Erre az egészre csak annyit mondok neked fapapucs!
Akarom mondani cimi! Valahogy lett válogatottja is, csarnoka is, edzett is fejlesztett is (remélem idén a ligába is feljut mert megérdemli)! Lehet szapulni engem, elérte amit elért. Büszke vagyok rá! Szajkózhatod az igazad, én meg egyetérthetek veled vagy sem nem fog ettől változni semmi. Engem személy szerint nem érdekel Gila kinek mit ajánlott meg hogy csinálta, én tudok felmutatni jó pár mentoráltat aki oda jutott a 2. osztba, van/volt csarnoka nem 1 db válogatottja is! Lehet mondani, hogy rosszul segítettem bárkinek is, vagy nem így kéne csinálni vagy úgy kéne csinálni. Az eredmények igazolnak engem hétről hétre, hónapról hónapra! Nekem is van csarnokom, én is eltartottam monoskilles monstereket, neveltem válogatottakat és válogatott esélyeseket, szezonokig van/volt 6-os 7-es edzőm stb stb! Lehet mondani hülye vagyok, de ezzel a kezdéssel amit már leírtam több helyen többször, gyorsan és hosszútávon is eredményes tudott lenni mindenki, aki akart rendesen játszani ezzel a játékkal. Tutira lehet úgy is csinálni ahogy te írod, sose állítottam, hogy nem! De kipróbáltam és kipróbálta más is és működik amit leírtam. Én sose állítottam és mondtam, hogy amit más mond az fatális baromság, viszont részetekről a túlzott sulykolást érzem az irányába, hogy más nem lehet megfelelő indulási alap, csak az, ahogy ti elképzelitek. Biztos? Hála az égnek van egy ügyes intelligens mentoráltam, vele újra végig tudom járni ezt a fantasztikus utat. Ha így folytatja hamarabb lesz ő is ligás csapat mint én!

Remélem nem fejezi be egyhamar, és 1-2 szezon múlva ide írhatom, ő is tökéletesen megcsinálta az indulást, és a közösség egy újabb hasznos játékossal bővült! A sokadikkal!