Μετράμε αντίστροφα για την λήξη της κανονικής διάρκειας σιγά σιγά. Στην μπλε μεριά οι θέσεις 1-5 είναι ακόμα ανοιχτές ενώ στην κόκκινη οι θέσεις 1-7 παρακαλώ!
1) Ο
Άρης οποίος δεν μας έχει δείξει ακόμη τις προθέσεις του για το φιναλε, θα περάσει άνετα από την έδρα των LakeRess.
2) Θα ποντάρω στον
Αετό, καθώς έχει την έδρα, την εμπειρία και τις καταστάσεις ώστε να περάσει από τον Κυανό και σε περίπτωση στραβοπατηματος του Περιστερίου, θα σκαρφαλώσει και στην 4η θέση.
3) Ο
αλήτης εάν πάρει την αυριανή νίκη θα είναι το ακλόνητο φαβορί για την 1η θέση ολόκληρης της κατηγορίας, πάω με τον άσσο.
4) Εύκολα ο
Bombay.
5) Εδώ θα πέσουν κορμιά, καθώς και οι 2 ομάδες καίγονται για μια νίκη για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη θέση στα πλέι αουτ. Επιπλέον, όπως έχουμε πει αμφότεροι με τον Αιμαρ οι ομάδες μας έχουν "προηγούμενα", τα οποία δεν έλυσαν στον πρώτο γύρο και έτσι περιμένω να τα δούμε αύριο στο παρκέ. Θα πάω με την ομάδα μου, γιατί.. δεν έχει γιατί! Πάμε με το διπλό.
6) Ο Νόβα αν και λαβωμένος από τον αποκλεισμό του κυπέλλου, πιστεύω ότι λόγω της κούρασης (καταστάσεων) και του εξαιρετικά φορμαρισμένου
Μπακς δεν θα μπορέσει να σπάσει αυτή την έδρα. Εάν και εφόσον οι Μπακσ κατέβουν κανονικά.
7)Εύκολα ο
Κάμπο.
8) Ένα ακόμη δύσκολο ματς, με τις δυο ομάδες να καίγονται για την νίκη, η κάθε μια για τον δικό της σκοπό. Θα μιλήσει η εμπειρία και η έδρα του
Λετζεντ;! Από εμένα είναι ναι.
Δελτίο:
1)
Aris b.c.t - LakeRess
2) Kyanos Asteras B.C -
Aetos Anogeion B.C. 3) Peristeri Thunder -
alitis bc 4)
BOMBAY MIXX - Μετεωρα B.C.
5)
Ktiniatroi B.C II - Valencia Basket Club (Taronjas)
6) Supernova Elites -
BUCKS B.C 7)
Campo Stars BC - Tiptoners
8) S H A R K S -
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND Υγ. Συγχαρητήρια στις 2 ομάδες που έφθασαν στον τελικό του κυπέλλου, αλλά φυσικά και στις άλλες δυο που έπεσαν στη μάχη. Έτυχε να παρακολουθώ το ντέρμπι που πήγε στην παράταση και έχω να πω ότι χωρίς να ειμαι καν ο μάνατζερ είχα αγχωθεί κανονικά! Καλή επιτυχία για την Πέμπτη.