Ja és ha valamit nem tudunk, akkor fordítsuk el a fejünket és tegyünk úgy, mintha nem is létezne? Meglehetősen középkori felfogás.
A Mloty Stargard 2pontosra épített csapat, ez tisztán látszik. Azt hittem, az már világos, hogy a 2pontosra épített csapat 2pontossal fog sokat nyerni, míg a más taktikára épített mással. Ezért tehát ne várd el, hogy ő a 2pontos csapatával legjobb bentivel fog mindent nyerni. Nem is értem, mi köze az atomerős 2pontos keretnek a legjobb benti taktikához. Más fókusz, más tempó. Ennyi erővel az rng-t is lehúzhatnád, hogy a Mloty Stargard a bivalyerős keretével nem tudna rng-t játszva tartósan sikeres lenni. Kb ugyanannyi köze van az rng-nek a 2pontoshoz, mint a legjobb bentinek.
Lehet a legjobb benti jobb taktika bizonyos csapatoknak, lásd Ww csapatát, nagyobb arányban nyert a legjobb bentivel, mint a 2pontossal.
Itt meg a 2-3 zónával nyert a döntőben:
(65653784)Felőlem játszhatunk olyat, hogy mindketten egy-egy meccset hozunk példának felváltva, de hosszú és unalmas játék lesz az. Én is bármire tudok ám egy meccset hozni, mint bizonyítékot, csak éppen egy meccs nem statisztika. 100 meccs már igen.
Összességében a 2-3 zónát sokszor és eredményesen használják a B3-ban. Nem mindig használják és nem is mindig az a legjobb, de létezik, élnek vele és eredményes, ha ésszel használják.