... να αποθαρρύνθηκαν στη σκέψη ότι ο μισθός του μπορεί να ανεβαίνει αρκετά σε περίπτωση που έχει πάρει φέτος 2-3 core. Ήθελα με τον Étienne να κατακτήσει η ομάδα τους πρώτους της τίτλους τα επόμενα χρόνια, αλλά ο υποβιβασμός ανάγκασε τον σύλλογο (από τη στιγμή που δε θέλει να μπαίνει μέσα πολλές δεκάδες χιλιάδες) να προβεί στην πώληση του καλύτερού παίκτη του. Σκεφτείτε δεν κρατήσαμε καν κακία που με τέλεια λεπτά ήταν για κάνα... μήνα αξιοσέβαστος! :P
Μία κίνηση πάντως που δε χαιρετίστηκε από τον φίλαθλο κόσμο όπως ήταν λογικό ο οποίος γιούχαρε στο εντός έδρας ματς με το Περιστέρι, σε μία σειρά που οι "νυχτερίδες" πέταξαν... λευκή πετσέτα, αφού η μεταγραφή του... Περονόσπορου έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε το θέλαμε εμείς. Στόχος της ομάδας ήταν με μία σεζόν οικονομίας και με σκληρή προπόνηση τη νέα σεζόν και μία μεταγραφή ενός ψηλού αστέρα να διεκδικούσε η ομάδα το Κύπελλο κι εάν το κατακτούσε την επομένη το πρωτάθλημα. Εάν δεν κατακτούσε το Κύπελλο τη νέα σεζόν, τότε το πλάνο πήγαινε ένα χρόνο αργότερα με το χρονοδιάγραμμα να λέει κατάκτηση των δύο τίτλων μέσα στην επόμενη τριετία.
Άλλωστε, οι ηλικίες των μεταγραφών από τα μέσα και προς το τέλος της σεζόν 56 επιλέχθηκαν βλέποντας το κυριαρχικό παράθυρο του Αλήτη να κλείνει σε 2-3 σεζόν κι αυτό των Supernova Elites να χρειάζεται μία ανανέωση για να συνεχιστεί.
Αντ' αυτού, με μία μεταγραφή στην of season έως τώρα
η ομάδα θα κοιτάξει να επανέλθει άμεσα στην Α1. Η αλήθεια είναι, βλέποντας από νωρίς ότι το πιθανότερο σενάριο είναι η 7η θέση, περισσότερο χρόνο ασχολήθηκα με την Εθνική Νέων U21 όπου πραγματοποιήσαμε μία αρκετά καλή σεζόν φτάνοντας έως τους "8" της φετινής διοργάνωσης, αλλά και ως assistant manager του αδερφού θέλοντας μάλλον να εξασφαλίσω ότι τουλάχιστον μία Βαλένθια θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην πρώτη τη τάξη κατηγορία :)
Στα highlight της σεζόν, που... κόπηκαν, ο τραυματισμός ακόμη και του Barbona σε φιλικό πριν τα πλέι άουτ. Οπότε με μία 5άδα και δύο ρεζέρβες δε χρειάστηκε καν να δώσω αγωνιστική κατάσταση για να διεκδικήσω τις λιγοστές ελπίδες με το Περιστέρι. Το οποίο Περιστέρι έχω να ομολογήσω ότι μας... πολεμάει! Αντί για 38$ έβαλε 18$ τιμή εισιτηρίου στο κάτω διάζωμα με αποτέλεσμα και να μας ρίξει και να πάρουμε λιγότερα λεφτά από τα εισιτήρια :P
Καθότι θα λείπω τουλάχιστον για μία σεζόν (αυτός είναι ο στόχος), είπα να γράψω αρκετά να έχετε να διαβάζετε, αφού από τη νέα σεζόν ο Κτηνίατρος θα σηκώσει μόνος του το... βάρος του φόρουμ. Βέβαια έδειξε φέτος το ταλέντο του. Πρώτος σε μηνύματα. Στοιχηματικά χάσαμε τον Κυανό για πρωταθλητή (βέβαια ήταν μικρό fun bet), αλλά πιάσαμε το στανταράκι στα μηνύματα του φόρουμ.
Και τέλος για να απαντήσω και μερικά ερωτήματα στο φόρουμ.
Υ.Γ.3: Η ήττα με την ομάδα σου Aimar ακόμα δε μπορώ να τη χωνέψω να ξέρεις :(Γιατί; Σ' όλο το παιχνίδι βρισκόσουν πίσω στο σκορ κι έκανες στο τέλος καλή αντεπίθεση για να το γυρίσεις. Αν ήμουν προκλητικός θα έστελνα αυτό :P
https://www.google.com/search?q=%CF%83%CF%8C%CE%B4%CE%B1&a...Ευτυχώς βγήκε κάτι καλό απ την όλη ιστορία και αυτό είναι η 3-2 με εσωτερική μαντεψιά που αργότερα... φορέθηκε πολύ στην Εθνική ΝέωνΔεν ανακάλυψα δα και την Αμερική :) Ο Στέλιος δεν την αποχωριζόταν με τίποτα. Με το ταγάρι τον Bruschera ήμουν υποχρεωμένος να τον κρύβω και αρκετές φορές έμπαινε το μάντεμα ως κάλυψη. Και στη Νέων από ανάγκη γινότανε.
*Φίλε Αιμαρ, πήρες την εκδίκηση σου με τον διασυρμό που μου έκανεςΣε βρήκα... μπόσικο με μεταγραφή ανέτοιμη.
τι θα γίνει με αυτή τη συνέντευξη τύπου κύριε Aimar?Νομίζω σε κάλυψα :
Last edited by Aimar 21 at 7/17/2022 2:42:10 PM