szigoruan benti tamadas ellen.
Na, ha ez így lenne, akkor a 11 bv az édeskevés.. kéne oda 13 bv is! Mi van ha rátesznek egy 1516 2 pontosú magas embert?
Halál szívás lenne csak 11 bv-vel...
Törpét bentre edzeni halál illetve magasabbat meg kintre edzeni dettó..
Nem fogtok tudni csak specializált embert edzeni pl eltolt bv-vel és tempóval de a bv miatt már magasság kell! pl 198 felett
Nálam a kv létkérdés, én be nem tennék 7-8 kv-val senkit még bd posztra sem az u21 keretbe.
Kv az nagyon fontos védelmi eszköz a 2 pontos ellen, gondolom tapasztaltad már klubmeccsen is.
Charlie meg azt mondta nekem, felejtsük el en bloc a bedobókat u21 szinten. Tegyünk oda ecs-ét vagy hátvédet.
Engem nem fogsz tudni meggyőzni az ellenkezőjéről, hiszen kb 2 tucatnyi u21 bedobót láttam már és tudom merre hány méter egy bedobónál..
Amiben elvagyunk maradva a világ élbolytól az a védekezések (kv+bv) + a támadóskillek (2 p, tempó)
Nézd meg a világ elitet milyen brutális védekezés ratingot tudnak a magas támadóértékelés mellett.
(25305) és még mindig veretlenek az olaszok!!
Odáig kell visszajutnunk csupán, ami már megvolt a vb-re jutáskor vagy, amikor cimi 100%-osan kvalifikálta a csapatot az EB 12-be.Sajnos visszaestünk és nem előbbre jutottunk, lásd a világranglistát. Év eleji 12. helyről most csak a 28.! helyen vagyunk!
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 9/3/2013 10:40:37 AM