@Μετεο: ¨οταν τρόλαρα στο bug forum ότι όλα τρέχουν καλά,στον επόμενο αγώνα κυπέλλου κατέβασα 5 σαπάκια κ 1 κανονικό παίκτη...Μάντεψε ποιος τραυματίστηκε...!
Χαχαχα. Δεν ξερω αν τελειωσε ακομα η τιμωρια με το χθεσινο ομως. Κοιτα γενικα οταν εχεις κοντο ροστερ ( θεοκοντο στη δικη μου περιπτωση) καπως πρεπει να ρισκαρεις.
Εγω πηρα το πρωτο παιχνιδι στο πρωταθλημα πληρης, ρισκαρα βαζοντας εναν 14.000$ μισθο στο εκτος με τον κουκλο και παιζοντας υπομονετικη να τον κρυψω και ηθελα να παρει και προπονηση το ντραφτ ( πολλα θες ρε φουστη θα μου πεις).
Οποτε λεω αυτος δεν μαντευει βαλε τον Πιρας με 19 εσωτερικο σεντερ και λεμεσλε στον ασσο για ροη και σκορ με 20-14 μπαισμο-εσωτερικο. Στο 2 και στο 4 εβαλα 2 παικτακια σαν τα δικα του περιπου ( θεωρω λιγο πιο πληρεις οι δικοι μου απο τον δικο του 3ο και 4ο της 5αδας) και λεω θα χανω μια θεση αυτη του Χριστοφιλοπουλου. Ξεκιναει το ματς και τραυματιζεται ο αμπαλος ο Αφρουδακης που αλλαζει τον Λεμεσλε και λεω ελεος ρε φιλε θα βγαλω μπλοου και θα καει βασικος παικτης...που να ηξερα τι ακολουθει.
Αυτο που κυριως με εξοργιζει ειναι οτι εκανε ανεξηγητο παρτι στα ριμπς (βαση αναφορας και των παικτων που πουλαει), ειχε καλυτερη ροη απο μενα ενω επαιζε με πλει με 6αρα πασα και ειχε και χειροτερη αναφορα απο εμενα. Ο παικτης του σκοραρε στην επιθεση γιατι βρηκε την κακη 11αρα περιμετρικη του δικου μου. Λογικο μεχρι εδω. Εγω ομως; Ειμαι για 72 ποντους; Με Πιρας Λεμεσλε να σκοραρουν με κατω απο 50%;
Σιγουρα θα μπορουσα να το σιγουρεψω και να βαλω τριτο βασικο απλα θεωρουσα οτι θα το παρω ανετα κι ετσι ( και ακομα θεωρω οτι επρεπε να το παρω). Κριμα γιατι φετος με τεραστιο και Αετο να σκοτωνονται για το πλεονεκτημα ισως ειχα περισσοτερες βλεψεις για κατι καλο ( και εψαχνα και μια ρεβανς μαζι σου για τη σεζον 49 χεχε).
ΥΓ. Η τιμωρια παντως δεν ηταν μονο ο αποκλεισμος και το καψιμο 2 βασικων. Αν δεις πιο προσεκτικα ο προπονησιμος ειχε 3 φαουλ στο 45 και 6 φαουλ στο 47 και δεν πηρε πληρης προπονηση.
ΥΓ 2. Μαριν συγγνωμη για ολα. Σ' αγαπω.
Last edited by Meteoritis at 1/22/2021 7:17:13 AM