Elég frusztráló az eddig szereplésem. :D Hiába kapok kevés pontot,még kevesebbet dobok (négy! mérkőzésen se értük el a 80 pontos álomhatárt). Ezen a szinten már esélytelen kinti játékkal bentit megverni? Az összes ellenfelem 2 pontost erőltetését játszott és nem lehet azt mondani,hogy azért kaptam ki mert szétdobtak bentről,hanem egyszerűen sokkal jobban levédekezték a kinti támadásaimat. Meggyőződésem,hogy egy gyengébb kinti védő sokkal nagyobb valószínűséggel védekezi le a jó kinti dobót,mint ugyanez bentinél. Sőt,még egy nagyon jó benti védőről is lehet ebben a játékban 50-60% körül dobálni. Értem én,hogy az életben is a tempó nehezebb dobás,mint a ziccer,de itt számszerűsítve vannak a képességek. Teszem azt egy 16-os KV-jú 30-40%-on tart egy 19-20-as dobót,míg simán benne van,hogy egy 18-19-es belső védőjű játékosról kapsz 30 pontot mondjuk 50%-os hatékonysággal.
Na mindegy,kipanaszkodtam magam,de még azért nem adom fel a szezont,csak egyszerűen nem érzem fairnek ezt a részét a játéknak.