BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Σεζόν 53 - When you play the game of thrones you win or you die!

Set priority
Show messages by
This Post:
11
308414.111 in reply to 308414.110
Date: 5/5/2021 4:21:54 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Η U21 ήταν κάτι που μας ταίριαζε"

Παράλληλα πως ήταν το ταξίδι του BBB που σταμάτησε από τον Venomous Scorpions (έφτασε μέχρι το τελικό); Και αφού μιλάμε για BBB δύο λόγια για Legend που έφτασε μέχρι την κορυφή!

Στο ΒΒΒ δεν ήξερα ακριβώς τι πρόκειται να αντιμετωπίσω, και ποια είναι η δυναμική των αντιπάλων. Κοιτούσα τι είχε καταφέρει ο Τεράστιος πρόσφατα για να έχω μια εικόνα του τι δυναμική θα έπρεπε να είχε ένας πρωταθλητής Ελλάδος εκεί. Τις τελευταίες χρονιές υπάρχουν ομάδες που είχαν και αυτοί πλάνα πολλών ετών, αλλά με budget κοντά στο 1.5Μ, και άρα ήξερα ότι θα χρειαζόμουν καλή κλήρωση και μηδέν τακτικά λάθη για να πάρει η ομάδα το μέγιστο από τον θεσμό. Θα θυμάμαι για πολύ καιρό τον αγώνα μου με τους πρώτους στη παγκόσμια κατάταξη τότε Black Dragons, που η ομάδα ίσως έκανε τη καλύτερη εμφάνιση της ιστορίας της. Αυτή η νίκη μου έδωσε το 7-1 και άρα μια κάπως βατή κλήρωση, που με μαντεψιές και καλές εμφανίσεις με έφτασαν στους 8. Βλέποντας την ομάδα του Venomous, καταλαβαίνω ότι η 8άδα ήταν ίσως το ταβάνι. Όσον αφορά το επίτευγμα του Αλεξ, πραγματικά έγραψε ιστορία και όσες φορές και να το λέμε δεν φτάνει. Απέκλεισε τον Mloty σε εποχές που είχε κατακτήσει 3 τίτλους σε 4 σεζόν, αδιανόητα πράγματα!

Τι ρόλο παίζει η προπόνηση για σένα, έχοντας χτίσει μία ομάδα πρωταθλητισμού μέσω αυτής, όντας και στο team της Hellas U21, ένα εγχείρημα που είσαι δίπλα στον Ivkovic;

Είμαι άνθρωπος των αριθμών και της οργάνωσης, οπότε η χαρά μου και εμένα και του Ivkovic είναι να φτιάχνουμε παίκτες στο Buzzer manager και στα training simulators όλη μέρα, και κάθε Παρασκευή να αναπροσαρμόζουμε τα σχέδια με βάση τα νεότερα ποπ. Η προπόνηση μας αρέσει τόσο που έχουμε βάλει πολλούς φίλους μας στο παιχνίδι, πρακτικά μόνο και μόνο για να έχουμε παραπάνω παίκτες να παρακολουθούμε! Η U21 λοιπόν ήταν κάτι που μας ταίριαζε, και προσπαθούμε να βοηθάμε πολύ κόσμο με όλα όσα μάθαμε από δικά μας τεστ ή από άλλους μάνατζερ. Χαρά μου πραγματικά αν μελλοντικά κάποιες από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστούν στην Ελλάδα είναι από μάνατζερς που τους δώσαμε το κάτι τις είτε σε γνώσεις/πληροφορίες είτε σε κίνητρο/ρομαντισμό για το παιχνίδι.

Είπαμε για προπόνηση, για την εθνική, για την ιστορία του Αετού που μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Φέτος έχεις ξεκινήσει με το πόδι στο... γκάζι. Στόχος το νταμπλ και τουλάχιστον ένας τίτλος; Τα Μετεωρα B.C. περιμένουν στη... γωνία, ενώ απέναντι υπάρχουν οι Supernova Elites. Πως βλέπει τον ανταγωνισμό στην Α1, ποιους ξεχωρίζει κι εάν σκέφτεται να αναζητήσει μέσω αγγελίας ομάδα να του κατέβει;

Φέτος στόχος μετά τη νίκη επί του Μετεωρίτη στην έδρα μου είναι το ολικό πλεονέκτημα έδρας. Αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται κανένα στραβοπάτημα στο πρωτάθλημα, και καλή διαφορά ούτως ώστε πιθανή ήττα στην έδρα του στο 3ο γύρο να μην κοστίσει. Το πλεονέκτημα έδρας είναι σημαντικό, γι' αυτό και δεν ρισκάρω σχεδόν καθόλου στη κανονική διάρκεια. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι όλο και περισσότεροι managers προτιμούν να μη μου κατεβάσουν ομάδα, που το κατανοώ. Μακάρι να ξανακερδίσω το πρωτάθλημα, και σίγουρα για άλλη μια σεζόν θα προσπαθήσω να πάω μακριά και στο κύπελλο. Στις ανερχόμενες δυνάμεις τώρα, νομίζω ότι υπάρχουν αρκετές ομάδες στην Α1 φέτος, αλλά και στη Β εθνική που παλεύουν για την άνοδο. Για αυτή τη σεζόν, στους κόκκινους θα γίνει μάχη για τη πρωτιά, ειδικά αν ο Nova πάει μέχρι τέλους στο κύπελλο και οι άλλες διεκδικήτριες ομάδες αποκλειστούν νωρίς και μπορούν να επικεντρωθούν και στα 2 ματς κάθε βδομάδα.

This Post:
44
308414.112 in reply to 308414.111
Date: 5/5/2021 4:28:46 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Δύσκολα θα δεις τους 3 προπονήσιμους στο σφυρί,
χρέος μου να τους στηρίξω"

Αλλά εκτός από το παρών υπάρχει και το μέλλον. Ένα ρόστερ εξαιρετικό, σίγουρα έχει άλλη μία πολύ ανταγωνιστική σεζόν, ωστόσο η... ανανέωση θα χτυπήσει σιγά σιγά την πόρτα. Υπάρχει χρήμα στα ταμεία ή το υψηλό μπάτζετ των τελευταίων χρόνων δεν αφήνει περιθώρια για να αντικατασταθούν οι παίκτες με ισάξιους; Οι φίλαθλοι πάντως θέλουν να παραμείνει ο Αετός ανταγωνιστικός στην Α1.

Το ταμείο δεν είναι άδειο, αλλά σίγουρα δεν μπορώ να πάρω αύριο κι όλας 3 ισάξιους guard στα 29 τους. Δεν είναι 100% ξεκάθαρο το μελλοντικό πλάνο να σου πω την αλήθεια. Πάντως, πολύ δύσκολα θα δεις τους 3 προπονήσιμους στο σφυρί. Στόχος μου και «χρέος» μου είναι να τους στηρίζω με συμπαίκτες που θα είναι στο ίδιο επίπεδο, όσο οι πρώτοι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Δεδομένων των σκιλλς και της εμπειρίας τους, λογικά αυτό θα μου δώσει κάποιες σεζον ακόμη. Έπειτα, αναλόγως και πως είναι η κατάσταση στην Α1 θα πράξω.

Πόσο χρόνο σου τρώει η Under 21; Ο Ηλίας επανειλημμένως έχει επισημάνει ότι θα σε ήθελε πιο ενεργό στο φόρουμ (πρέπει κι αυτόν να τον στρώσω). Ενώ είσαι τόσο... ψημένος με το παιχνίδι, με το φόρουμ δεν έχεις και την καλύτερη σχέση, χωρίς να είναι κακή φυσικά. Πότε θα πάρεις φορουμιστικό pop up; :P

Φέτος έχω αρχίσει ελαφρώς πιο δυναμικά από πέρσι. Παρατήρησα ότι τη σεζόν του πρωταθλήματος έγραφα περισσότερο, οπότε για να κρατήσω το γούρι θα προσπαθήσω φέτος να αυξήσω τη συμμετοχή. Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε τις λίγες φορές που έκανα το review, αλλά θέλει αρκετό χρόνο. Με την U21 γεμίσανε αρκετά «νεκρά διαστήματα» (με το να επικοινωνείς με μάνατζερς, να κοιτάς πόσα λεπτά πήραν οι παίκτες-κλειδί κάθε ηλικίας κλπ). Συνεχίστε εσείς, να ακολουθήσουν και τα παιδιά που έχουν περισσότερα derby μέσα στη σεζόν και θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το υπόσχομαι :).

Καλή σεζόν από μένα και δεσμεύομαι εάν δεν έχω ομάδα Α1 στο Κύπελλο σε δύο βδομαδούλες (15/5) για μία... αφιλόξενη εντός αγωνιστικού χώρου ματσάρα. Τώρα εκτός αυτού, φέρε εσύ μία τσικουδιά να κάνω τα κουμάντα εγώ για καμία παέγια ;)

15 Μαΐου ανοίγουν και οι μετακινήσεις οπότε θα ανεβάσω πολύ κόσμο για εκτός έδρας κερκίδα. Καλή σεζόν και από εμένα, ευχαριστώ για τη συνέντευξη και αναμένω τη μονομαχία μας.

This Post:
11
308414.113 in reply to 308414.4
Date: 5/7/2021 3:32:43 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
825825
Second Team:
Avengers B.C.
Επειδή η δουλειά φέτος δε βγαίνει, πες μου σε παρακαλώ που πας για διαλογισμό;

This Post:
00
308414.114 in reply to 308414.113
Date: 5/7/2021 3:15:19 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
:-P...

Αν και αρχίσαμε να μαζευόμαστε πολλοί, υπάρχουν επιλογές ακόμα (έχουμε πολλά βουνά διαθέσιμα!)

Πάντως έχουν ακουστεί κάποιες δηλώσεις παικτών:
"έχουμε αφήσει τα πνευμονία μας στο παρκέ τις τελευταίες βδομαδες, δεν μπορούμε να αποδώσουμε κ υπάρχει κ έξτρα πίεση από την διοικηση...θέλουν να μας κόψουν το μπάσκετ πριν της ώρας μας...? Δεν πάει άλλο...!!"

This Post:
00
308414.115 in reply to 308414.114
Date: 5/8/2021 5:22:32 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
825825
Second Team:
Avengers B.C.
Οι παίκτες καλά θα κάνουν να ξυπνήσουν και να βγάλουν κανένα μπλοου αουτ όταν οι αντίπαλοι μας παίζουν με τα δεύτερα και να καθαρίζουν τα παιχνίδια πιο εύκολα χωρίς να τα στέλνουν παράταση αν θέλουν να ξεκουραστούν.

This Post:
00
308414.116 in reply to 308414.115
Date: 5/9/2021 2:23:06 AM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Καλημερα σε ολους,

Η ερευνα οπαδων σε εσας εχει ενημερωθει?Εμενα εχει κολλησει στις 5/5

This Post:
00
308414.117 in reply to 308414.116
Date: 5/9/2021 6:25:20 AM
Campo Stars BC
II.2
Overall Posts Rated:
259259
Second Team:
Experiment BC
Κ μένα.

This Post:
00
308414.118 in reply to 308414.117
Date: 5/9/2021 9:47:20 AM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
825825
Second Team:
Avengers B.C.
Επίσης

This Post:
44
308414.119 in reply to 308414.118
Date: 5/16/2021 10:27:14 AM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Ξεκάθαροι μπλε, θολοί... κόκκινοι

Μία αγωνιστική μένει για να τελειώσει ο 2ος γύρος και τα ματσαρίσματα των μπλε με τους κόκκινους. Ρίχνοντας μία ματιά στη βαθμολογία βλέπεις ότι τα πράγματα στον μπλε όμιλο είναι αρκετά ξεκάθαρα.

Aetos Anogeion B.C. και Μετεωρα B.C. παλεύουν, όπως αναμενόταν, για την πρώτη θέση. Ο πρώτος τραβούσε τα... μαλλιά του στο ημίχρονο με τη Βαλένθια, ωστόσο στην 4η περίοδο ήταν εξαιρετικός και πήρε μία σημαντική νίκη. Ο δεύτερος τον περιμένει στην έδρα του και παράλληλα περιμένει ένα στραβοπάτημα του Αετού, αφού το πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός του στόχος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του στο Κύπελλο. Tromokrates και AGGOYRIA ένα σκαλί πίσω νομίζω θα είναι στα πλέι οφ.

Όσον αφορά τα πλέι άουτ η CRETE έχει το προβάδισμα για την 5η θέση και το πλεονέκτημα έδρας (μπορεί να ελπίζει και για 4άδα), με τους τρείς τελευταίους να έχουν υποχρεώσεις και για το Κύπελλο. Corfu Tigers και ο φορμαρισμένος Stelaios θα κυνηγήσουν την 5η θέση καθότι οι κόκκινοι έχουν προβάδισμα όσον αφορά την 6η θέση. Τελευταίο το Peristeri Thunder που φαίνεται να αφήνει το Κύπελλο για να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του για παραμονή. Πρέπει να αναφερθεί ωστόσο ότι ήταν αρκετά άτυχο αντιμετωπίζοντας αρκετούς τραυματισμούς μέσα στη σεζόν.

Όσον αφορά τους κόκκινους τώρα οι Supernova Elites, παρότι έχουν ως πρώτο στόχο το Κύπελλο, παραμένουν φαβορί για την πρωτιά. Ακολουθεί ο OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν. Με το μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας βρίσκεται στη 2η θέση και στους "16" του Κυπέλλου, αποδεικνύοντας πόσο καλός μάνατζερ είναι. Μάλιστα, ενισχύθηκε με τον 33χρονο, Zdzisław Ociepka, ρίχνοντας αισθητά το μέσο όρο ηλικίας :P

Στη συνέχεια έχουμε τριπλή ισοβαθμία! Ο Campo Stars BC (συνεχίζει κι αυτός στο Κύπελλο) η Valencia Basket Club και οι S H A R K S. Ομάδες που μπορούν να είναι στα πλέι οφ, αλλά μπορεί να τερματίσουν και στα πλέι άουτ. Οι "νυχτερίδες" μετρούν τρεις σερί ήττες, πέφτοντας από τη 2η θέση. Αποφάσισαν να κάνουν μία μίνι ανανέωση μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Κύπελλο, ενώ οι S H A R K S έχουν να αντιμετωπίσουν την απουσία του Vesiropoulou για μία εβδομάδα. Στην 6η θέση ο Olympiakos 2007 που έχει ελπίδες για πλέι οφ, ωστόσο μπορεί να τερματίσει και στην 7η θέση. Θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τουλάχιστον το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ, ενώ στην προτελευταία θέση βρίσκουμε τους πρωταθλητές! Οι terastiousp μετά την πώληση Katsimpalou και το κακό ξεκίνημα, άφησαν το πρωτάθλημα και για να σωθεί η σεζόν πρέπει να κατακτήσουνε το Κύπελλο. Με τον Tziraki να αναλαμβάνει καθήκοντα είναι από τα μεγάλα φαβορί. Στο πρωτάθλημα ωστόσο κινδυνεύει να καταλήξει στα πλέι άουτ και με μειονέκτημα έδρας. Ωστόσο, είναι τέτοια η δυναμική του αλλά και η εμπειρία του που κανένας μπλε δε θα θέλει να τον συναντήσει.

Τέλος, ο a.o.melission που είδες τις δυσκολίες της Α1 στον πρώτο γύρο και αποφάσισε από νωρίς να ρίξει το μπάτζετ και να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν για να προσπαθήσει να επιστρέψει πιο έτοιμος.

This Post:
55
308414.120 in reply to 308414.119
Date: 5/18/2021 9:59:45 AM
Campo Stars BC
II.2
Overall Posts Rated:
259259
Second Team:
Experiment BC
Late pre-game show
Αφιερωμένο στον Κωνσταντίνο που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το φόρουμ..

Crete - Aomelission: Χωρίς υποχρεώσεις κυπέλλου και οι 2 ομάδες κατεβαίνουν σε ένα μάλλον αδιάφορο ματς καθώς τα μελίσσια θα πρέπει να βγάλουν πολλούς λαγούς απτό καπέλο αν θέλουν να κάνουν την έκπληξη.

Corfu Tigers - Supernova: Και οι 2 "δηλώσαν" με την εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής ότι πάνε για ένα ματς στο πρωτάθλημα και τους ενδιαφέρει πρωτίστως το κύπελλο με τον Tigers να έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο καθώς παίζεται κ η παραμονή του ενώ στο κύπελλο αντιμετωπίζει τον φορμαρισμένο Stelaio, με τον Νοβα να έχει πιο εύκολο θεωρητικά έργο με ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας. "Φοβάται ο Γιάννης το θεριό ή το θεριό το Γιάννη?"
Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της μάχης. Ελαφρύ προβάδισμα ο Νοβα κυρίως λόγω καταστάσεων σε ένα ματς που θα μετρήσει η διάθεση..

Περιστέρης - Valencia: Ο θάνατός σου η ζωή μου αυτό το ματς (κάτι έχω πάθει με τους παραλληλισμούς σήμερα), με τον Thunder να επιθυμεί διακαώς να αποφύγει την τελευταία θέση στο πρωτάθλημα αλλά και από την άλλη να κρυφοβλέπει και την διάκριση στο κύπελλο μέσω Κρήτης.. (θα καταλάβετε παρακάτω..) Ο αιμάρ (καταστάλαξε σε ένα nick μας μπερδεύεις) από την άλλη δεν το πολυπίστεψε κόντρα στον Αετό το Σάββατο όπου φάνηκε ότι θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη και ταυτόχρονα τον Μετεορίτη να τρίβει τα χέρια του, οπότε 2η ήττα αυτή την εβδομάδα θα περιπλέξει ακόμα περισσότερα τα πράγματα στον κόκκινο όμιλο. Ο περιστέρης έχει μια δύσκολη αποφαση να λάβει με δεδομένο ότι κατέβασε βασικούς το Σάββατο και το ζητούμενο είναι πως θα χωρέσει 2 καρπούζια σε μια μασχάλη. Έχει όμως αποδείξει και στο παρελθόν ότι δεν χαμπαριάζει από λεπτά αν πρόκειται για λεφτά..

Αετος - Sharks: Με μάτι αετού και καρδιά λαγού... Λοιπόν: Τραυματισμός Βεζιρόπουλου:check ήττα Sharks το Σαββατο εντός έδρας: check, κύπελλο με Περιστέρη: Χμμμμμ not check Μετεωρίτης καραδοκεί:χμμμμμ Wtf?
Με λίγα λόγια σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Sharks θα προσπαθήσει να χτυπήσει το ματς έστω και με μεγάλο θεωρητικά μειονέκτημα. Ο αετός? Δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του γιατί από τη μία το κύπελλο φαντάζει σχεδόν σίγουρο αλλά με ήττα σήμερα βάζει τα Μετέωρα στο κόλπο για το απόλυτο πλεονέκτημα.. Αρκεί η προπόνηση αγ.κατάστασης? Μήπως να στρίψω νόμισμα? Άβυσσος... Ποντάρω στον άσσο γιατί μαρέσει να τζογάρω..

Τρομοκράτες - Campo: Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μιλήσει η έδρα με τον Κάμπο μάλλον να κρατάει δυνάμεις για το κύπελλο

Μετεωρα - Ολυμπιακος 2007: Ο Δον ενισχύθηκε και ίσως προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη μέσα στα Μετέωρα τα οποία δεν διανοούνται να χάσουν αυτό το παιχνίδι καθώς θέλουν ο Αετός να νιώθει την καυτή ανάσα τους. Θα δουμε προβλέψεις?

Στελαιος - Τεράστιους Μάλλον το ματς της αγωνιστικής μαζί με το CT-NOVA. Ο τεράστιος δείχνει με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σιγουρος για την ομάδα του, με την έννοια ότι ακόμα και 7ος (που δεν το βλέπω) να καταλήξει έχει το ρόστερ για να χτυπήσει οποιονδήποτε 5ο (άτυχος θα είναι) βρεθεί από τους μπλε. Κάνει μπαμ ότι παέι για το κύπελλο (πιο μπαμ και από τον φερεντίνο) αλλά έχει χρόνους να δώσει σήμερα. Ο στελαίος είναι σε ανοδική φάση αλλά μείον 1 παίκτη. Και αυτός θέλει το κύπελλο κολασμένα οπότε θα γίνει μάχη. Βλέπω... ισοπαλία... παράταση.. ισως να μην τελειώσει ποτέ αυτό το ματς

Αγγουρια -legend: 7 ομάδες έχουν γευτεί μέχρι στιγμής το αγγουρι στο.. ..στόμα από την ομώνυμη ομάδα που αν μη τι άλλο παίζει να είναι από τις πιο σκληροτράχηλες. Οι ήρωες του 46, τα παπούδια που κάναν πρώτα το εμβόλιο σε όλη την Α1 ήδη διαμαρτύρονται για τον "νέο" που έφερε στην ομάδα αυτός ο τρελός που έχουν για manager. Θα χαλάσει η συνταγή λέτε? Για να δούμε πόσα αγγούρια πιάνει ο σάκος των legend..

This Post:
00
308414.121 in reply to 308414.120
Date: 5/20/2021 12:42:19 PM
A1
Overall Posts Rated:
13571357
"Μετάνιωσα που δεν κράτησα την παλιά ιστορική ομάδα"

Τη σεζόν 38 ιδρύθηκαν οι Campo Stars BC (αρχικά με αυτό το όνομα CS BC). Ανέβηκαν γρήγορα τα... σκαλιά και από πέρυσι βρίσκονται στην Α1. Ωστόσο, ο Αστέριος δεν είναι νέος στο buzzer αφού τη μακρινή 2η σεζόν είχε ιδρύσει τους Campo Stars οι οποίοι ήταν για πάνω από 15 σεζόν στην πρώτη κατηγορία.

"Το BB είναι αρρώστια", αναφέρει "και παρόλο που όταν εγκατέλειψα δεν είχα σκοπό να ξανασχοληθώ, 3-4 σεζόν μετά επέστρεψα με άλλο ΑΦΜ".

Δεύτερη σερί σεζόν στην Α1 σ' έναν πολύ ανταγωνιστικό κόκκινο όμιλο όπου ο 2ος απέχει μόλις δύο νίκες από τον 7ο. Είναι η παραμονή ο στόχος της ομάδας;

Ναι είναι η παραμονή, αλλά με λιγότερο αγχωτικό τρόπο (βλ. πλεονέκτημα έδρας).

Στους "16" του Κυπέλλου αντιμετωπίζεις εκτός έδρας τον Hanibal B.C. σ' ένα ζευγάρι όπου είσαι ξεκάθαρα το φαβορί. Μέχρι που μπορούν να φτάσουν οι Campo Stars;

Φέτος με πήγαν καλά οι κληρώσεις στο κύπελλο, με λίγη τύχη ακόμα βλέπω μέχρι 4αδα. Με το παλιό ΑΦΜ είχα φτάσει μια φορά τελικό (με αντίπαλο τον CRETE), σίγουρα αυτό που λείπει στην ομάδα είναι ένας τίτλος αλλά δεν το βλέπω εφικτό για τις επόμενες 2 σεζόν.

Όπως αναφέρθηκε στον πρόλογο Campo Stars υπήρχαν ουσιαστικά από την αρχή του buzzer. Πόσο δύσκολο ήταν να φτάσει και πάλι στην Α1, ενώ έχει μετανιώσει για την απόφασή του να αφήσει μία από τις παλαιότερες ομάδες στο χώρο του buzzer για να ξεκινήσει και πάλι με νέο Α.Φ.Μ.;

Είναι η πιο καυτή ερώτηση.. Ναι μετάνιωσα και μάλιστα δεν περνάει μέρα που δεν σκέφτομαι ότι έπρεπε να κρατήσω έστω και στο ρελαντί την παλιά ιστορική ομάδα. Πέρα από τα στατιστικά, την ιστορία κλπ είχα και ένα έτοιμο γήπεδο και κάποια λεφτά στην άκρη τα οποία στην ουσία τα πέταξα με εκείνη την απόφαση.
Από την άλλη η αποχή με βοήθησε να δω κάποια πράγματα πιο ψύχραιμα και ήταν κ ένα προσωπικό στοίχημα αν η "παλιά γνώση" για το παιχνίδι ήταν αρκετή για να με ξαναφέρει στην Α1. Αποδείχτηκε ότι τελικά μάλλον δεν έχουν αλλάξει και πάρα πολλά από τότε που είχα φύγει (οι γνωστές παθογένειες του bb, αλλά ας μην επεκταθώ σε αυτό άλλο) και με λίγη τύχη βρέθηκα ξανά στην elite (μαζί με άλλες παλιοσειρές). Δυστυχώς όμως η ιστορία ομάδας γράφει πλέον σεζόν 38 και όχι σεζόν 2!

Εάν εξαιρέσουμε τον Bosco (34), κανείς άλλο παίκτης δεν ξεπερνάει τα 32. Μάλιστα στο ρόστερ υπάρχουν και δύο διεθνής. Είναι εύλογο να πούμε ότι οι Stars από τον Campo έχουν έρθει στην Α1 με σκοπό να παραμείνουν για πολλά χρόνια;

Από καταβολής BB έχω κόλλημα να μην κρατάω παίκτη όταν φτάνει σε ηλικία pop down. Για τον Bosco όμως καθώς και για οποιαδήποτε παίκτη από εδώ και στο εξής που μπορεί να προσφέρει αντίστοιχα πράγματα θα κάνω εξαιρέσεις. Υπάρχει και το παράδειγμα του Legend που με γερόντια πρωταγωνιστεί εδώ και πολλές σεζόν. Όσο για την πολύχρονη παραμονή, θα το ήθελα πολύ αρκεί να μην βαλτώσω (όπως με το παλιό ΑΦΜ που απλά είχα μια παρουσία από 6ος μέχρι 2ος αλλά ποτέ τίτλο).

Ο Alojzije Pezerović είναι η τελευταία σου μεταγραφή. Στα 26 του ήδη καλείται στην εθνική Κροατίας. Ωστόσο, η μεταγραφή του κόστισε μόλις 1.3 εκατομμύρια! Συνήθως ψηλοί σε αυτή την ηλικία όταν έχουν potential για εθνική πωλούνται τουλάχιστον 2-3 εκ. Οπότε όποιος πωλείται γύρω στο 1 εκ. συνήθως έχει κάποιο μειονέκτημα. Ωστόσο, αυτή η τελευταία πρόταση λογικά αναιρείται καθότι είναι διεθνής. Η ερώτηση απλή. Είναι ο Pezerovic το steal της χρονιάς στην Α1;

Steal δεν θα το έλεγα καθώς έχει αρκετά χμμμ ας πούμε μειονεκτήματα ή τρύπες που θα ήθελα να βελτιώσω. Βέβαια όταν τον χτυπούσα πίστευα ότι θα φύγει γύρω στο 1.8μ, οπότε μάλλον ένιωσα τυχερός. Αν καταφέρω να τον προπονήσω εκεί που θέλω, ναι θα είναι σημαντική επένδυση αλλά η δυσκολία του ομίλου αυτή τη στιγμή και η παραμονή μου στο κύπελλο καθιστούν σχεδόν αδύνατο για φέτος την προπόνηση.

Advertisement