Καταρχας ευχαριστω πολυ τον φιλο Commandos για το οτι χρηζει την ομαδα μου φαβορι.Κατα την αποψη μου ειναι πολυ δυσκολο ακομα στην παρουσα φαση του ομιλου να μιλησουμε για φαβορι μιας και υπαρχουν αρκετες ομαδες οι οποιες ειναι ικανες για το καλυτερο, οπως οι Chamions , North Eagles , DK Allstars και ο ΔΑΟ που με τον Romualdi υγειη μπορουν να φτασουν ακομα και τελικο...
Οσο αφορα την ομαδα μας , ευτυχησαμε να την δουμε στην κορυφη οχι μονο του μπλε υπο ομιλου αλλα ολης της III.2 μετα το ''δωρακι'' που μας εκανε ο North Eagles αυτην την αγωνιστικη νικωντας τον DK Allstars.
Με αυτα και αυτα ταξιδευουμε το Σαββατο στην Savura Arena ωστε να αντιμετωπισουμε την SAVOURA και να παρουμε εκδικηση για το χαμενο ματς της 1ης αγωνιστικης μεσα στην εδρα μας με 99 - 104....Αλλο ματς το οποιο ξεχωριζω βεβαιως ειναι η δοκιμασια του Champions μεσα στον Elpatron οπου ισως μαω δωσει την ευκαιρια να μεγαλωσουμε κι αλλο την διαφορα απο τους διωκτες μας μιας και τους εχω και τους 2 εντος εδρας (Champions,North Eagles) οπους τους κερδισα στον πρωτο γυρο εκτος εδρας...Grannel,Verdone,Kungla,Souza,Quaquero,Prosperi,Dasios,Mascharenhas,Vranis θα ειναι οι 9 που θα αγωνιστουν και σε αυτο το ματς....
Για το ματς με τους Φαμπρικα δεν εχω να πω κατι αλλο.....Ηδη μετραμε 3/3 με τους αντιπαλους μας (τελευταιο ματς στις 21/8/2010) στα πλαισια της III.3 που αγωνιζομουν τοτε....Η ομαδα μας εχει περιθωρια βελτιωσης και εχουμε σχεδον 4 εβδομαδες ωστε να παρουσιασουμε μια οσο το δυνατον πιο ετοιμη ομαδα στα play off...
Οσο αφορα τον φιλο SKORPOXORI καθως και τον Overdose ειναι αδικο να βρισκονται με αυτο το μπατζετ που εχουνε στις θεσεις που ειναι μιας και ο North Eagles ας πουμε με το μισο μπατζετ (μιλαμε για 4 παιχτες επιπεδου III μονο) εχει καταφερει να ειναι εκει που ειναι και να κερδιζει ομαδες οπως ο DK....Το λαθος που κανεις φιλε MAD MAX ειναι οτι μπηκες στην αρενα της ΙΙΙ χωρις να εχεις ενα ξεκαθαρο πλανο και προσπαθεις ολη την ωρα να αλλαζεις τους παιχτες σου και μαλιστα εμβολιμα σε μια κατηγορια με απαιτησεις και ενεργους παιχτες που δεν συγχωρουν...Με την ηττα σου απο τους Al Coholics καταλαβα οτι αμα συνεχισεις ετσι σε βλεπω για φαβορι για πτωση...Τωρα ας πουμε δεν μπορω να κατανοησω για ποιο λογο πουλας τον Maffei και τον Sassaneli δυο παικτες με ετοιμη Αγων Κατασταση οπως επισης για ποιον λογο διελυσες εναν κορμο μιας ομαδας που ανετα μπορουσε να σταθει στην ΙΙΙ με αξιοπρεπεια....Εγω ξερω οτι ΠΡΩΤΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ τον αντικαταστατη και μετα πουλας....Δεν θελω να χωθω στα της ομαδας σου ομως ειναι κατι που με παραξενεψε....Τεσπα καλη επιτυχια και ευχομαι να με διαψευσεις μιας και ενεργοι παιχτες σαν εσενα δινουν ενδιαφερον στο παιχνιδι μας...