BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 57 "Α1 ή θάνατος"

Σεζόν 57 "Α1 ή θάνατος"

Set priority
Show messages by
This Post:
22
314500.218 in reply to 314500.217
Date: 7/14/2022 6:34:17 AM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Πιστεύω όμως ότι θα έρθει ο "μικρός" Βαλένθιας για να καθαρίσει λιγάκι το όνομα σου, και φυσικά η κόκκινη μεριά τον περιμένει.

O αδερφός ανεβαίνει σίγουρα καθώς έχει το καλύτερο ρεκόρ νικών στην ΙΙ ακόμα και αν δεν πάρει το πρωτάθλημα. Πιθανότατα θα ξαναέχουμε και τον Thrylo BC στην Α1. Για τις υπόλοιπες θέσεις γίνεται μια ψιλοσφαγή στην ΙΙ καθώς πέσαν θύμα εκπλήξεων αρκετοί με πλεονέκτημα έδρας (πχ. η ιστορική ομάδα Kentavros Dafnis αλλά κ ο με παραστάσεις στην Α1 Xanthi Crocodiles).

Και για να πρωτοτυπήσουμε και λίγο, τι θα γίνει με αυτή τη συνέντευξη τύπου κύριε Aimar? Είπες οτι θα γίνει την Κυριακή αλλά δεν είδαμε τίποτα..

Last edited by Astericius at 7/14/2022 6:39:19 AM

This Post:
33
314500.219 in reply to 314500.211
Date: 7/17/2022 2:50:02 AM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Ήρθε το τέλος και αυτής της σεζόν και η αλήθεια είναι ότι μου αφήνει μια πικρία γιατί πίστευα αρκετά σε αυτή την ομάδα και δυστηχώς δεν καταφέραμε να μπούμε play-off.Ισα-ισα που θα κινδυνεύαμε αν ο Aimar αποφάσιζε να το διεκδικήσει.

Νομίζω είναι άδικο και για τους 2 έτσι όπως κατέληξε η βαθμολογία αφού ούτε εκείνος ήταν για να πέσει και εγώ δεν ήταν για να παίζω play-out.Συγκεκριμένα θεωρώ το ρόστερ αυτό(με Περονίδη μέσα)καλύτερο από το περσινό που έφτασε τελικούς.

Στοίχησε η περίοδος που έψαχνα παίχτες και δεν έβρισκα αυτό που ήθελα οπότε αυτό έφερε ήττες που θα μπορούσα να είχα αποφύγει.

Μεγάλο λάθος και το μετανιώνω να αφήσω το κύπελλο τόσο νωρίς για να χτυπήσω και τα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος.Χασούρα στα οικονομικά που δεν άξιζε.

Ζητάω συγγνώμη για τα ξεσπάσματά μου αλλά πραγματικά βγήκα εκτός εαυτού μετά το παιχνίδι με τον Αλήτη γιατί στα 10 παιχνίδια τα 9 ήταν κατά μου οι τραυματισμοί και δια μαγείας πάντα θα έβγαινε στα πρώτα λεπτά ο παίχτης που τύχαινε να ήταν ο καλύτερος βάση και καταστάσεων.

Δίνω φαβορί για τους τελικούς τους Bucks και ας έχουν μειονέκτημα έδρας.Για να δούμε αν η Αγία τριάδα είναι ικανή να πάρει μόνη της το πρωτάθλημα.

This Post:
11
314500.220 in reply to 314500.219
Date: 7/17/2022 3:12:05 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Συγχαρητηρια στο Sharks για την παραμονη του. Εμφανεστατα ηταν καλυτερη ομαδα απο εμενα και αυτο φανηκε και στους δυο αγωνες. Μετα τον αποκλεισμο μου στο κυπελλο αποφασισα να πουλησω και να πεσω. Στην πορεια βλεποντας να εχω απεναντι τους Κτηνιατρους πιστεψα οτι θα εσπαγα την εδρα και θα εμενα για αυτο πηρα τους δυο ψηλους. Τελικα μου ηρθε αντιπαλος ο Sharks μια ομαδα πιο πληρης. Το μονο παρηγορο ειναι οτι τους παικτες μου δεν τους εχουν παρει τα χρονια και εχουν μια μεταπωλητικη αξια. Το πιο δυσκολο σε εναν υποβιβασμο ειναι η διαχειριση της επομενης μερας, ποιος θα μεινει ποιος θα φυγει, πως θα γινονται οι προπονησεις, αν θυσιαστει η επανοδος για χαρη της προπονησης.
Καλη συνεχεια σε ολους, συγχαρητηρια στους παραμενοντες, καλη επιτυχια στους δυο φιναλιστ.

This Post:
44
314500.221 in reply to 314500.220
Date: 7/17/2022 11:30:45 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
“It is necessary sometimes to take one step backward to take two steps forward”

Όπως αναφέρει ο τίτλος του κειμένου χρειάζεται μερικές φορές να κάνεις ένα βήμα προς τα πίσω για να κάνεις στη συνέχεια δύο βήματα προς τα μπροστά. Στην περίπτωση της Valencia Basket Club (Taronjas) δεν ήταν αναγκαίο, αλλά μία σειρά γεγονότων είχαν ως αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας.

Όσοι λοιπόν περίμεναν με ανυπομονησία τη συνέντευξη Τύπου, που καθυστέρησε μία βδομάδα, του μάνατζερ των "νυχτερίδων" ας αράξουν αναπαυτικά να διαβάσουν τη συνέχεια.

Αρχικά, βλέποντας τους Tiptoners να ακολουθούν το παράδειγμα των δύο μπλε σκέφτηκα ότι είναι μία καλή ευκαιρία, δίπλα στην προπόνηση, για οικονομία. O αγωνιστικός στόχος (που δεν ειπώθηκε τελικά ποτέ) ήταν να διεκδικήσει η ομάδα το Κύπελλο ως αουτσάιντερ εάν δει... φως, με μία προσθήκη μετά το all star και όσον αφορά το πρωτάθλημα να τερματίσει είτε στην 5η θέση που έδινε free εισιτήριο παραμονής, είτε στην 6η με πλεονέκτημα έδρας από τον απέναντι μπλε για να κερδίσει η ομάδα εκεί την παραμονή της στην Α1.

Ξεκίνημα με το... αριστερό, αφού την εκτός έδρας ήττα από τον Nova του... Gaspar ακολούθησε αυτή εντός έδρας από τους Campo Stars BC. Κυρίως η 2η βέβαια καθότι μία νεοφώτιστη ομάδα υπολογίζεις να την βάλεις από κάτω βαθμολογικά. Κακό το timing, καθότι μόλις είχε πουληθεί ο Youlei, ενώ ο Martínez αγωνιζόταν για τελευταία φορά με τη φανέλα του Campo. Μεγαλύτερο ρόλο πάντως έπαιξε η πολύ μεγάλη διαφορά καταστάσεων (φαντάζομαι με σχετική βεβαιότητα κύριε Astericius προπόνησες αγωνιστική κατάσταση :) Και πολύ καλά έκανες εάν όντος το έπραξες). Είχα σκεφτεί και τη δυνατή, καθότι ακολουθήσε δύσκολο πρόγραμμα.

Κάπου εκεί ακολουθεί η πώληση του Murtinger, στην τελευταία φορά που θα τον έβγαζα στη μεταγραφική λίστα. Η αρχική σκέψη να έρθει παικτούρα αντικαταστάτης όμως αλλάζει! Αφορμή οι κινήσεις των νεοφώτιστων. Ο Astericius αντικαθιστά τον Martinez με τον πιο... κοράτο Zaffaroni και αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με το επίθετο του Tsigkounidi με τον οποίο ενισχύει την περιφέρειά του.

Οι Ktiniatroi B.C II στο ήδη υψηλό μπάτζετ που ανέβασαν για να πετύχουν την άνοδο πρόσθεσαν τον Edel, ενώ στην αντίπερα... όχθη ο Aris b.c.t δείχνει την κάψα που έχει ο σύλλογος για ένα Κύπελλο προσθέτοντας στο δυναμικό του τους Alepi (λογική κίνηση), Markaki (για ψίχουλα) αλλά και τη... βόμβα, σε τιμή ευκαιρίας, του Hebibović που ανεβάζει το μπάτζερ γύρω στα 950k (εάν θυμάμαι καλά)!

Ο Campos έχοντας ξεκινήσει πολύ καλά έδειχνε... φευγάτος. Ακόμη και η 6η θέση των κόκκινων, σε περίπτωση ενίσχυσης και προσπέρασης του Κτηνίατρου, δεν έδινε σίγουρα πλεονέκτημα μετά τις προσθήκες του Άρη. Οπότε ήρθε αργότερα ως "δανεικός" ο Bruschera κρατώντας χαμηλά το μπάτζετ (γύρω στα 710k) για να πάρουμε και καμία νίκη ώστε να ανέβει η θέαση που είχε πιάσει... πάτο.

Η ήττα από τους LakeRess σε τηλεοπτικό παιχνίδι οδήγησε σε ξέσπασμα στη συνέντευξη Τύπου όπως θα θυμάστε. Κυρίως για οικονομικούς λόγους, αλλά ουσιαστικά μας έβγαζε και εκτός διεκδίκησης, έστω και σαν αουτσάιντερ, της 6ης θέσης. Παράλληλα με έκανε να αναρωτιέμαι τι ναρκωτικά παίρνει το παιχνίδι και μπορεί να βγάζει τέτοια αποτελέσματα!

Πατάω στη συνέχεια μία δυνατή στην έδρα του 6ου μπλε, Άρη, μπας και μείνω στο παιχνίδι της διεκδίκησης, αλλά δεν ήταν αρκετή. Δυνατή που μου ανταπέδωσε λίγο αργότερα στο θεσμό του κυπέλλου ο tapoutos 7 το οποίο σαφώς και ήθελε περισσότερο.

Μοναδικός στόχος πλέον η παραμονή με μειονέκτημα έδρας, καθότι το εντυπωσιακό 8-2 στον τρίτο γύρο (και κάτι ψιλά) δεν έφτανε για να... ξεκολλήσουμε από την 7η θέση. Εδώ βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι η 7η θέση στο μυαλό μου δεν ήταν καταστροφή. Βλέποντας τα προγράμματα, θεωρούσα πολύ πιθανό το σενάριο να τερματίσει 5ος ο Αετός και με μία μεταγραφή που είχα στο πρόγραμμα πίστευα ότι έστω και δύσκολα θα κέρδιζα το μπρα ντε φερ από την ομάδα του Κρητικού.

Ο Aris b.c.t του tapoutou είχε όμως άλλα σχέδια (φυσικά είχε

Last edited by Aimar 21 at 7/17/2022 11:33:37 AM

This Post:
22
314500.222 in reply to 314500.221
Date: 7/17/2022 12:28:06 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
... κάθε δικαίωμα να κοιτάξει το καλό της ομάδας του). Αποφασίζει να μείνει χωρίς ψηλό. Κι εάν Christiansen και ειδικά ο Hebibović έφεραν παραπάνω λεφτά στα ταμεία απ' ότι απ' όσα δαπανήθηκαν για να αποκτηθούν, ο Markakis έφυγε για το ευτελές ποσό των 12k! Με την post season μάλιστα να είναι προ των πυλών!

Εδώ είναι το σημείο που τρελαίνεται και ο Gastone13. Η πολύ πιθανή ήττα του Αετού γίνεται μελλοντική εκτός έδρας νίκη και το Περιστέρι αντιλαμβάνεται ότι θα πρέπει να βγάλει διπλό στην έδρα του Αλήτη για να αποφύγει τα πλέι άουτ. Ο τραυματισμός νωρίς του Melnik οδήγησε σε... σφαλιάρα παρότι οι φιλοξενούμενοι έδωσαν περισσότερα. Την ίδια ώρα ο Αετός με τακτικό ματ κέρδιζε τον Κυανό. Κι εδώ βέβαια το σύμπαν έστρωσε με... ροδοπέταλα το δρόμο του μπαζερμπιτικού φίλου, karapatsakidi, χωρίς βέβαια να μην αναγνωρίζεται και το μερίδιο που αναλογεί στην ικανότητά του.

Λίγες ημέρες πριν ο Fearless pigeon αποφάσισε να πουλήσει τον αναπληρωματικό, Génouel, μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Νόβα βλέποντας παράλληλα ότι δεν έχει ελπίδες να τερματίσει πρώτος μετά την ήττα από τον Αλήτη. Το ντέρμπι ακολούθησε το ματς με τους BOMBAY MIXX. Μεγάλο ρόστερ οι τελευταίοι, αποφάσισαν παρότι συνέχιζαν στο Κύπελλο να κατέβουν με ροτέισον. Η νίκη ήρθε για τον Κυανό, όχι όμως με blow. Οι καταστάσεις του θύμιζαν ομάδας που δίνει τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Όλοι αξιοσέβαστοι, πλην ενός.

Μάλιστα, ο Κρητικός είναι τόσο... γατόνι που έχει βγάλει από πριν για πώληση τον Lau. Η νίκη έρχεται, ο Lau φεύγει και κάπου εδώ εξασφαλίζει την παραμονή αφού ακολουθεί η εκτός έδρας νίκη με τον Άρη (που ενισχύθηκε αμέσως αργότερα θέλοντας να διεκδικήσει τις ελπίδες του απέναντι στον Κτηνίατρο) και αυτή με τον πεσμένο LakeRess που είχε πουλήσει με τη σειρά του σχεδόν όλους όσους εξέλιξε μέσα στη σεζόν.

Η μεταγραφή που κάνω στοχεύοντας τα παιχνίδια με τον Αετό, γίνεται μεταγραφή για το Περιστέρι (!) και ακολουθεί η... σεντονιάδα με τίτλο: Περιστέρι - Βαλένθια στα πλέι άουτ! Κάπου εκεί έρχεται η αναμέτρηση με τον Κτηνίατρο, όπου χιουμοριστικά δήλωνα ότι θα έπαιρνα εκδίκηση (αφού δεν κατέβηκα στο πρώτο ματς) για τον περσινό τελικό στη II όπου είχε τραυματίσει παίκτη του αδερφού μου. Η νίκη αποδείχτηκε "πύρρειος" αφού τραυματίστηκε η μεταγραφή που από αξιοσέβαστος πήγε μέτριος.

Στη μεταγραφική λίστα υπάρχει ο Περονίδης ο οποίος κι έχει κρατήσει εξαιρετικά. Τον σκέφτομαι, αλλά δε θέλω να κάνω οικονομική υπέρβαση όντας αουτσάιντερ στα πλέι άουτ. Όπως αποφάσισα και στην αρχή της σεζόν να μην ακολουθήσω τη μισθολογική... τρέλα των νεοφώτιστων ανεβάζοντας μπάτζετ στα 900-950k (που πολύ καλά έκαναν από την πλευρά τους για να επιτύχουν το στόχο τους).

Κάνω log in και βλέπω στα νέα ότι ο Περονίδης κατέληξε στο Περιστέρι και λέω τετέλεσται. Η σειρά από 60-40 γίνεται 80-20 και αποφασίζω να κάνω... sit out καθότι ο αντίπαλος ενισχύεται εκεί που "πονάει" (σε εισαγωγικά καθότι δεν είχε δα και πολλά μειονεκτήματα). Πωλείται ο δανεικός Bruschera σε καλή τιμή (είχε αγοραστεί φθηνά καθότι ολίγον τραυματίας και με κακή κατάσταση) και αποφασίζω να βγάλω προς πώληση το αστέρι της ομάδας, Jean-Marc Étienne. Ο Γάλλος είχε έρθει στην ομάδα πριν τρεις σεζόν και φέτος πήρε το τελευταίο του σκιλ (περιμετρική άμυνα). Ο πολύ καλός μισθός του θα γινόταν καλός καθότι θα ανέβαινε στα 161k.

Δεν ήθελα δύο παίκτες με αρκετά πάνω από 100k μισθό στη ΙI. οπότε τον έβγαλα σε τιμή ευκαιρίας. Μόλις 2.150. Ενώ παίρνει bid από την αρχή και δεύτερο νωρίς, τον έχουν δει καμιά 200αριά και παρακολουθείται από 6 ή 8 μάνατζερ προς απογοήτευσή μου δεν παίρνει άλλο bid και φεύγει για μόλις 2.193k. Ένας παίκτης που εάν δεν ήθελα να τον πουλήσω θα τον έβγαζα στα 3.800-3850(!) και νομίζω ότι η αξία του ανέρχεται στα 2.800-2.850 καθότι δε βρίσκεις τέτοιες άμυνες. Πίστευα ότι θα γίνει τουλάιχστον ένα μίνι bid war και θα ανέβει στα 2.450-2500k.

Εδώ να σημειωθεί ότι γαμήθηκε (με το συμπάθιο) δύο μέρες το buzzermanager και κατά συνέπεια πολλοί μπορεί...

This Post:
44
314500.223 in reply to 314500.222
Date: 7/17/2022 2:04:32 PM
A1
Overall Posts Rated:
13781378
... να αποθαρρύνθηκαν στη σκέψη ότι ο μισθός του μπορεί να ανεβαίνει αρκετά σε περίπτωση που έχει πάρει φέτος 2-3 core. Ήθελα με τον Étienne να κατακτήσει η ομάδα τους πρώτους της τίτλους τα επόμενα χρόνια, αλλά ο υποβιβασμός ανάγκασε τον σύλλογο (από τη στιγμή που δε θέλει να μπαίνει μέσα πολλές δεκάδες χιλιάδες) να προβεί στην πώληση του καλύτερού παίκτη του. Σκεφτείτε δεν κρατήσαμε καν κακία που με τέλεια λεπτά ήταν για κάνα... μήνα αξιοσέβαστος! :P

Μία κίνηση πάντως που δε χαιρετίστηκε από τον φίλαθλο κόσμο όπως ήταν λογικό ο οποίος γιούχαρε στο εντός έδρας ματς με το Περιστέρι, σε μία σειρά που οι "νυχτερίδες" πέταξαν... λευκή πετσέτα, αφού η μεταγραφή του... Περονόσπορου έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε το θέλαμε εμείς. Στόχος της ομάδας ήταν με μία σεζόν οικονομίας και με σκληρή προπόνηση τη νέα σεζόν και μία μεταγραφή ενός ψηλού αστέρα να διεκδικούσε η ομάδα το Κύπελλο κι εάν το κατακτούσε την επομένη το πρωτάθλημα. Εάν δεν κατακτούσε το Κύπελλο τη νέα σεζόν, τότε το πλάνο πήγαινε ένα χρόνο αργότερα με το χρονοδιάγραμμα να λέει κατάκτηση των δύο τίτλων μέσα στην επόμενη τριετία.

Άλλωστε, οι ηλικίες των μεταγραφών από τα μέσα και προς το τέλος της σεζόν 56 επιλέχθηκαν βλέποντας το κυριαρχικό παράθυρο του Αλήτη να κλείνει σε 2-3 σεζόν κι αυτό των Supernova Elites να χρειάζεται μία ανανέωση για να συνεχιστεί.

Αντ' αυτού, με μία μεταγραφή στην of season έως τώρα η ομάδα θα κοιτάξει να επανέλθει άμεσα στην Α1. Η αλήθεια είναι, βλέποντας από νωρίς ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η 7η θέση, περισσότερο χρόνο ασχολήθηκα με την Εθνική Νέων U21 όπου πραγματοποιήσαμε μία αρκετά καλή σεζόν φτάνοντας έως τους "8" της φετινής διοργάνωσης, αλλά και ως assistant manager του αδερφού θέλοντας μάλλον να εξασφαλίσω ότι τουλάχιστον μία Βαλένθια θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην πρώτη τη τάξη κατηγορία :)

Στα highlight της σεζόν, που... κόπηκαν, ο τραυματισμός ακόμη και του Barbona σε φιλικό πριν τα πλέι άουτ. Οπότε με μία 5άδα και δύο ρεζέρβες δε χρειάστηκε καν να δώσω αγωνιστική κατάσταση για να διεκδικήσω τις λιγοστές ελπίδες με το Περιστέρι. Το οποίο Περιστέρι έχω να ομολογήσω ότι μας... πολεμάει! Αντί για 38$ έβαλε 18$ τιμή εισιτηρίου στο κάτω διάζωμα με αποτέλεσμα και να μας ρίξει και να πάρουμε λιγότερα λεφτά από τα εισιτήρια :P

Καθότι θα λείπω τουλάχιστον για μία σεζόν (αυτός είναι ο στόχος), είπα να γράψω αρκετά να έχετε να διαβάζετε, αφού από τη νέα σεζόν ο Κτηνίατρος θα σηκώσει μόνος του το... βάρος του φόρουμ. Βέβαια έδειξε φέτος το ταλέντο του. Πρώτος σε μηνύματα. Στοιχηματικά χάσαμε τον Κυανό για πρωταθλητή (βέβαια ήταν μικρό fun bet), αλλά πιάσαμε το στανταράκι στα μηνύματα του φόρουμ.

Και τέλος για να απαντήσω και μερικά ερωτήματα στο φόρουμ.

Υ.Γ.3: Η ήττα με την ομάδα σου Aimar ακόμα δε μπορώ να τη χωνέψω να ξέρεις :(

Γιατί; Σ' όλο το παιχνίδι βρισκόσουν πίσω στο σκορ κι έκανες στο τέλος καλή αντεπίθεση για να το γυρίσεις. Αν ήμουν προκλητικός θα έστελνα αυτό :P
https://www.google.com/search?q=%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B1&a...

Ευτυχώς βγήκε κάτι καλό απ την όλη ιστορία και αυτό είναι η 3-2 με εσωτερική μαντεψιά που αργότερα... φορέθηκε πολύ στην Εθνική Νέων

Δεν ανακάλυψα δα και την Αμερική :) Ο Στέλιος δεν την αποχωριζόταν με τίποτα. Με το ταγάρι τον Bruschera ήμουν υποχρεωμένος να τον κρύβω και αρκετές φορές έμπαινε το μάντεμα ως κάλυψη. Και στη Νέων από ανάγκη γινότανε.

*Φίλε Αιμαρ, πήρες την εκδίκηση σου με τον διασυρμό που μου έκανες

Σε βρήκα... μπόσικο με μεταγραφή ανέτοιμη.

τι θα γίνει με αυτή τη συνέντευξη τύπου κύριε Aimar?

Νομίζω σε κάλυψα :

Last edited by Aimar 21 at 7/17/2022 2:42:10 PM

This Post:
22
314500.224 in reply to 314500.223
Date: 7/17/2022 4:59:45 PM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Μας εχεις ολους φακελωμενους B)
Απορω πως τα θυμασαι ολα :?

From: Res

This Post:
00
314500.225 in reply to 314500.224
Date: 7/23/2022 2:14:23 AM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ θα φανει αστειο αλλα εγινε,εκανα μπιτ νομιζοντας οτι ειναι προπονητης σε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΕΩΝ....

http://prntscr.com/4hR0-22YMKcL

μΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ?

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ

Last edited by Res at 7/23/2022 2:22:44 AM

From: tapoutos 7

To: Res
This Post:
00
314500.226 in reply to 314500.225
Date: 7/23/2022 2:40:22 AM
Aris b.c.t
II.3
Overall Posts Rated:
650650
Σε καλη μερια!!παρε 3 18χρονους για να σωσεις οτι σωζεται (αν σωζεται).

This Post:
00
314500.227 in reply to 314500.226
Date: 7/23/2022 2:48:28 AM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Μα ετσι και αλλιως θα ειχα δεν εχει διαφορα....

Κανονικα φαινεται οτι ειναι απο λαθος θα πρεπει κατι να κανουν,αλλα τελειωνει σε λιγες ωρες

Στην χειροτερη θα το κανω στην μικρη μου ομαδα

Last edited by Res at 7/23/2022 2:49:36 AM

To: Res
This Post:
00
314500.228 in reply to 314500.227
Date: 7/23/2022 6:04:41 AM
LakeRess
III.1
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
Chios B.C
Οι μλκιες πληρωνονται και suport 0 σε αυτο το παιχνιδι...Κατι τετοια ατυχηματα θα επρεπε να ανατρεπονται!Τελος παντων καλη καρδια την πληρωσε η μικρη ομαδα και θα μεινει πισω για λιγο αλλα οκ

Advertisement