Φφφφφ επιτέλους λίγος περισσότερος διαθέσιμος χρόνος μετά από τρεις βδομάδες τουρνουά. Ελπίζω να επιστρέψουμε κάπως και στα σεντόνια.
Πάντως και η Α1 έχει αντίστοιχο ενδιαφέρον.
Ισχύει. Ειδικά με τις καινούριες αλλάγες σχετικά με το βάθος πάγκου κλπ είναι πολύ ένδιαφέρον ποια παιχνίδια επιλέγει ο καθένας να χτυπήσει ή όχι. Ναι οκ, υπήρχε και παλίοτερα αυτό αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι κάπως πιο έντονο πλεόν.
Η ομάδα σου από 8η... 3η!
Αυτό είναι μια εξαιρετικά ευχάριστη έκπληξη. Σίγουρα αν όπως είπα και πιο πάνω, αν δεν επέλεγε πχ η Βαλένθια ή ο
το Περιστέρι το κύπελλο, τότε να είχα 2 νίκης λιγότερες. Ακόμα και το δικό μας παιχνίδι με προβλημάτισε πολύ. Εκείνη την μέρα ήμουν Κολονία Eurobasket, και έτρεχα να κατεβάσω ομάδα ανάμεσα στο Γερμανία-Βοσνία και Γαλλία-Λιθουανία που υπήρχε ένα κενό μισής ώρας. Τελικά θα έπρεπε να αράξω για καμιά μπύρα έξω από το γήπεδο που είχε και ένα μίνι τουρνουά 3 on 3, αλλά που να ήξερα ότι δεν θα κατέβαινες.
Ο Πρωταθλητής εκτός κυπέλου αλλά και... 3ος κλπ κλπ.
Αυτό επίσης ήταν κάτι αρκετά αναπάντεχο αλλά αρχίζει σιγά σιγά και επανέρχεται στον στόχο του που λογικά από την αρχή θα ήταν το πρωτάθλημα.
Αντίπαλος μου φυσικά η μοναδική ομάδα που τερμάτισε αήττητη την 1η φάση!
Δεν ξέρω αν την περίμενες την ήττα, αλλα αυτό το 24-41 της δεύτερης περιόδου είναι κάπως εξωφρενικό! Ούτε οι Γερμανοί με μας δεν πυροβόλησαν με τέτοια επιτυχία σε μία περίοδο! Σίγουρα θα ήταν καλή εμπειρία απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Φολγάνδο και μία επερχόμενη νίκη θα ήταν ίσως από τα μεγαλύτερα επιτέυγματα μετά τη νίκη των Legend απέναντι στον Mloty πριν την κατάκτηση της Κούπας.
Μακάρι το μετάλλιο η Εθνική μας.
Πίκρα, άσε.