Όσο... αναμένουμε όλοι τη συνέντευξη τύπου του Aimar που θα πάρει λίγη παράταση όπως το κόβω, και με αφορμή το review του Campo για την σεζόν του, ας γράψω κ εγώ λίγα λόγια για την ομάδα μου.
Η φετινή σεζόν για τον Αετό ήταν το λιγότερο
καταλυτική για τη συνέχεια.
Η ομάδα κατάφερε να πετύχει το στόχο της με το να παραμείνει στην Α1 με πραγματικά μισθά πριν την αποχώρηση του Lau στα... 550κ! Αυτό φυσικά βγήκε στο γήπεδο αρκετές φορές ειδικά με τους κόκκινους. Εκεί είπα ότι θα βγω 5ος, θα βρω απέναντι τον φίλτατο Aimar, που στο μυαλό μου θα έπαιρνε παίκτες προς το τέλος της σεζον και θα με έριχνε.
Τελικά, στις λεπτομέρεις (και.. στο πρόγραμμα) κρίθηκε η 4η θέση απέναντι σε ένα πιο δυνατό Περιστέρι, που άξιζε να μπει 4άδα αλλά "πλήρωσε" τις αλλαγές στο ρόστερ στα μέσα της σεζόν. Στα κομβικά σημεία θα έβαζα και τη νίκη μου 1η αγωνιστική επί του Αλίτη, που βοήθησε στο να πιστέψω τη παραμονη.
Καταλυτική όμως πέρα από τα λεφτά που θα καταφέρω να (ξανα)-βγάλω του χρόνου πριν το προφανές restart, αλλά και γιατί είδα πλεον τα γηρατιά της ομάδας μου, και αποδέχτηκα πλήρως ότι ήρθε η ώρα της. Το χρειαζόμουν πολύ γιατί ουτε να πουλήσω παίκτη δεν ήθελα.
Πλέον, χωρίς πολλές τύψεις, θα πάω του χρόνου για το draft και όπου φτάσει στο κύπελο.
Υ.Γ.1: Μάλλον δεν θα "πληρώσει" τόσο ακριβά το Περιστέρι τη 5η θέση μιας και τραυματισμοί και πωλήσεις κάνουν τη Βαλένθια outsider. Αναμένουμε τις ανακοινώσεις όμως για τα επόμενα βήματα (αυτής και όχι μονο) της Βαλένθια.
Υ.Γ.2: Ούτε του
αλίτη ευτυχώς του κόστισε αφου έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Λεω ευτυχώς γιατί τον έπαιξα αρχες της σεζόν για πρωταθλητή και είναι και ο εκπρόσωπος των μπλε. Οι
Bucks πήραν ήδη ένα τίτλο και τον...
μισητό τον ψάχνουν ακόμα και γνωστοί του απ το όρος που κάνει διαλογισμό τώρα τελευταία.

Υ.Γ.3: Η ήττα με την ομάδα σου Aimar ακόμα δε μπορώ να τη χωνέψω να ξέρεις

. Ευτυχώς βγήκε κάτι καλό απ την όλη ιστορία και αυτό είναι η 3-2 με εσωτερική μαντεψιά που αργότερα... φορέθηκε πολύ στην Εθνική Νέων. Εύστοχη σήμερα ξανά στο ματς με τη Σερβία και για να δούμε πως θα πάει.