Kérem szépen ezt a fórumot meg szépen elfeledtük - ne hagyjuk a feledés homályába veszni.
Apropó
Tegnap a helyszínen tekintettem meg a Győr-Sopron kosárdöntő második meccsét, ilyenen még úgy sem voltam.
Jó érzékkel a soproni kispad fölötti részen foglaltam helyet (mivel késtem a pizzázás elhúzódása miatt, mert első a család), gondoltam itt szépen végignézem a meccs második felét.
Na kérem a meccsről annyit, hogy a Győr megérdemelten nyert azzal, hogy volt 2(!) jó légiósa Ciglar az irányító, és a lakli lóképű center. A Sopron játéka nem hagyott mély nyomokat bennem (Horti tényleg válogatott? Mindig ilyen gyenge?)
A meccsnek 2 "fénypontja" volt:
1. Gorbunova ziccerben a dobásig sem jutott el, látványosan ellépte - na ennél még én is rátermettebb vagyok
2. Székely Norbert minden kétséget kizárólag elmebeteg. Egyik időkérésénél a kameramannak és a mikrofonos emberkének mutogatott, toporzékolt, hogy tűnjenek a francba, azonban a srácok halált megvető bátorsággal teljesítették kötelességüket. Hogy lehetett ez az ember az ország képviselője, szövetségi kapitánya? Gyalázatos a viselkedése. Ja, és volt egy olyan időkérése, hogy utána 15 másodpercig azt bizonygatta, hogy nem is kért időt - RÖHEJ!