Campo Stars BC (144351)
share
Manager: Astericius
Online
Country: Hellas
League: II.2
Rival: Ktiniatroi B.C II
World Rank: 199
Country Rank: 8
BBM Tier: 1

Second Team:
Experiment BC
Country: Utopia
League: IV.13
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
ΑΠΟΤΥΧΙΑ & ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ
Posted on 9/11/2024

Σε μία από τις πιο παράξενες χρονιές στο BB η ομάδα δεν κατάφερε απολύτως τίποτα από τους στόχους που υποτίθεται είχαν τεθεί. Έχοντας ίσως την καλύτερη 5αδα παικτών από την ίδρυσή τους, οι Campo Stars κατάφεραν να υποβιβαστούν σε μία χρονιά που γίναν μαζεμένα όσα λάθη έχουν γίνει κατά διαστήματα στο παρελθόν.
Η season στιγματίστηκε από την έλλειψη εναλλακτικών στις τακτικές (προσήλωση στα εσωτερικά) η οποία σε συνδυασμό με κάποια ατυχή αποτελέσματα έφεραν την ομάδα στα play out και τελικά στον υποβιβασμό.
Παρόλο που (και) φέτος είδαμε την μηχανή του παιχνιδιού να κάνει τα δικά της σε πάρα πολλά παιχνίδια (όχι μόνο της ομάδας μας), η ευθύνη για την πτώση ανήκει αποκλειστικά στον manager της καθώς σε κομβικά σημεία του πρωταθλήματος πήρε τις λάθος αποφάσεις ενώ ο αποκλεισμός στο κύπελλο στα ημιτελικά ήταν το κερασάκι στην τούρτα.
Η ομάδα έχει μπροστά της έναν γολγοθά (να φτιάξει τα οικονομικά της αλλά και να ανανεώσει το ρόστερ με προσανατολισμό την ΙΙ κατηγορία) και αυτή τη στιγμή δεν ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement