....
8. Ktorý zápas je pre Teba najpamätnejším?Toto je ťažká otázka, ale asi vyradenie Nitry Corgons v semifinále poháru v 10. sezóne, kedy som vyhrala 100:82, a to som si dovtedy myslela, že Corgoňov ja poraziť nikdy nemôžem...=)
9. Skús určiť základnú päťku histórie...PG: Andrej Pilátik
(2414155)SG: Diego Carreras
(7421292)SF: Patrik Kabát
(18399705)PF: Kalilou Maal
(15197969)C: Joao Alexandre Manoel
(6503369)- mat ich tak vsetkych naraz..=)
10. Sezónu si začala vo veľkom štýle - sériou troch výhier. Čomu pripisuješ tento skvelý štart do sezóny?Úvodom tejto sezóny som bola milo prekvapená, nečakala som, že po prvých 3 kolách budem mať plný bodový zisk, myslím si, že môj tým nie je najslabší, ale skôr by som spomínané výhry pripísala možno tomu, že ma moji súperi dobre nepoznajú a nepripravili sa na mňa dostatočne keďže som prišla z 2.ligy a možno to bolo malé podcenenie z ich strany. Tak či onak som rada, že mi úvod do sezóny takto vyšiel..
11. Ako vnímaš tohtosezónne novinky: galériu cieľov, delenie vstupného v PO na dve polovice a 50% platenie platov v 5.tíme tabuľky?Galéria cieľov je podľa mňa príjemné spestrenie hry, rovnako ako zbieranie vlajočiek a podobne. Vytvára to pre manažérov nové ciele, ktoré si môžu dávať a postupne ich plniť, tým sa hra stáva pestrejšia.
A čo sa týka ostatných noviniek týkajúcich sa príjmov resp. ekonomiky, nedá sa povedať aký vplyv to bude mať na hru, myslím si, že enormný nie, a o 2-3 sezóny to budeme vnímať ako by takýto systém bol od začiatku hry... touto novinkou sa aspoň pre mňa zásadnejšia zmena v hre neudiala..
12. Ktorá novinka zo všetkých, ktoré si zažila, Ťa potešila najviac?Neviem špecifikovať konkrétnu novinku, lebo ich neberiem ako novinky, ale ako vývoj hry. A teda každá znamená určité vylepšenie a poteší..
13. Čo by si zmenila ako prvé v momentálnom stave BB?Keby som mohla tak by som okamžite zrušila všetkých, ktorí na BB podvádzajú, majú viac kont prípadne robia podvody v predajoch alebo vypisujú BB maily ohľadom dohôd na zápasy a potom tieto nedodržia... Ale spolahlivý nástroj na to asi neexistuje... Myslím si, že všetci, čo takto podvodom vyhrávajú nie sú víťazi a nemôže ich takáto hra ani tešiť ani baviť...
14. Pri tretej otázke si povedala, že BB ti predstavil Tvoj priateľ, tiež manažér BB. Prezradíš nám kto to je? Alebo je to tajomstvo...Pri toľkých rokoch, čo sme spolu to určite nie je tajomstvo, je to zajino.
15. Aké sú Tvoje ciele v tejto sezóne?Mám skromnejšie ciele, keďže som po postupe do extraligy. Mojim hlavným cieľom je zotrvanie v extralige aj pre ďalšiu sezónu a ak sa podarí tak play-off by potešilo..
16. Čo by si chcela odkázať ostatným?Chcela by som všetkých pozdraviť, popriať pekné Vianoce a šťastný Nový rok. A ešte by som chcela odkázať, aby všetci, ktorí BB hrajú, ho hrali z radosti, trénovali mladých hráčov a bavili sa hrou, lebo na to predsa online hra je..=)
Ďakujem Ti za rozhovor a nech sa Ti darí.Aj ja ďakujem, a podobne aj tebe nech sa dari..