BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζόν 14

Σεζόν 14

Set priority
Show messages by
From: JohnnyB
This Post:
00
161798.21 in reply to 161798.20
Date: 10/21/2010 5:03:08 PM
Overall Posts Rated:
344344
Θυμίζω πως οι όποιες αναφορές σε αποφάσεις των GM, έμμεσες/άμεσες απαγορεύονται...Τώρα αν υπάρχει ''παοκτζιδόμετρο'' και το πόσο παοκτζής είναι ο καθένας, δεν νομίζω πως είναι κάτι που αφορά το παιχνίδι...

Το επόμενο ποστ που θα αναφέρεται σε αυτό το θέμα=αυτόματο πρόστιμο....Ελπίζω να τελειώσει εδώ...

Message deleted
This Post:
00
161798.23 in reply to 161798.21
Date: 10/22/2010 9:00:19 AM
Overall Posts Rated:
5050
Τι έγινε παίδες; Καλά; Πάντα καλά...

Και φέτος το μεταγραφικό μου απόκτημα τα σπάει! Πέρσι ο Mpougias MVP φέτος βλέπω τον Ruiz Arenzana!
Είμαι π0υστ@ρ@ς στις μεταγραφές! Πάλι λαβράκι!

@krepaleon: Φέτος φίλε ούτε χρόνο να κλ@σω δεν έχω! Μπαίνω μια φορά τις δύο μέρες για να στήσω τακτικές/σκάουτινγκ για καμιά ωρίτσα... Οπότε η παρουσία μου θα είναι πολύ περιορισμένη

This Post:
00
161798.24 in reply to 161798.23
Date: 10/22/2010 1:06:59 PM
Overall Posts Rated:
2020
Ετσι... ας μιλησουμε για αλλο θεμα μιας και οι συζητησεις για μεταγραφες μας τελειωσαν....

This Post:
00
161798.25 in reply to 161798.24
Date: 10/23/2010 5:17:44 AM
Overall Posts Rated:
5050
Κάνεις λάθος φίλε σε ένα μόνο θέμα. Το να παίξεις ''χαλαρά'' ωφελόντας κάποιον αλλά ταυτόχρονα ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, δεν το θεωρώ παράνομο.***
Το μόνο παρόνομο στο BuzzerBeater είναι η μεταφορά (υπέρογκων) ποσών.

Όσο για τις μεταγραφές φέτος έκανα 3! Μπορεί οι νέοι του ομίλου να τις θεωρείτε λίγες αλλά οι παλιοί νομίζω πως ξέρετε πόσες κάνω κάθε σεζόν...
Πούλησα τον 29χρονο Ameixenda και τον 30χρονο Kontothodoro, δύο κολώνες, αλλά ήρθαν ο απίστευτος SF Ruiz (ξάδερφος με τον Center μου) και 2 νεαροί με μέλλον. Θα είναι οι δύο Guard μου για μεγάλο χρονικό διάστημα...

Οι στόχοι φέτος είναι πιο πολύ βελτίωσης παρά διάκρισης. Δύο σερί σεζόν στους τελικούς περιφέρειας μου φτάνουν...
Έχουμε φέτος και νεανικό ρόστερ...

*** Παράδειγμα: Τη σεζόν 11 κι ενώ ήμουν νεωφώτιστος στον όμιλο, τελευταία αγωνιστική παίζαμε μαζί. Εσύ είχες ήδη περάσει στα Πλέι-Οφ ως δεύτερος. Εγώ πάλευα με την DAIWA για την 4η θέση. Δεν έπαιξες χαλαρά γιατί είσαι ''υπεράνω''. Με κέρδισες, βγήκα 5ος. Αποτέλεσμα: σε δώρισαν μια 20άρα στους ημιτελικούς οι BasketDragons...

Last edited by Ricky Davis at 10/23/2010 5:22:22 AM

This Post:
00
161798.26 in reply to 161798.25
Date: 10/23/2010 7:33:19 PM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Να σου πω κι εγω φιλε μου τα δικα σου λαθη κατα την γνωμη μου.
1)Στον συγκεκριμενο αγωνα στον οποιο αναφερεσαι-στη σεζον 11-σου ειχα πει απο τοτε-στο υπενθυμιζω αν δεν το θυμασαι-
οτι ειχα παιξει κανονικα εκ παραδρομης.Προσωπικα θεωρησα απαραδεκτη ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ-και αυτο στο ειχα πει απο τοτε.Σεβομαι απολυτα το τι ειναι παρανομο και τι νομιμο κατα το BuzzerBeater- γιατι με φιλοξενει-αλλα ενδιαφερομαι κυριως για το τι ειναι παρανομο,ηθικο και τιμιο κατα την δικη μου λογικη και φιλοσοφια.Κατα συνεπεια δεν ειμαι "υπερανω"αλλα υπερανω!
2)Στους ημιτελικους οι BasketDragons με δωρισαν μια 20αρα και κερδισαν δικαια γιατι ειχαν καλυτερη ομαδα και οχι γιατι εχασα ενθουσιασμο παιζοντας κανονικα στον μεταξυ μας αγωνα!Οποτε δεν αντιλαμβανομαι πως συνδεεις το ενα γεγονος με το αλλο.Και δεν μπορω να φανταστω οτι στην τοτε προταση σου να παιξω χαλαρα στον μεταξυ μας αγωνα κοπτοσουνα να κερδισω εγω ενθουσιασμο ενοψει του ημιτελικου με τους BasketDragons οσο να μπεις εσυ στα play-off εις βαρος του DAIWA.Kατα συνεπεια καποιος αλλος το παιζει "υπερανω".... Αν αυτο δεν θεωρειται παρανομο απο το BuzzerBeater,θεωρειται απο μενα!Ελπιζω να εχω το δικαιωμα...
3)Δεν σχολιασα ποτε τις μεταγραφες σου!Μιας και το φερε η κουβεντα θεωρουσα ανεκαθεν την ομαδα σου πολυ καλη κι ακομα καλυτερο το μανατζαρισμα και την στρατηγικη σου.Οι δε μεταγραφες σου ειναι παντα μετρημενες,προσεκτικες και στοχευμενες!Αλλωστε οι αριθμοι που λενε παντα την αληθεια το αποδεικνυουν-τουλαχιστον στους μεταξυ μας αγωνες.7 νικες οι REEBOK,2 το SKORPOXORI...Ετερον,εκατερον με ολα τα παραπανω!
Και για να το κλεισουμε....Προσφατα φαινεται πως ειχαμε στον ομιλο μας μια περιπτωση μεταφορας (υπερογκου)ποσου.Το μονο παρανομο κατα το BuzzerBeater-οπως λες κι εσυ!Επειδη λοιπον για μενα ολο αυτο το μπλιμπλικι που χαζευουμε ειναι μονο ΠΑΙΧΝΙΔΙ και ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ δηλωνω δημοσια οτι στον αγωνα με τον συγκεκριμενο συμπαικτη θα κατεβασω τα τριτα και θα παιξω χαλαρα.Απλα γιατι διαφωνω με την φιλοσοφια αυτη κι οχι γιατι εχω κατι μαζι του.Και επειδη ειμαι "υπερανω".Αν εχεις αντερα και εισαι κι εσυ υπερανω και οχι "υπερανω"καντο κι εσυ!!!Συγχαρητηρια για την νικη σου.Καλη συνεχεια....

This Post:
00
161798.27 in reply to 161798.26
Date: 10/24/2010 5:42:09 AM
Overall Posts Rated:
5050
Η πρόταση μου ωφελεί την ομάδα σου? ΝΑΙ
Είναι παράνομη? ΟΧΙ
Γιατί όχι τότε...

Για τις μεταγραφές το ανέφερα έτσι για να ελαφρύνει το κλίμα, δεν πήγαινε προς τα σενα...

Την ομάδα σου, την θεωρώ από τις καλύτερες του ομίλου διότι είσαι ενεργός και ξύπνιος μάνατζερ. Δεν σε παραδέχτηκα όταν με έπαιξες κανονικά. Γιατί να μην θεωρούσα ας πούμε πως είσαι κολλητός με τον DAIWA? Δεν μου πέρασε ποτέ απ' το μυαλό αλλά λέμε τώρα. Γιατί ουσιαστικά παίζοντας κανονικά έχασες ενθουσιασμό και ωφέλησες τον DAIWA. Δηλαδή με
+2 ενθουσιασμό θα έχανες με 20 απ' τους Dragons? Δε νομίζω...

Δεν πρόκειται να παίξω χαλαρά και με τα δεύτερα με τον Se leo. Θα προσπαθήσω τη νίκη, όπως κάνω σε όλους μου τους αγώνες. Καλύτερα να τον κερδίσω και να πω ''ξέρετε, έχω @ρχ!δ!@ και τον κέρδισα και ας έκανε ότι έκανε'' παρά να κρυφτώ πίσω απ' το δάχτυλό μου με τη φτηνή δικαιολογία του ''δεν παίζω''.

Να ξέρεις, για την απόφαση που πήρες τότε ανέβηκες στα μάτια μου σαν άνθρωπος -όσο μπορώ να σε ξέρω.
Και συνεχίζω να πιστεύω πως είσαι καλός μάνατζερ. Αλλά δεν είναι απλώς ένα παιχνίδι. Είναι ένα ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
Και δεν μ'αρέσει να χάνω...

This Post:
00
161798.28 in reply to 161798.27
Date: 10/24/2010 9:09:49 AM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Η προταση σου ωφελουσε την ομαδα μου; ΝΑΙ
Ειναι παρανομη;Επαναλαμβανω-γιατι μαλλον δεν εγινα κατανοητος-κατα το BuzzerBeater ΟΧΙ,κατα την ταπεινη μου γνωμη ΝΑΙ.
Απο ποτε δηλαδη η ιδιωτικη συνεννοηση δυο(SKORPOXORI και Reebok)εις βαρος τριτου(DAIWA)χωρις αυτος ο τριτος να γνωριζει το παραμικρο για το τι γινεται πισω απο την πλατη του ειναι θεμιτη και εντιμη;Στο τελος θα ξεχασουμε και τα αυτονοητα...
Οσο για την αποφαση μου στο συγκεκριμενο παιχνιδι να παιξω χαλαρα και με τα τριτα-δεν προκειται περι φτηνης δικαιολογιας,τυπου "κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου"-Νομιζω οτι η ομαδα μου εχει ολες τις δυνατοτητες να χτυπησει το ματς στα ισα κι οτι βγει!Απλα ειναι βασισμενη στη λογικη που ανεφερα διεξοδικα στο προηγουμενο μηνυμα!Ο καθενας κανει τις επιλογες του!
Και για μενα ειναι ενα ανταγωνιστικο παιχνιδι.Με την διαφορα οτι εμενα με ενδιαφερει και με κεντριζει κυριως η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!
Και μενα μου αρεσει να κερδιζω αλλα οχι με οποιονδηποτε τροπο και με οποιοδηποτε κοστος!
Και κυριως δεν τα "βαφω μαυρα"οταν χανω!

From: Tyfonas
This Post:
22
161798.29 in reply to 161798.28
Date: 10/25/2010 12:16:09 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Χαιρετε Κυριοι!
Νομιζω οτι εδω υπαρχουν εξπερ για να με βοηθησουν σε ενα προβλημα μου.
Εχω 97 σημαιες (φιλικα) αλλα δεν μπορω να παρω την τελευταια 98η για να κλεισω την συλλογη μου.
Επειδη βλεπω εδω μεσα φοβερο ταλεντο θα ζητουσα μια ομαδα "εμπορικη φαρμα'' στις Μπαχαμες να παιξουμε φιλικο και να βολευτω και εγω .... να κλεισω την συλλογη μου επιτελους βρε....ζηταω πολλα?....με τετοιες ικανοτητες πανευκολο νομιζω!...και που ξερεις μπορει να αξιοποιηθει οικονομικα κανα Μπαχαμεζος παγκιτης των 3Μ!

This Post:
00
161798.30 in reply to 161798.29
Date: 10/25/2010 2:00:32 PM
Overall Posts Rated:
173173
Τυφόνας ήρθε και μας σήκωσε.... εσύ ξέρεις πολλάαααα

καμιά φορά όμως... άμα έχεις 30 μάτια πάνω σου (15 x 2) δεν μπορείς να πουλήσεις κανονικά τους παίκτες σου....

This Post:
00
161798.31 in reply to 161798.30
Date: 10/31/2010 12:28:25 PM
Overall Posts Rated:
00
Και τώρα μερικά ανέκδοτα που λέμε στην δουλειά μου (η οποία είναι άκρως επικίνδυνη και απόρρητη):
Κρέπα+Λέων+Χοντρομπαλάς+Ξάνθη+22+Βαγγέλης+Μπαλάνης=11 8 8 8, τυχαίο, δεν νομίζω!

Όπου αυτό συνεπάγεται:
TheMinister+Se leo+Χοντρούλη ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι+Ο νίντζα είναι σκιά=11 8 8 8, τυχαίο, δεν νομίζω!

Ευχαριστώ γειά σας.

Υ.Γ. Ο "φίλος" που ψάχνει για φιλικό στις Μπαχάμες μπορεί να πατήσει στο "Κόσμος" από εκεί "Μπαχάμες" και να βρεί όλες τις ομάδες που είναι διαθέσιμες. Ή να περιμένει πότε θα πάει στις Μπαχάμες, πιθανότατα ποτέ, να κάνει μια ομάδα από εκεί και να της κλείσει φιλικό.

Φιλικά,
The Minister και τα "τσιράκια" του

Advertisement