España
NT Ranking: 2 pozycja
Użytkownicy: 4687
Sezon: 5
Menager: LA-LeYeNdiNhA
(78204) (Mistrzostwo: V.118, IV.11)
Sama liczba użytkowników pokazuje jak daleko jesteśmy za naszymi dzisiejszymi rywalami, dodajmy do tego wicemistrzostwo Świata i starego kontynentu i macie obraz dzielących nas dysproporcji. Nasza jedyna szansa w tym meczu to ich menadżer, choć po tym jak wyjaśniłem mu co myślę o umawianiu obustronnych gier na luzie z inicjatywy szefa drugiej drużyny świata, spodziewajcie się hiszpańskiej inkwizycji;). W końcu kiedyś trzeba przegrać. O grze naszych dzisiejszych rywali nie ma się co rozpisywać, czego by nie ustawili i tak będą o klasę lepsi od nas. Poza tym na ich forum co i rusz przewija się nasz mecz z Kanadą, nie ma więc raczej szans na to że nas zlekceważą.
Plan był prosty, postawić na exp pierwszej piątki i liczyć na fart. Pewnie i tak niewiele by to dało, ale po kontuzji Mikulskiego pierwotny plan można wyrzucić do kosza. Sytuacja jest trudna, rezerwowych rozgrywających z doświadczeniem praktycznie nie mamy, jest co prawda wariant awaryjny nad którym pracowałem z hatchetem od początku eliminacji, no ale braków nie nadrobi się w kilka tygodni. Powołałem nowego gracza, jest młody co pewnie spodoba się zwolennikom odmłodzenia kadry, dodatkowo nie wygląda tak źle jeśli idzie o atak i def na obwodzie, nadal mamy więc szansę zaatakować Czechów obwodem, wiem teraz gramy z Hiszpanią, no ale wybaczcie wynik tego spotkania nie spędza mi snu z powiek.
W pozostałych meczach naszej grupy kluczowy dla nas pojedynek - Dania zagra z Czechami. Szanse Duńczyków są niewielkie, ale jeżeli ich menager podejmie jedyną słuszną decyzję i zagra CT to kto wie jakim wynikiem zakończy się ten pojedynek, w końcu nie może dwa razy zagrać tak samo źle jak w meczu z nami. Poza tym czeka nas pojedynek do jednego kosza Irlandia - Cypr. Dla Cypru to ostania kolejka i ostatnia szansa na wygranie czegokolwiek w tych mistrzostwach, choć cud się zapewne nie zdarzy. Pauzuje Macedonia.
Jak co tydzień kolejna kolejka typer
(30739.72). Sprawy dotyczące reprezentacji możecie śledzić w tym wątku
(30934.1).