Καλώς τον! Χαρά στο κουράγιο σου πραγματικά.

Στα της ομάδας μου, έτσι όπως ήταν το πρόγραμμα (και ακόμη περισσότερο το πως πήγαν οι ομάδες που αντιμετωπίζαμε εγώ και ο Τεράστιος ανα εβδομάδα) φαινόταν ότι για να πάρω πρωτάθλημα θα έπρεπε να βγάλω ενα διπλό στην έδρα του Τεράστιου είτε στη κανονική διάρκεια είτε στα playoff. To 1o δεν ήρθε οπότε ευελπιστούμε στο 2ο.

Ο Μετεωρίτης μου χρώσταγε έναν τραυματισμό, ο Στέλιος μια κανονική σε εκτός έδρας λόγω των περσινών (αν και θεωρώ ότι δεν το είχε σχεδιάσει αλλά ήταν καλή ευκαιρία όπως ήρθαν τα πράγματα) και ελπίζω τώρα να ξεχρέωσα.

Από εκεί και πέρα, πρακτικά οι 2 ήττες που έγιναν αυτή τη βδομάδα (μέχρι τώρα) δεν αλλάζουν κάτι. Τώρα αν έρθουν κι άλλες δύο σήμερα και αύριο τη λες και βαριά απογοήτευση.

Υ.Γ: Ερώτηση προς όλους
Έχω παρατηρήσει κάτι για τον viewer και θελω να μου πείτε αν κ εσείς έχετε κάτι αντίστοιχο σαν εικόνα.
H θεωρία μου είναι ότι μπερδεύεται όταν παίκτης αλλαγή "ξεχνάει" να βγει, και μετά καλείται να έρθει απ τον πάγκο σε άλλη θέση, και στον viewer ουσιαστικά αυτό είναι μετακίνηση του παίκτη "αλλαγή" από βασική θέση σε άλλη βασική θέση και πλέον η 1 απο τις 5 θέσεις είναι κενές.
@τεραστιοςΝα κατεβάσουμε 5 παίκτες μόνο? Ή 1 αλλαγή ανά θέση!

Ότι είναι να γίνει να το δούμε βρε παιδί μου!