Co do pierwszej części przytoczę Ci słowa bardzo dobrego trenera Mirosława Noculaka teraz komentatora meczy koszykówki
" są małe kłamstwa, są duże kłamstwa i są statystyki" więc nie będę rozpisywał się na ten temat

Kolejną rzeczą jest realizm w tej grze, nie przekonasz mnie że czymś normalnym jest zdobywanie w niecałą minutę 14 pkt ,albo jak już ktoś pisał popełnić 40 strat w meczu (chodzi mi o mecze drużyn o wyrównanym potencjale)
Garcita, Zhabyka i Falkkvist .... no może nie są to zawodnicy klasy światowej (mam nadzieje że poradzą sobie w naszej III lidze) , ale w drużynie przeciwników nie zauważyłem też jakiś wirtuozów koszykówki, więc moi wyrobnicy powinni sobie z nimi poradzić, a już na pewno nie pozwolić w ostatniej minucie jechać z sobą jak z furą gnoju ;)
W Ocenach zespołu NIEDŹWIADKI Przemyśl były lepsze w każdej specjalności od HUSAR WŁOCŁAWEK
Nie ja to wymyśliłem ocenił to silnik gry ( który chyba przysną w ostatniej minucie) koniec kropka.
Zmiany Free Agents co zmienią ? może nic, a może wpłyną pozytywnie na rynek transferowy

ale najważniejsze to że w dalszym ciągu tą grę "ktoś" chce ulepszyć, poprawić, rozwijać.
A co do pewnej historii .... no cóż OGROMNY SZACUNEK !
PS
Puchar już za mną więc mogę więcej uwagi poświecić meczom ligowym

Nie muszę kombinować ze składem , aby obskoczyć 3 mecze

Wiec widzicie same pozytywy

no może kilka groszy nie zasili budżet, ale kasa nie jest najważniejsza ;)
a i więcej czasu będę miał na toczenie sporów ;) ale w przyjaznej atmosferze i bez negatywnych emocji

pozdrawiam
oczywiście piłka dla Ciebie
Last edited by ****Miś**** at 2/24/2012 5:50:05 PM