Co za sezon!
Wg mnie najciekawszy odkąd zacząłem tutaj swoją grę.
Toruńskie Anioły nigdy wcześniej nie zdobyły żadnego trofeum (nie licząc mistrzostw niższych lig) a teraz... zdetronizowały WKS Lakers. W hali t_maca.
Bardzo ciekawi beniaminkowie PLK. AZS UWM OLSZTYN obserwuję już całkiem długo i słusznie miałem wrażenie, że awans tego klubu do PLK jest jedynie kwestią czasu. Wczoraj awansował kozlik4, więc dziś B.B. King nie mógł być przecież gorszy ;) Plus "nasz" piotras3. Wydaje mi się, że ciekawszego napływu świeżej krwi PLK jeszcze nie miała.
Dobrze napisane , w PLK będzie następny sezon cholernie ciężki nie tylko dla benaminków ale i dla starych wyjadaczy PLK-owych wszystko sie bardzo spłaszcza , pensjowo idziemy w górę , nowi dostana kasę za awanse powzmacniaja się , będzie ostra rywalizacja . Co do mistrzostwa Szefcia to upadek dominatora kiedyś musiał nastąpić , nic nie trenować , wciskac formę długo sie jednak nie da . Wcześniej taka strategia jeszcze zdawała egzamin bo sie na PO zarabiało a reszta płaciła pensje teraz po tych zmianach gdzie reszta nie placi pensji ( moim zdaniem bardzo dobra decyzja twórców gry ) wszystko sie finansowo bardziej wyrównuje i bardziej zaczynaja lliczyc sie pomysły na grę i jakieś strategie .
Z angielskim u mnie cieniutko ale ostatnio zaczałem tłumaczyć sobie wątek o BBB i coraz bardziej naciskają wlaściciele aby wprowadzić Solary Cap , aby nie było takich pomysłów jak miał ten irańczyk . Powinni to też wpowadzić moim zdaniem nie tylko w BBB ale i na każdym poziomie ligowym aby własnie nie było sytuacji ze se na PO ktos kupuje 2 mutantów i robi awans . Myśle że to moze być niegłupi pomysł .