Καλησπέρα σε όλους!! Εδώ και καιρό θέλω να γράψω στο φόρουμ αλλά ποτέ δεν ήταν αυτό το φόρτε μου. Προτιμώ να διαβάζω το τι γράφουν οι άλλοι παρά να γράφω εγώ ο ίδιος.
Θέλω να ξεκινήσω από το ότι χαίρομαι που υπάρχουν στον όμιλο ιστορικότατες ομάδες. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Κολοσσό που είναι ο πιο ενεργός στο φόρουμ γιατί κρατάει ζωντανό το παιχνίδι.
Μπήκα στο bb στο τέλος της σεζόν 2. Ήταν Οκτώβριος του 2007. Μια μέρα μετά μπήκε και ο κολλητός μου. 14 (πραγματικά) χρόνια από τη ζωή μας μέχρι τώρα.
Το bb είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μου. Δε μπορώ να φανταστώ το να μην συνδέομαι για να δώσω εντολές, για να ψάξω για παιχτακια για μεταγραφή, για να βλέπω τις αλλαγές στην προπόνηση, για να κάνω σκάουτινγκ, για να χαζεύω γενικά και αόριστα.
Στο πέρασμα του χρόνου έχουν περάσει στιγμές ξενερωματος και απογοήτευσης αλλά το γενικό πρόσημο είναι άκρως θετικό. Άπειρες στιγμές αγωνίας, προσμονής, άγχους, ενθουσιασμού, ότι δηλαδή ζούμε καθημερινά στην πραγματική (μα και το bb είναι μέρος της πραγματικής) ζωή μου.
Μπορώ να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω κάπου εδώ. Θέλω να επανέλθω όμως κάποια στιγμή, χωρίς να θέλω να κουράσω κανέναν.
Φίλε Πολίχνη, σε προτρέπω να μη τα παρατήσεις. Χρειάζονται οι καλοί μάνατζερ σαν και σενα, αυτοί που με την εμπειρία τους δίνουν νόημα στο παιχνίδι...
Όσο για τους τελικούς, ωραία η ανάλυση σου για την ομάδα μου. Βέβαια αν μου ζητήσεις να διαλέξω την καλύτερη 5αδα, δε θα ξέρω ποιους να διαλέξω. Το ποιοι θα παίξουν κάθε φορά εξαρτάται από πολλά (αγ. κατάσταση, dmi, αντίπαλος, κρυφά σκιλς κλπ.). Σε κάθε περίπτωση, η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός για μένα, ποτέ δεν ήταν. Η ΧΑΡΑ του παιχνιδιού είναι ο λόγος που συνεχίζω να ασχολούμαι.
Αυτά για την ώρα, σίγουρα σας κούρασα. Μάλλον θα το κάνω άλλη μια φορά και τέλος...
Καλό βράδυ σε όλους!