Nem adok semmit a szádba, nem vagyok olyan

Igen, újra kilyukadtunk itt, mert továbbra is gond. Sőt állítom, hogy a probléma, amit cimi felhozott - mármint hogy egy idő után nem edzik tovább az emberek a válogatott esélyes játékosaikat - 90%-ban annak köszönhető, hogy olyan csapatok kezdenek válogatott nevelésbe, akik később nem fogják tudni tovább nevelni eltartási gondok miatt. Ennek az egyik megoldása az általad javasolt módszer a félig-háromnegyedig kiedzett játékosok továbbadása, csakhogy amikor lenne vevő, nincs eladó játékos; amikor meg több válogatott/esélyes is piacra kerül,nincs aki megvegye. A másik megoldás lenne a nevelőcsapatok bevételének növelése, én erre a stadionépítést érzem a megoldásnak. Azért is támogatom ezt a variációt, mert tökéletesen megértem, ha valaki nem akarja eladni az általa felnevelt játékost. és feláldozni a következő szezonok eredményességét, hogy újra nevelésbe kezdjen.
És hogy miért pont neked mondom ezt a stadion témát? Mert amikor mondtam, hogy már az első pillanatoktól törekedjenek a stadionépítésre, pont te adtad elő, hogy az hülyeség. Költői kérdés: te most hogy állnál 5000-es stadionnal? Mert ha jól látom 16-18ezres töltésed van negyedosztályban, ennek ellenére állítottad, hogy felesleges az elején stadiont fejleszteni, mert úgysem lehet a nagyobb stadiont negyedosztályban megtölteni. Hozzáteszem, ha már szóba került Gila, régebben ugyanúgy ellenezte a stadionépítést az újoncoknál, mint te, aztán amikor elkezdte ő is fejlesztgetni, akkor belátta, hogy van értelme.
Összefoglalva, szerintem a nevelés, eltartás, hazahozatal, itthontartás, stb kérdésében sokat dobna a helyzetünkön, ha minél többen (nem csak újoncok) a lehető legtöbbet fektetnének stadionba, főleg akik válogatottak, illetve esélyesek nevelését,eltartását tervezik. Lehet, rövidtávon több pénz menne ki a játékból, mint eddig, de hosszútávon rengeteget nyerhetnénk vele. Mindig is téma volt, hogy tudnánk előnybe kerülni a nagyobb nemzetekkel szemben, hát szerintem pont így.