BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Szócséplés és agymenés

Szócséplés és agymenés

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254065.201 in reply to 254065.199
Date: 2/22/2014 8:47:44 PM
Overall Posts Rated:
310310
Kéred a bizonyítékot? Miért nem?

Tök jó, hogy már előre megválaszolod a kérdést, amit nekem teszel fel. Te biztos jobban tudod, mit akarok mondani, mint én. De tudom mit? Kérem a bizonyítékot. Nem is kellenek a 16. szezonbeli skillek. Elég az idei. Ugyanis ha azokat nem tudod, akkor egyértelmű, hogy megint nincs bizonyítékod, nem tudod összehasonlítani, csak minden alap nélkül osztod az észt. Felrakhatod a külső fórumra, vagy elküldheted mailben.

Ha nem volt közöd is sikerült. Ez igaz. Csak akkor ne kérkedj azzal, hogy te eredményt értél el, mert nem te érted el. De legalább beismerted, hogy nem volt hozzá semmi közöd.

Most ki fikázta a keretet? Te, pár hsz-szel ezelőtt, felhozva az irányítókat, majd ugyanabban a hsz-ben leírod, hogy ez annyira fasza keret, hogy ezzel csak az első hely elfogadható. Nekem mindegy, melyik a tényleges véleményed, de akkor csak azt mondd. Az ugyanis gusztustalan húzás, hogy mindkettőért Domit ostorozod. Ráadásul még hülyét is csinálsz magadból

A hozzáállás dolgot nem magyarázom el ötvenedszer. Tanuld meg a játék alapjait, majd utána. Laza-normál és normál-mots között nincs különbség, csak a ts-re gyakorolt hatásban. Szólj, ha ezt az alaptételt megértetted és mehetünk a második leckére.

Ja hogy béna csapatot kaptál örökségként? És Domi milyet kapott a 24. szezonban? Akkor miért kellett kritizálni? Kihozta belőle, amit lehetett. Bukott nyerhető meccset, mint ahogy te is anno. Csak te többet buktál, erősebb kerettel. Nem az a bajom amúgy, hogy csak 5 meccset nyertél. Arra vagyok kíváncsi, melyik válogatott legyőzését értékelted emberfeletti teljesítménynek, meg Trabanttal az F1-mezőnyben szereplésnek. Ha már felhoztad, hogy a 24. szezonban mennyire hátul voltunk, szerinted ki érte el, hogy most előrébb vagyunk? Remélem, ezt már nem akarod magadnak tulajdonítani.

Ja hogy most már felejtsem el a szerbeket? Miért felejtsem el, hogy megint olyannal vagdalkoztál, ami nem igaz? Hányszor felejtsük még el az alaptalan vádaskodásodat?

Mikhailos téma már unalmas. Még jó, hogy te jobban tudod, ki mit gondol, mint maga az illető. Szerintem csak mélyebbre ásod magad, ha ezt folytatod.

Dehogy mondod ugyanazt. Pont itt a példa, a szerbes. Vagy az idei keret erőssége.

A román meccsen nem az volt a kérdés, hogy eltalálod-e, hogy Domi mit megy. A másik oldalra tippeltél és nem jött be sem a megjósolt zónavédekezés, sem a benti támadás, de még a hozzáállásnál is kettővel lőttél mellé (többel nem is lehet). Ezek után miért bizonygatod, hogy te übrfrankón tudod előre, mi várható? Gyakorlatilag semmit nem találtál el. Illetve az MNF-üket, de azt is csak félig.

Amúgy hadd kérdezzem már meg, ki vagy te, hogy ellened lázadni kell, meg Kossuth térre menni? Lázadni pl a vezérek ellen szoktak, nem az egy szem udvari bolond ellen. Ellened minek lázadna bárki is, elvégre nincs semmi tisztséged, nem lehet lemondatni, elmozdítani. Domi ellen lehetne lázadni, meg a leváltását követelni. Volt lázadás? Nem volt. Na akkor 741 fő egyetért vele. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy eddig kb 10 ember írta be, hogy nem szoktak hozzászólni, de most megteszik, mert egyáltalán nem értenek veled egyet.

Tóthot nem értem, minek rángatod ide. Nem volt kerettag. Te viszont miután "kiedzetted" minden idők legalacsonyabb fizetésű válogatott kerettagját, majd nem azt edzetted, amit a kapitány kért, elkezdtél sírni, hogy miért nem játszik. Na ez pl Tóthnál nem fordult elő. Amúgy a fizetés csak azért jött fel, mert te problémáztál azon, hogy miért nincsenek rendesen kiedzett játékosok. Hát rajta, neki lehet látni. Eddz ki 16 kv-s, 16 passzos irányítókat, vagy 100k fizetésű centereket, akiket követeltél. Ha nem megy, akkor meg ne kérd számon.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.202 in reply to 254065.200
Date: 2/22/2014 8:52:58 PM
Overall Posts Rated:
310310
Tudod, én mint jól nevelt ember, felelek mindenre. Ha be akarod fejezni, csak annyit kell tenned, hogy nem írsz többet, nem tartasz szóval, nem magyarázkodsz, nem kötsz bele senkibe és akkor nem lesz mire válaszolnom. A hülyeséget meg nem fogom soha elfogadni. Meghallgatom, de nem fogok vele egyetérteni.
Elnézést nem kell kérned, azt már megtetted a múltkori eset után, ígérgettél, hogy nem fordul elő többet, erre megint megcsináltad, innentől felesleges lefutni ugyanazokat a köröket. Nem probléma amúgy, akkor majd olyan stílusban beszélek veled és úgy viselkedem, amit megértesz. Semmi extra nem lesz, csak ugyanazt csinálom, mint te, megnézzük, meddig bírod. Arra meg ne is számíts, hogy még egyszer rádhagyom a hülyeséget, hogy azután úgy értelmezd, mintha igazat adtam volna neked. Amíg te írod a dolgaid, addig én is.

Don't feed the troll
This Post:
00
254065.203 in reply to 254065.199
Date: 2/23/2014 4:14:36 AM
Pocak KK
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
228228
Second Team:
BC Paunch
Szerintem meg fel kéne lázadni 742 főnek, ha azt gondolják nincs semmiben sem igazam!
De csak 4-5 fő lázong, a maradék 737 csöndben egyetért velem (ellenkező esetben kivonulnának Kossuth térre is, ha nem értenének egyet velem)

A szerintem szó használata jó kezdésnek tűnt. Az utána levont következtetés viszont teljesen hamis.
Szóval akkor1-1.
Az eddigieknél jobb,de még mindig van hová javulni.
Képes vagy rá, tudom-tedd is meg!

This Post:
11
254065.204 in reply to 254065.203
Date: 2/23/2014 6:23:51 AM
Overall Posts Rated:
411411
Szerintem meg fel kéne lázadni 742 főnek, ha azt gondolják nincs semmiben sem igazam!
De csak 4-5 fő lázong, a maradék 737 csöndben egyetért velem (ellenkező esetben kivonulnának Kossuth térre is, ha nem értenének egyet velem)

Nem tudom honnan és kitől van az idézeted (nem is érdekel), már nem olvasom ezt a háborút!

Érdekes, hogy aki írta, annak meg se fordul a fejében, hogy a 737 ember nem vele ért egyet. Charlie dolgaira se ír senki semmit az én dolgaimra se ír senki semmit, a te dolgaidra és Spiri (mit tudom én hogy ki) dolgaira se ír senki semmit. Tehát ez a 737 ember mindenkivel egyetért. a 737-ből jó esetben kb 50 ember fórumozik, illetve olvassa a fórumot. Mondjuk abból az 50-ből kb 30 hajlandó beleolvasni ebbe a szánalmas szobába!

Levonható a következtetés, hogy ez a következtetés a világ legnagyobb baromsága.

Jó példa erre, hogy én meg akartam reformálni a geometriát az elmúlt években. Kitaláltam, hogy a kocka igazából nem is kocka, hanem mithanyek! El is neveztem, publikáltam róla egy szaklapban (szerintem nem 6, hanem 32 oldala van, csak a mi 3 dimenziós síkunkban ez nem látható) , és tutira tökéletes az elméletem, mert 10 millió ember nem reklamált nálam, csak 5-10 szakmabeli, de az meg mind hülye, mert a többi 10 millió embernek ez így megfelel. Innentől kezdve mivel a mithanyek 10 millió embernek megfelel, kezdeményeztem a megfelelő szerveknél a kocka átnevezését mithanyekre. Nem tudom, mikor vezetik be ezt az új szakszót, és a 4. dimenziós elméletemet a középiskolai matematika órákon, de epekedve várom életem nagy művének debütálását. Aki nem ért velem egyet az meg teljesen hülye!

Még szerencse, hogy a világon így működnek a dolgok! Különben az ostoba, buta emberek nem tudnának érvényesülni.

From: Norbi

This Post:
00
254065.205 in reply to 254065.204
Date: 2/23/2014 6:29:12 AM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Kitaláltam, hogy a kocka igazából nem is kocka, hanem mithanyek!

Basszus, most újra kell járnom az általános iskolát... Kössz szépen

From: JoeBlack

This Post:
00
254065.206 in reply to 254065.205
Date: 2/23/2014 6:45:52 AM
Overall Posts Rated:
411411
Nem kell, csak a középiskolát! Annyira magasröptű gondolatok vannak a munkámban, hogy egy általános iskolás nem értené meg. A világnak még fel kell dolgoznia el kell fogadnia a kész tényeket. 10 millió ember nem tévedhet!

Valszeg a TV-ben is lesz róla szó, mert szépen lassan át kell formálni az emberek gondolkodását az enyémre. Ezt a tudást csak lassan és okosan lehet csepegtetni, mert ilyen szintű eszmék elsajátítsa akár fizikai fájdalmat is okozhatnak egy átlag embernek!

This Post:
00
254065.207 in reply to 254065.185
Date: 2/23/2014 7:14:43 AM
Overall Posts Rated:
8181
Érdekes, hogy ezt a témát ki hogy kezeli :) A néger mitől lenne becsmérlő? Teljesen normális, negatív tartalom nélküli megnevezés volt ez egészen addig, amíg valami marha ki nem találta, hogy ez sértő. Ugyanolyan ez, mint a "cigány" szó, ami szintén nem rendelkezik negatív tartalommal, csak valami gyökér úgy döntött, hogy mostantól ez sértő, és őket csak "romának" szabad hívni. A "nigger" az a kifejezés szerintem, ami már a diszkriminatív kategória, bár itt is beszédes, hogy az összes feka repper niggerként hivatkozik saját magára és cimboráira.
Gila szóhasználatában viszont én is érzem némi élt, még ha leírva nem is lett semmi szabálytalan. Azt az országot Izraelnek hívják, nem zsidóknak. Persze, zsidók laknak ott, de ez a "zsidók"-ozás nekem kicsit olyan, mintha az afrikai országokra "niggerek"-ként hivatkoznánk.

From: Norbi

This Post:
00
254065.208 in reply to 254065.206
Date: 2/23/2014 8:20:14 AM
Egerszeg Rottweilers
III.7
Overall Posts Rated:
172172
Second Team:
Badacsony Walkers
Már érzem is, hogy fáj! Remélem nem tart sokáig!

This Post:
00
254065.209 in reply to 254065.207
Date: 2/23/2014 9:19:51 AM
Overall Posts Rated:
411411
Szerintem ez pontosan olyan, mintha az afrikai országokra azt mondanád muszlimok, vagy keresztények. Ez a két lehetőség van többnyire!

This Post:
00
254065.210 in reply to 254065.202
Date: 2/23/2014 12:41:54 PM
Overall Posts Rated:
350350
annyit kell tenned, hogy nem írsz többet

Megtenném, megtehetem csak ott van a temérdek nyitott és elferdített kérdésed ma hajnalról...
Csak azért válaszolok, mert:
1) illemtudó vagyok, ha kérdezel felelek
2) nem hagyom, h elferdített dolgokat beszélj sokadjára

Azt viszont kérném, hogy NE FELELJ. Mert akkor még 3 hónapig is ezen fogunk rágódni. Azt nem akarom!

Ki szeretné, hogy FOLYTASSUK? Írja be ide, megkérném!

Tehát a ferdítésekre az IGAZSÁG:

Én a 16. szezoni skillekről beszéltem, nem 26. szezonosról. Ha megértettél volna azt akartam, h domi összevesse és megmondja darabra, most hány jobb ember van, mint az időmben volt! Amit írsz megint a totális elferdítésea szövegemnek. 16. szezonról (skillek) beszélek, nem 26-ról!

Nem a mostaniakat ismerem, hanem a 16. szezonost. Mégis honnan ismerrném a mostaniakat? Jahh, voltak idők, amikor még kikerültek a skillek a kintire legalább 11-12 szezonon át, mert ha a nép között akadt egyetlen egy érdeklődő is, akkor már nem zártunk ki senkit, hogy tudhassa. Kivétel, amely tulaj nem járult hozzá a közléshez.
A nyilvános skillekért is perlekedtem múltkoriban. Biztos van még rajtam kívül is érdeklődő és ha csak 1 szem ember is akad kulturált európai környezetben teljesítik annak az egynek/kettőnek/ háromnak az óhaját!

Nem ismertem be, h nem volt közöm hozzá! Volt, máskülönben ki nyert 5 meccset a selejtezőn? Azok nélkül ugyanis nem tudunk bejutni a 12be! Sőt, ha mákunk van spanyolt is verhettük volna, egy kosáron múlt!

A keretet ki edzeti már 3. éve? Ez a keret domi munkája és ha gyenge, akkor azt meg kell mondani, ahogy dzsevasz kezdte a 10 passzos ir-ekkel! Azt vitát még csak nem is kezdtem.
Le lehet pattani erről.

Nem érdekel a +1 ts, engem a győzelem jobban érdekelt volna egy könnyebb csoportba jutva! Erre hoztam példának a spanyolt! Ő beáldozta a könnyebb csoportért magát, "mindent megtett" a feladással, noha még plusz ts sem illeti őt - ez is tény megkérdeztem egy főokost- ,hogy könnyebb ágra jusson.

A trabantos példa a 12 között értendő viszonyítási alap! ott voltak a lengyelek, németek, izrael, portugál is mind mind erősebb volt nálunk ők az f1 mi meg trabant, holland meccs volt csak nyerhető akkor.

Milyen alaptalan dolog? szerbek 1.-ők lettek, mert spanyol kic..ett velük szándékosan. Ez tény!

Mikhailost te nem érted! Rózsa Gyurinál 1 ft-os kérdés:

Ha van 3 kupacunk, azt mondja valaki: "ne egyezkedj - magyarul ne LAZÁZZ, akkor melyik két opciód marad?
A) Laza
B) Normál
C) Mots

3 éves vakarcs is megmondja, hogy B és C!
Innentől kezdve mondhatsz ehhez bármit, akkor sem lesz igazad.

A román meccsen megmondtam 2 p 1-1 legyen leginkább - ez lett! a román hülye taktikáját nem lehetett megtippelni sem.. úgyhogy azt te se találtad volna el. hozzáállást meg óvatosságból mondtam nekünk normálra, nehogy egy mots-szal kikapjunk a 2. meccsen is, ahogy a grúz ellen. Miért baj, h óvatos voltam?

Kossuth téren szoktak tüntetni minden szir-szar ügyben - erre céloztam csak

Tóthot azért mondtam, ha kritizálod az én 14k-s emberem, akkor őt is kritizáld
Minden idők legkisebb fizujú U21 embere Georg Schär volt 13111$ bérrel, a fiamé 14549 volt!
Kiedztem már tempó 16 + kv 15 embert Zimmermannt.

This Post:
00
254065.211 in reply to 254065.203
Date: 2/23/2014 1:18:47 PM
Overall Posts Rated:
2323

Fő, hogy az meg sem fordul a fejedben, hogy már senki nem olvassa képzelgéseidet. 24 óra alatt termeltetek 94 hozzászólást, abból elég volt untig elolvasnom az elsőt, illetve az utolsót álltalad, és mára épp elég volt.....

Advertisement