SKORPOXORI (88905)
share
Manager: MAD MAX 2
Country: Hellas
League: IV.8
Rival: AEL BC
World Rank: 10584
Country Rank: 479
BBM Tier: 13
Last Online: 9/20/2024
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΙΠΟΝΤΟ!!!
Posted on 2/27/2023

Άλλη μια υπέροχη εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου από την ομάδα μας, μας έδωσε την ευκαιρία να σκαρφαλώσουμε άλλο ένα σκαλοπάτι στη βαθμολογία. Και να χάσουμε την πρώτη θέση για μόλις ένα τρίποντο στη διαφορά πόντων με τη Mani.

Με πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά κυρίως με καταπληκτική άμυνα, καθαρίσαμε το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Η διαφορά μάλιστα κάποια στιγμή έφτασε ακόμη και στους 55 πόντους!!!

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο τέλος της 3ης περιόδου είχαμε δεχτεί μόλις 29 πόντους. Κάπου εκεί μπήκαν τα δεύτερα για να «κλειδώσει» τελικά η διαφορά στους 38 πόντους.

Δεν υπάρχει παίκτης μας που να υστέρησε, αλλά θα ξεχωρίσουμε για μια ακόμη φορά τον HIU για το πάθος που δείχνει σε κάθε παιχνίδι...

MVP SKORPOXORI
------------------------
KWOK CHUNG HIU

MVP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
------------------------
LEON TRIPOLITIS(Mani Rock Rivers)

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
-----------------------------------------
(Αmeiliktos BC-Mani Rock Rivers)

Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
----------------------------------
PG=LEON ...

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement