" Kétlem, hogy tartósan sikeres tudna lenni a Mloty Stargard a legjobb bentivel, pedig atomerős 2 pontosos kerete van."
Ebben hol van az, hogy legjobb dobjon taktikás csapat a lengyel ellen??? Pont azt írod, hogy ő a 2pontosra épített csapatával nem lenne sikeres. Nem ellenfélről beszélsz, hanem pont arról a csapatról! És ezt ráadásul megismétled ebben a hozzászólásodban is, megint azzal jössz, hogy ő azzal a taktikával (ami nem az, amire a csapatát építette) rosszabb lenne. Persze, hogy rosszabb lenne, ha ő legjobb dobjon taktikát játszana. Ugyanis nem arra van építve a csapata. Nem tudom, ezen mit nem lehet megérteni. Ő felépítette a csapatát a benti, gyors tempójú támadásra. Miért kéne neki eredményesnek lennie egy semleges, normál tempójú támadással? Most vagy nem érted a fókusz és tempó jelentését, vagy rájöttél, hogy hülyeséget mondtál és már össze-vissza magyarázol, hogy valahogy kigyere ebből.
Ww csapata meg tökéletes mérce. A harmadosztályú szinten simán eredményes a legjobb dobjon taktikákkal. Mivel a meccsmotor nem nézi, hogy melyik osztályban, bajnokságban vagy, ezért egyértelmű a képlet: ha harmadosztályban egy közepesen erős csapat eredményes tud lenni a hasonlóan erős ellenfelek ellen, akkor másodosztályban egy másodosztályhoz képest közepesen erős csapat is eredményes lenne, sőt ugyanez igaz az első osztályra is. Csak ugye nem a harmadosztályú legjobb dobjon taktikás csapatot kell összehasonlítani egy első osztályú 2pontos csapattal, hanem azonos erősségűeket kell nézni.
2-3nál én sosem mondtam, hogy mindig azt kell játszani. Régebben is azt mondtam, hogy aki tudja használni, annak hasznos néhány meccsen. Ellenben te azt mondtad, hogy a 2-3 s...t sem ér és nem szabad soha azt játszani. Örülök, hogy belátod, hogy tévedtél, még ha ezt így egyenesen soha nem is fogod leírni.
Hogy jön ide az rng-s hasonlatom? Ugyanúgy mint a legjobb dobjon neked. Egy benti, gyors tempóra épített csapatnál persze, hogy kevésbé hatékonyan működik egy semleges normál tempójú támadás. Ez nem bizonyíték a vélt igazadra, hogy használhatatlan lenne a legjobb dobjon taktika. Ennyi erővel az rng-ről is írhattad volna, hogy használhatatlan, de azt a használhatók közé soroltad. Hát így jön ide.
Ha nem írsz több hülyeséget, meg egymásnak ellentmondó dolgot "bizonyítékként", akkor felőlem befejezhetjük a témát. Ha esetleg mégsem akarod befejezni, folytassuk az agymenés topikban.
Don't feed the troll