200k+ fizetésű játékosokat, akik aztán folyamatosan átadón kallódnak, sokuk vissza is vonul relatív fiatalon? Jó ötletnek tartanád-e az univerzálisan magas főskillű játékosok helyett a specializált játékosok nevelését? Konkrét példával, mondjuk 6 db 18-17-15 főskillű univerzális center helyett csinálni két 18-17-13-asat támadáshoz, két 14-18-15-öset védekezéshez, meg két 14-16-17-eset lepattanózáshoz, esetleg kiegekkel (passz, dt) segíteni, hogy más taktikához is alkalmasak legyenek.

Másik kérdésem, hogy te mennyire tartod fontosnak magasembereknél a labdavezetés-technika kombót?

Harmadik kérdésem (bocs, megint magasemberes), hogy te mennyire érzed fontosnak a blokkolást? Összekapcsolnád-e a blokk követelményt a bv és pattanó követelményekkel?

Ha lesz többb kapitányjelölt is, természetesen az ő véleményük is érdekelne.

Don't feed the troll
This Post:
00
248102.5 in reply to 248102.4
Date: 9/19/2013 4:46:58 AM
Overall Posts Rated:
146146
Köszönöm a kérdésed.
Igen az eltarthatóság egy nagyon nehéz és kényes dolog. Úgy gondolom magas fizetésű játékosok nélkül nem tudunk komoly eredményt elérni. Én mindig a védekezést tartottam az egyik legfontosabb skillnek. Nem tudom elképzelni,hogy 16 bv-s emberekkel eredményt lehetne elérni. Természetesen nem azt mondom,hogy monstereket kell nevelni. Rengetegszer lepattanón megy el a mérkőzés ez egyértelműen a pattanó skill gyengeségét jelzi. Az univerzális játékosok nevelését én is támogatom csak az a kérdés van-e olyan csapat aki ilyeneket edz. Sajnos nem ismerem a válogatott közelében lévő játékosokat de ha látnám többet tudnék mondani mi lehet a jövő. De ha lenne mondjuk 6 magas ember akkor biztosan nem ugyanúgy neveltetném őket Így mindegyik más taktikához lenne jó.
Magas embereknél sokkal fontosabbnak tartom a technika labdavezetés kombót mint pl a passzolást.
Igen ez a blokkolás megerősitése is érdekes. Szerintem a blokkolást a pattanóval kellene egyensúlyba hozni. A magas blokkolás sok fizu sajnos.

This Post:
00
248102.6 in reply to 248102.5
Date: 9/19/2013 5:44:31 AM
Overall Posts Rated:
310310
Máshogy kérdezem akkor.

1. Támogatod az univerzális játékosok képzését, ez azt jelenti-e, hogy a monstereket favorizálod? Vagy inkább hajlanál a speciálisabb emberek képzése felé, ahol van egy-egy lukas skill, de eltarthatóbb, mert a fizuja alacsonyabb?

2. Nem a passzhoz viszonyítva kérdeztem, hanem ltalánosságban. Magyarul, kb mi az a szint, amit te magasembereknél látni szeretnél? 8, 10, 15, esetleg még feljebb?

3. Igen, sajnos a fizu miatt kényes kérdés, ezért kérdeztem, hogy mondjuk bv-vel összekapcsolnád-e, azaz ha mondjuk 18 bv az előírás, akkor beállítanád-e a 18 bv-s, 10 blokkos játékost, vagy hajlandó lennél leengedni a bv-t 16-ra, ha cserébe 12 blokk van egyy másik embernél?

Bocs, félreérthetően fogalmaztam az előbb, azért módosítom a kérdéseket

Don't feed the troll
This Post:
00
248102.7 in reply to 248102.5
Date: 9/19/2013 6:46:39 AM
Quahog Toy Boys
II.4
Overall Posts Rated:
8989
nekem egy kérdésem van, minden jelölthöz szól:

mit akarsz tenni, hogy mindenki elfogadjon, ha nyersz és megszűnjön az a megosztottság, ami a felhasználók körében az elmúlt szezonokban tapasztalható volt és markánsan jelentkezett a fórumon is?

From: Wolwerine

To: Cimi
This Post:
00
248102.8 in reply to 248102.7
Date: 9/19/2013 9:00:23 AM
Overall Posts Rated:
190190
Mennyire ismered az előző ciklus alatt kiválasztott, a felnőtt válogatottnak edződő fiatal játékosok jelenlegi képességeit, és mi a véleményed róluk. Egyáltalán vannak ilyenek?

Tegyünk együtt a válogatottakért, neveljünk magyar fiatalokat!
This Post:
00
248102.9 in reply to 248102.6
Date: 9/19/2013 11:29:15 AM
Overall Posts Rated:
146146
Igen támogatom az univerzális játékosokat. Hidd el ha van alapanyag több variációra fogok törekedni.
De továbbra is azt mondom,hogy 16-os belsö védekezéssel nem szeretnék centert. És igen ha a tulajdonos azt mondja,hogy ö nem tud nagy fizetést eltartani akkor 1 skill mindenképpen gyengébb lesz. Hozzáteszem egy 250 ezres centert elsö osztályban simán el lehet tartani és ha van 1 netalán több válogatott játékosod az akár 50 ezer plusz bevételt is jelenthet ami nem kevés.

Szerintem valahol 10 és 15 között gondolnám a technika labdavezetés kombót. De mégegyszer mondom nem ismerem a játékosokat igy nehéz bármit is mondani.

Ha van 18bv-s ember aki stabilan formában van akkor igen engednék a bv-böl és magasabb blokkolást kérnék.
Van ilyen játékosunk Kubatov.

This Post:
00
248102.10 in reply to 248102.7
Date: 9/19/2013 11:34:46 AM
Overall Posts Rated:
146146
Én Úgy érzem,hogy mikor kapitány voltam velem nem voltak viták.
Ami volt az a mostani kapitánnyal volt azért mert megválasztása után nem az ö dolgát csinálta.
Én nem szeretnék beleszolni az u21-be arra ott van az u21-es kapitány. Ő tudja mi a dolga és akiböl lehet abbol multis játékost fog csinálni ebben biztos vagyok.
Azt nem tudom ha nyerek engem kikezdenek vagy nem de megprobálok higgadt fejjel kommunikálni.
A segitöimet pedig ugy választottam ki,hogy igazán hasznos tanácsokkal tudjanak segiteni,ez nekem nagyon sokat számit.
Minden játékost meg fogok nézni akinek jó potja van és ha látom bennük a fantáziát tovább fogom vinni a dolgot.

A kérdésedre pedig a rövid válasz az,hogy nem akarok vitatkozni és azt szeretném,hogy egy kis csapat alakuljon ki aki hozza az eredményeket.

From: Cimi

This Post:
00
248102.11 in reply to 248102.8
Date: 9/19/2013 11:36:48 AM
Overall Posts Rated:
146146
Nem ismerem a játékosokat de szerintem ezzel nincs baj. Miért kellene ismernem? Meg fogom ismerni őket ha úgy alakul és veled is nagyon szivesen megosztom utána a gondolataimat.