BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Magyar válogatott V.

Magyar válogatott V.

Set priority
Show messages by
From: Cimi

This Post:
00
270099.144 in reply to 270099.142
Date: 9/17/2015 7:40:33 AM
Overall Posts Rated:
146146
Ennyi.
Érdekes én nem kritizálom folyton az u21 et pedig ott is biztos vannak hibák. Nem tudom miért kell folyamatosan engem basztatni.
Jobb lenne ha magadba néznél picit.

From: Norbi

To: Cimi
This Post:
00
270099.145 in reply to 270099.144
Date: 9/17/2015 9:11:57 AM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Cimi! Te vagy a magyar válogatott kapitánya, a Mi válogatottunké. Mivel a miénk, mindenki mondhat róla véleményt és persze mindenki a sajátját fogja elmondani, hiszen az is az övé, miért ne mondhatná el?! Mivel Te a válogatott, a Mi válogatottunk része vagy mint kapitány, Rólad is mond véleményt. Neked ezt el kell fogadni és tudni kell kezelni, legyen az pozitív vagy negatív, a legjobb védekezés pedig nem a támadás, ezt tartsd észben!
Koncentrálj a következő meccsre, hajrá magyarok, hajrá Magyarország!

From: newsea

This Post:
44
270099.146 in reply to 270099.144
Date: 9/17/2015 12:07:28 PM
Overall Posts Rated:
110110
Pedig jöhetnél kritizálni. PL. a mostani hétfői meccset is kritizálhatod. Meg az egész szezonunkat. Néha belenézhetnél abba, mi történik a kicsiknél, hátha látsz valami olyant amit tudnál használni te is. 1-2 dolgot azért ne felejts el. Te nem is tudom mennyi (talán ez a 6. szezonod?) ideje építed a válogatott keretet, és azóta nem kerültünk még a top 30-ba. Én minden szezonban egy teljesen új csapatot kapok amire szinte tesztelni sem lehet, és abból kell kihoznom a maximumot, mégis te képtelen vagy bekerülni a csapattal a top 50-be. Nem sikerült kijutni az EB-re amióta te vagy a kapitány, és utoljára nem sikerült a vigaszági rájátszásra se kijutnod. Egyszer se hallottuk azt tőled, hogy ezt elszúrtad, változtatsz a dolgokon. Az u21 az irányításom alatt volt már top20-ba, jelenleg 28.-ak vagyunk, az NT szezonok óta csak álmodozik ilyen helyezésről. Most vertük meg a ranglista negyedik török válogatottat. Nem mellesleg hasonló cipőben járt az u21 hétfőn mint az NT. Egy olyan csapat ellen játszottunk, aki bentre sokkal erősebb volt mint mi, viszont kintre mi sem tudtunk támadni. A feladat ugyan az volt, az u21 stábja megoldotta, te nem tudtad.

Kit b@sztassak a sikertelenségért, ha te vagy a kapitány? Vagy szerinted mikhail tehet róla? És nem vagy folyamatosan a terítéken, szezononként alig van itt 3-4 poszt. Na de nehogy azt hidd, hogy ilyen vereségek után nem leszel elővéve. Azért ez már a hab volt a tortán.

Nem veled van problémám, hiába van üldözési mániád. A probléma az eredményességgel van. Vagy a formák nincsenek rendben, vagy idegenbe vagyunk, vagy túl erős az ellenfél, vagy nincsenek kinti emberek, vagy nincsenek benti emberek mindig van valami.

És akkor ha már így állsz a dolgokhoz akkor mégis leírom a gondolataimat a meccsről, nem várok szezon végéig.

1. Gonda BD-ben?

Érdekelne, mikor játszott az NT-ben Gonda utoljára BD-ben, ezt a 3 kisember higgadt játék felállást mikor tesztelted az elmúlt 6 szezonban?

2. Írtad, hogy bentre erősebbek voltak, és csak a benti játékosai voltak erősek. Ezek szerint várható volt a benti játékuk. Erre a te reakciód, BD-be betettél egy olyan játékost akinek se pattanója se bv-je. Ha ezt a felállást választod és eleve feladod a benti védekezést és a pattanózást, akkor legalább az MNF-el ellensúlyozhattad volna a csapat alapvető hiányosságát. Ha bentre teszel MNF-et és mégis kint jönne, tutira bukta neki, hiszen a csapatunk eleve erősebb kintre, és a védekezésünk is eleve erre a helyzetre van kialakítva. De nem, te odakínáltad neki ezzel a felállással a tutit. Se pattanónk nem volt, se benti védekezésünk, Gonda szétütötte magát az ellenfélen. A 3 kisemberes felállás+higgadtjátékkal meg nem domborítottad ki a gyengébb kinti soruk elleni támadójátékot. Így a 3 kisemberes játék előnyeiből nem profitáltunk annyit, mint amennyit vesztettünk védőoldalon. Azt azért tudhattad, hogy ezzel a felállással sok támadója lesz az ellenfélnek. Ez ellen mit tettél? Semmit.

3. Ha neked valaki valamit ajánl, te már csak azért se csinálod, nehogy igaza legyen. Még akkor sem, ha jó ötlet lehet 1x 2x. Te a fejedbe veszed, hogy hülyeség és ennyivel le is zárod. Az eredmény látható.

4. Azt írtad nem volt ember kinti támadásra. Van még 2 hely a keretben. MIért nem volt behívva senki? Már többen írtuk, koncentrálj az adott meccsre. Nem hiszem el, (ha mégis azon megint agonizálhatunk ki a hibás érte) hogy nincs a keretbe behívható kinti ember. Legyen az fiatal, vagy veterán. Nógrádi Pl. csúcsformában van, tavaly használtad (még higgadt játéknál is), most még sincs a keretben úgy, hogy torony magasan ő van a legjobb formában az összes kinti játékost nézve! És nem is ismerem az összes lehetőséged, tutira találnék még behívhatót ha 20 percet rászánok. Érdekelne, Fazi mennyit dobott el a képességéből, még mindig jobb lehetne mint emez cseréi voltak. 6 játékos van kintre a keretben amiből 1-2 formán kívül van. Mégis kint akarunk meccset nyerni.

És akkor ezek után nézz magadba te is egy kicsit.

This Post:
00
270099.147 in reply to 270099.146
Date: 9/17/2015 12:30:06 PM
Overall Posts Rated:
110110
Kiöregedett Fazi. Ki van a helyére? Jövőre kiöregszik Gonda és Borgulya is ki van a helyükre? Jövőre már csak 4 kinti emberrel fogunk kiállni? Hol vannak a playák? Vagy fél szezon hiányzik +4 játékos tökéletessé edzéséből? Alig ha hiszem ezt.

Fizetés: $ 60 997
Fizetés: $ 44 630
Fizetés: $ 80 027 jó formával

Ezek játszottak cserébe az ellenfélnél kinti poszton, és nem tudtuk megverni őket. Nézd meg mennyi 44k fizetésű játékos játszik a ligában kinti poszton. Még oda se férne be az a gyerek. :D

From: Cimi

This Post:
00
270099.148 in reply to 270099.146
Date: 9/17/2015 1:24:24 PM
Overall Posts Rated:
146146
Semmi gond nincsen majd jövöre Joe Black elindul a választásokon aztán majd javíthat.

Message deleted
This Post:
33
270099.150 in reply to 270099.149
Date: 9/17/2015 4:40:07 PM
Overall Posts Rated:
113113
Nem kívánok senki pártjára állni, mindenkinek joga van nem szeretni a másikat. De kívülállóként tényleg az jön le, hogy semmi eredmény nincs, és törekvés sincs rá, hogy ezen javítsunk. Mindig van valami kifogás, pedig inkább arra kellene a hangsúlyt helyezni, hogy mi az ami rosszul lett csinálva, és megpróbálni javítani rajta. Csak így lehet fejlődni.

Nem mellesleg nem szép dolog kémkedésre használni a válogatott vezetői pozíciót. Akkor azért megfordul az ember fejében, hogy az alkalmas ember vezeti e a válogatottunkat.

És a legutóbbi választásnál kiderült, hogy az emberek változást akarnak. Nem tudom most mekkora hatásod van a dolgokra, de ha te vezetnéd a válogatottat, mint ahogy sokan arra voksoltunk, akkor is ezek az eredmények születtek volna? Ugyanezeket a játékosokat hívnád be a válogatottba, vagy lenne más is? Esetleg van olyan dolog amit máshogy csináltál volna? Ha nem olyan privát a dolog, akkor pl engem érdekelnének ezek.

This Post:
00
270099.151 in reply to 270099.149
Date: 9/17/2015 5:00:55 PM
Overall Posts Rated:
110110
Hívj ahogy akarsz, nekem mind1. Ami nem mind1 nekem, hogy ti mit műveltek az NT-vel. Az u21 körül építő munka folyik szezonok óta. És akkor kritizálsz? Az NT-nél mi megy? Magyarázkodás. Szezonról szezonra egyre nagyobbat bukunk. Ha nem vetted volna észre, már lassan akárkit megválasztanak itt, csak ne cimi legyen az. Nevetséges ami itt folyik. Az eddigi pillanatig támogattam, szavaztam rá. Szóltam a barátoknak a munkatársaknak, hogy válasszuk újra, a bizalom az övé volt. Így kell a bizalommal visszaélni szezonok hosszú sora alatt. Nagyon hamar elfelejtette a régi dolgokat cimi. Az én gerincem lehet sérült, a kérdés, az övé hogy van? Mennyit ér a szava neki? Szarból van a pofája!

Fekete Józsi nem hiszem, hogy elindul, nincsenek ilyen ambíciói, tudtommal szeretne feljutni a ligába, és az NT-nek nevel szezonok óta, nem úgy mint mondjuk TE!

Mártírkodsz? 6 szezon alatt mi került le az NT asztalára és a közösség asztalára? Szidhatod a személyemet, de azt nem, hogy az u21-nél milyen munkát végzek. Ti milyen munkát végeztek? Az eredményeitek magukért beszélnek.

Egy rendes válogatott hírdetést nem tudtok hiba nélkül megcsinálni. A válogatott oldala egy hányadék. Te nem is scoutolsz, de a neved ott fityereg mindenhol helytelenül leírva. Hetekig kellett könyörögni szólni tegye rendbe a dolgokat, de nem történt semmi sem. Kíváncsi lennék rá, mennyi 19 éves draftoltal vettétek fel a kapcsolatot. Milyenek a scoutlistáitok. Ha bárkit megválasztanak utánatok, az mit fog örökölni tőletek? Amikor még segítettem ciminek, láttam mit hogyan csinál. Próbáltam jelezni neki, hogy lehetne ezt máshogy is, jobban is csinálni. Már szezonokkal ezelőtt csak a kifogások jöttek időhiány meg ilyenek. Mindig mindent erre fogott. A scoutjai nem hiába hagyták ott. Semmi látszata nincs itt semminek. Semmi nem történt szezonok alatt. Se az utánpótlásnak se az eredménynek semminek. Leírtam itt dolgokat amikre azon kívül, hogy engem mocskoltok nem jött válasz. Szakmaiatlanok vagytok és nem foglalkoztok a csapattal eleget. Nincsenek scoutok (talán az egyetlen válogatott a miénk akinek nincsenek saját scoutjaik) nem vonjátok be a közösséget. Az ember csak azt látja, megint kiestünk az EB-n megint kikaptunk minden szar csapattól. Soha egy kapitány nem volt ennyire gyenge eredményességben. Gratulálok. És hogy ehhez mi köze van a személyemnek nem tudom. Biztos azért van ez így, mert 2 szezononként egyszer meg merem írni nektek, hogy ez így nem jó. Nehogy elgondolkodjatok azon, hogy mit kéne máshogy csinálni, csináljátok tovább azt amit az elmúlt szezonokban csináltatok. Mert az eredmények titeket igazolnak. Te is panaszkodtál rá igen hamar elfelejtetted. Ezt nem teregeted ide ki igaz?

Nem én tartok kézbe mindent, azok ti vagytok. A két maffiavezér az NT-nél. Senkinek nincs semmibe se beleszólása. Nekem scoutjaim vannak, akik aktívak és ügyesek. Programokat vezetnek azok akiket megkértem. Bevonom a közösséget hozzászólásokat írok. Ti mit csináltok, hogy az emberek odafigyeljenek az NT-re és nevelni segíteni akarjanak nektek? Te jössz és 2 havonta megmondod itt a tuti frankót. Gratulálok, kb ennyire futja 2 szezon óta. Hogy kikéred magadnak a kritikákat. Mert valaki meg meri írni, hogy baromságokat csináltatok. Vagy szerinted minden rendben van azzal, ami az elmúlt 2 meccsen történt? LOL

Cimikének meg mindig kellett valaki aki kiáll helyette, mert a tökeit elhagyta valahol. Egy időbe én voltam, én védtem. Üdv a kluban. Gratulálok, talált valaki mást helyettem. Csináld csak, mert szüksége van rá neki. Ezek után meg mindenki eldöntheti azt, kinek van itt nagyobb igaza! Hja mindenki vigyázzon aki ezek után ide ír, mert mindenki az én 2. 3. 4. accontom lesz majd. Vegyétek észre már végre magatokat. Aztán majd amikor azon a portán minden rendben van jöhettek az enyémre is. Annál szánalmasabb nincs, mint mikor egy NT kapitány azt írja, fingja nincs arról, mi folyik az u21 csapatnál. Mert cimmi ezt ma leírta. Szánalmas, hogy ennyire leszarja a dolgokat.

This Post:
00
270099.152 in reply to 270099.151
Date: 9/17/2015 5:05:53 PM
Overall Posts Rated:
110110
Hát most már nem csak neked van hányingered. Nekem is.

This Post:
00
270099.153 in reply to 270099.150
Date: 9/17/2015 5:13:41 PM
Overall Posts Rated:
110110
Nem mellesleg nem szép dolog kémkedésre használni a válogatott vezetői pozíciót. Akkor azért megfordul az ember fejében, hogy az alkalmas ember vezeti e a válogatottunkat.

Nem tudom már kivel fordult elő, és hányszor, de én is hallottam róla, nekem is írta valaki. A kupa meccs előtt történt, lecsekkolta az ellenfél játékosait akiket le lehetett. Ilyenkor persze nincs hányingere az illetőnek. Hogy is van ez cimi? Meséld csak el mindenkinek? Hogy nézegeted végig az ellenfél játékosait ha NT esélyes ha nem ha neked az úgy jó? Hol van ilyenkor a nagy gerincetek és minden más amiről nekem papoltál? Nem hányod el magad ilyenkor? Szeretnétek még több szennyes teregetést? Tudnék írni itt még 1-2 dologról. Gondoljátok erre van szüksége itt az embereknek? Szerintem meg inkább arra, hogy meccseket nyerjünk, és érdemes legyen odafigyelni a két nemzeti csapatra.

This Post:
00
270099.154 in reply to 270099.149
Date: 9/17/2015 5:18:18 PM
Overall Posts Rated:
110110
Megkérdem újra, ő miért nem került be a keretbe a meccs előtt?

(21289065)

MIlyen okotok volt arra, hogy kimaradjon, és egy sokkal rosszabb játékos játszon helyette a csapatban egy olyan meccsen ami élet halál volt számunkra a folytatást nézve.

Advertisement