Στην σεζόν 12, η εμπειρία μου έδειξε πως δεν αντιμετωπίζονται όλοι το ίδιο. Και δεν ξέρω αν είναι συμπτωματικό που ΕΣΥ JohnnyB προσπάθησες να "διευθετήσεις" το όλο ζήτημα στον όμιλό που τότε συμμετείχα (IV.30), με πρωταγωνιστή τον ομοεθνή σου (αν θυμάμαι σωστά) ιδιοκτήτη της A.O. Vraxassiou και ΟΛΟ τον υπόλοιπο όμιλο.
Παρόλη την έκφραση τόσων ανθρώπων ότι τα ποστ και η συμπεριφορά του ήταν ενοχλητική, κακοπροέραιτη και μη-ταιριαστή με το κλίμα που είχαμε δημιουργήσει οι υπόλοιποι (κι ο Ricky Davis θα θυμάτα καλά τι εννοώ), εσύ μπήκες και τον υποστήριξες, αγνοώντας παραδειγματικά αυτά που σου λέγαμε, έχοντας μάλιστα ελάχιστα και σαθρά (κατά την άποψή μου) επιχειρήματα. Θέσεις όπως "το νόμιμο είναι και ηθικό" που ανέφερε ο καραφλός υπουργός του προηγούμενου μπουχέσα πρωθυπουργού που κυβερνούσε με το PS3 controller στα χέρια από το εξοχικό του στην Ραφήνα, δεν μπορεί να ισχύει σε ένα παιχνίδι στο οποίο συνδιαμορφώνουμε το κλίμα και την κατάσταση εμείς οι παίχτες του.
Στην περίπτωση αυτού εδώ του ομίλου, η μία μεριά έκανε το ατόπημα, πλήρωσε το πρόστιμο και αναγκάστηκε να ρευστοποιήσει παίχτες για να "εκτίσει την τιμωρία". Η άλλη μεριά όμως, ακόμα βγάζει ανακοινώσεις τύπου χλευαστικές, ρίχνει μπηχτές και λάδι στην φωτιά, ακόμα κόπτεται και κουλαντρίζει. Για μένα, είναι κατάπτυστα και τα δύο, αλλά ο δεύτερος είναι εντελώς γελοίος.
Αθώα ερώτηση, από ένα φτωχό μυαλό: το ότι ο krepaleon είναι προπονητής της Cyprus U21 είναι τυχαίο; (για την ανάμειξή σου κι όχι μόνο)