Egerszeg Rottweilers (52004)
share
Manager: Norbi
Country: Magyarország
League: II.4
Rival: AndrashidaKK
World Rank: 6530
Country Rank: 119
BBM Tier: 4
Last Online: 9/20/2024

Second Team:
Badacsony Walkers
Country: Utopia
League: IV.62
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Vissza a legjobbak közé!
Posted on 7/4/2024

Hosszas harmadosztályú suereplés után, csapatunk vezetősége a következő két szezonra azt a célt tűzte ki, hogy egy osztállyal feljebb lépjen.
Ezt a fiatal generáció lehető legmagasabb szintű edzésével, külső segítők bevonásával és egy, esetleg kettő komolyabb szintet képviselő játékos igazolásával próbáljuk elérni. Az anyagi háttér biztosított a csapat számára, így sikerült magas szintű szakembereket hoznunk, a fiatalok nagyszerűen fejlődnek, remélhetőleg hamarosan húzóerők lehetnek ebben a ligában, hogy aztán a masodik oztályból újra a legjobbak közé tudjunk lépni.
A cél nagy amit kitűztünk, de mindenki hiszi, hogy sikerüni fog, ez látszik a csapaton.
Még egy fontos itányelvet adott a csapat tulajdonosa, hogy amikor ideje lesz az igazolásoknak, ha van a piacon megfelelő szintű, elérhető magyar játékos, akkor bármilyen hasonló tudású külföldi játékossal szemben előnyt élvez, még ha ezért kicsit jobban zsebbe is kell nyúlni.

Előre az elsők közé! Hajrá Rottweilers!

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement