Nedaudz pārdomas no manas puses. Te gan īsti nav pareizā sadaļa. Šo jārunā LV forumā pie NT sadaļas.
1. Ja izlases trenerim ilgstoši ir ļoti zems vērtējums (10-20% - es neatceros precīzu skaitli), tad sistēma noņem šo treneri no amata. Varbūt sabijās?
2. Kā jau minēji, izlase tiks vadīta jau 9. sezonu pēc kārtas. Loģiski būtu izlases izaugsme un spēlētāju resursu pieaugums. Paskatīsimies kā ir patiesībā. Izlases vieta rangā nav mainījusies jau pēdējās 4 sezonas. Un neteiksim, ka tā ir ļoti augsta.
Vairāk par bilanci 4-3 EČ grupu turnīrā neesam tikuši. Pat nerunājot par spēlēšanu PČ.
Parunāsim par resursiem. Un nevajag teikt, ka tas ir tāpēc, ka LV komandu skaits ir samazinājies. Tas jau ilgu laiku ir stabils.
Man nav iespēja redzēt skilus, tāpēc par mērķi uzliku Pot 9+ un 100+ k algu. Bet nu izlasei 100k ir smieklīgi.
22 gadi - 2
23 gadi - 1
24 gadi - 3
25 gadi - 5 (izlasē 1)
26 gadi - 5 (izlasē 1)
27 gadi - 6 (izlasē 0)
28 gadi - 5 (izlasē 4)
29 gadi - 6 (izlasē 0)
30 gadi - 7 (izlasē 2)
31 gads - 9 (izlasē 3)
32 gadi - 3 (izlasē 1)
33 gadi - 9 (izlasē 4)
Es teiktu, ka mēs šobrīd spēlējam uz veciem lauriem.
Būsim reāli, bet pot 9 ar laiku arvien vairāk spēlēs LV NT. Un lielākā daļa mums ir mazie bez garo skiliem vai gariem bez mazo skiliem.
Rezumē - nav izaugsmes.
Prognoze - NT trenera kluba sastāvā esošiem džekiem pienāks izlases beigas un uz nākošo ciklu vairs neizvirzīs savu kandidatūru.