Ποντάρισμα στους γηπεδούχους σήμερα.
Ο ένας φιλοξενούμενος που ποντάρισες σ' έβγαλε ασπροπρόσωπο πάντως
Κρητικέ :P Τσίμπησες και μπαλίτσα καθότι έχασες μόνο τον Aris b.c.t που δεν κατέβηκε στο πρωτάθλημα για να κατέβει στο Κύπελλο μαζί μου.
Πολύ ξύλο τρώνε οι
S H A R K S και ούτε μιλάει (πολύ) ούτε ενοχλεί ο καρχαρίας. Κι εγώ πάντως έχω 3 τραυματισμούς τις τελευταίες δύο εβδομάδες με τους δύο να μένουν. Παλτά βέβαια, αλλά σου χαλάνε τα λεπτά και κατά συνέπεια την αγωνιστική κατάσταση (που ούτως ή άλλως και με καλά λεπτά δε βλέπω να ψήνεται και πολύ ν' ανέβει τη φετινή σεζόν).
Γελαω που ήμουν φαβορί σήμερα.. Σόρυ κιόλας.. Μαγική 5αδα
O Gastone13 συνδυάζει γέλιο με νίκες, ενώ όσον αφορά τη θέαση του aliti θα έλεγα ότι τιμές των εισιτηρίων δεν παίρνουν και μεγάλες αλλαγές. Τα 540 δεν είναι και άσχημα. Δε νομίζω να πηγαίνει και πολύ παραπάνω εάν δεν έχεις κατακτήσει πρωτάθλημα ή δεν έχεις μπόνους ανόδου.
Όσον αφορά τα εμπορικά υπάρχει και η άλλη πλευρά :) Tην προηγούμενη εβδομάδα: $ 69 798. Η ήττα στο τηλεοπτικό με τους LakeRess (γκρρρρρρρ) και η γενικότερη κάκιστη πορεία σίγουρα έπαιξε το ρόλο της, ενώ αυτή την εβδομάδα που καταφέραμε να κερδίσουμε έφτασαν σχεδόν τα 75k.
Υγ. Να μιλήσουμε λίγο και σ' αυτό το φόρουμ, καθότι τελευταία πολύ ασχοληθήκαμε με την U21 και θα φωνάζουν δικαιολογημένα οι φίλαθλοι: "Έχεις ομάδα και στην Α1. Εκτός κι εάν το ξέχασες!."
Last edited by Aimar 21 at 6/7/2022 8:32:26 PM