Prišiel čas ukončiť prvú sezónu úspešnej rubriky Cez lupu, v ktorej sme postupne spoznávali Psycha, LA-Azraila, Vieruš, zajina, janamura, Mateja, Eazyho, Siba, daewa, rwystyrka, Hadara, Lucasinha, deividmana a naposledy Nolana. V poslednej tohtosezónnej časti - v 15. - myslím, že nadišiel čas dozvedieť sa niečo aj o tom, kto tieto rozhovory robil. O mne,
RazoR-ovi. Mnohí ste si určite kládli otázky typu Kto je to?, Odkedy hrá BB? či Čo tu dosiahol. Na tieto ale aj na ďalšie otázky dostanete odpoveď. Otázky mi kládol
deividmanBB. Prajem Vám príjemné čítanie.
1. Málo ľudí ťa pozná osobne. Môžeš sa stručne predstaviť?Volám sa Timo, mám takmer 17 rokov a bývam v Bystričanoch - dedina 20km od Prievidze. Chodím na SOŠ Stavebnú v PD, záľuby futbal, basketbal a florball.
2. Kedy si začal hrať BB?Hrať som začal v Sezóne 7, trafil som sa dokonca do jej začiatku
. Po istom čase ma nebavilo mať 1 tím, tak som si založil druhý, no a GMs nenechali na seba dlho čakať a dostal som BAN. S týmto tímom to ťahám od konca Sezóny 10. Ak rátam aj môj prvý pokus, tak táto sezóna je pre mňa v poradí 15-ta. Žiadne multi-výmysly už neprichádzajú do úvahy.
3. Čo ťa priviedlo k BB?Pred BB som hral Hattrick. Jeden deň som nemal čo robiť, tak som si na HT prezeral konfery, prestupy a iné veci, až som narazil na partnerov hry, tak sa to tuším volalo. Tam boli asi 3 logá a jedno z nich patrilo BB.
4. Pamätáš si ešte, ako to vyzeralo, keď si začínal?Fu, v porovnaní s terajškom hrôza
Nastavená 1 taktika celý čas - RnG a FCP, formy som "nevidel", čiže priateláky hrával základ. Ale vtedy to na dobré výsledky stačilo, teraz by som išiel hneď dole vodou
5. Aké sú Tvoje najväčšie úspechy?Rozdelím to na tímové a individuálne úspechy.
Začnem tými tímovými. Prvým úspechom, alebo skôr trofejou v mojej virtuálnej vitríne bol postup zo IV.ligy
V tej sezóne som sa dostal až medzi najlepších 64 tímov pohári. Hneď o sezónu na to som sa dostal do finále III.ligy a o ďalšiu sezónu som III.ligu vyhral. Takže toto je môj prvý väčší úspech. Moja 1.sezóna v II.lige nabola úspešná, keďže som hneď vypadol. Priznám sa, na to si nepamätám
V Ďalšej sezóne prišiel opať titul v III.lige a v pohári som zaznamenal osobné maximum, ktoré sa mi doteraz nepodarilo vyrovnať - 16-finále poháru. Po troch sezónach v II.lige som z nej znovu vypadol, vtedy ale cielene. Následne som znovu získal titul v III.lige a postúpil do mojej terajšej ligy. No a minulú sezónu prišiel zatiaľ najväčší úspech - finále II.ligy. Individuálne sa týkajú U21-ky, do ktorej som vytrénoval Režnáka
(12245342), túto sezónu sú tam Matejný
(24376886) s Čujkom
(23133921) a v ďalšej tam bude len Matejný.
6. Najlepší hráč v histórii?Bezpochyby - Režnák
(12245342). Môj TOP hráč, ktorý bol u mňa nenahraditeľný, jeho zranenie by znamenalo pohromu. Ale dobrý bol aj Jaber
(13416573) a dúfam že Režnáka dotiahnu Čujko s Matejným
7. Skús určiť "starting five" v histórii tvojho tímu...PG: jednoznačne Režnák
(12245342)SG: takisto jasný post, Abba Jaber
(13416573)SF: tu som rozmýšľal nad Mertom Yarom
(7997064) a Lorenzalem
(14752665), no dávam Lorenzaleho, najmä kôli lacnej kúpe v porovnaní s jeho výkonmi
PF: na PF toho kvalitného nebolo až tak ako na predošlých postoch. No vyberám sem Ramiho Rossmana
(8153388), ktorý ako jediný zaznamenal 2x triple-double.
C: sem vyberiem Čujka
(23133921). Hoci tu boli štatisticky lepší ako on, dávam ho sem najmä kôli prísľubu do budúcnosti, pretože má šancu byť najlepším hráčom v tíme.
Last edited by razor at 12/2/2012 2:12:14 PM