Συγχαρητήρια για τον τίτλο champion!!

Μία σεζόν τραίνο με 22-0 κατέληξε στον τίτλο, και έτσι ο Πάκης έφερε ξανά πρωτάθλημα στην ομάδα, για να "λυτρώσει" τον Μαμαλάκη!

(Ελπίζω να μην σου έκανα sploier στο κείμενο-ανασκόπηση της κατάκτησης, αλλά όπως και να έχει σου πετάω το γάντι να γράψεις περισσότερα).
Στην ιστορία των τελικών από πλευράς μου:Ξεκινώντας από τον 1ο αγώνα τη Τρίτη, και ίσως τη μεγαλύτερή μου ευκαιρία να σπάσω την έδρα μιας και οι 2 από τους 3 κοντούς σου είχαν δυνατός αγωνιστική κατάσταση. Αυτό με έκανε να πιστέψω ότι ίσως φοβόσουν περιμετρικά, και άρα είτε: 1. Θα έβαζες 3-2 ζώνη χωρίς μαντεψιά 2. Θα κατέβαινες χωρίς εσωτερική μαντεψιά καν. Αντίστοιχα επιθετικά, θεώρησα ότι θα πας στις πιο safe επιλογές εσωτερικά χωρίς να ρισκάρεις στην έδρα σου και να δώσεις επιθέσεις σε πιο έτοιμους παίκτες (από πλευράς φόρμας). Αυτά όλα τα αποφάσησα από το πρωί της Παρασκευής, πριν δω το 3-2 και Κοίτα Μέσα που έπαιξες στο Ιδιωτικό, οπότε απλά παρακαλούσα να το έκανες για τέστ και όχι για μπλόφα

.
Για να σπάσει η έδρα χρειάζεται το κάτι έξτρα και γι αυτό πήγα να εκμεταλευτώ και τα 2 αν ερχόντουσαν. Βέβαια, στη πράξη κατέβηκες με το ακριβώς ανάποδο στήσιμο, και πλήρωσα το ρίσκο και με το παραπάνω. Ο Πάκης έκανε ένα από τα ματς της ζωής του, κράτησε τον Gabriel στους 11 πόντους, είχε και κοντά 70% ευστοχία και πήρε ένα blowout που έφτιαξε τα λεπτά της ομάδας για να είναι έτοιμη για τα επόμενα 2 ματς. Βέβαια, παρά τις 2 λάθος μαντεψιές, νομίζω ότι το ματς ξέφυγε κάπως υπερβολικά, και δεν το κατανοώ πλήρως πχ αρχές 3ης περιόδου ξεκινάς με κάτι 10/10 σερί καλάθια. Δηλαδή αν είχες 14-15 εμβέλεια και 9ρες καταστάσεις τι θα γινόταν?

Και δεν είμαι και καμιά ομάδα που παίζει επίθεση χωρίς άμυνα. Ίσως αυτό βέβαια είναι ένα αισιόδοξο αποτέλεσμα για τη μηχανή του παιχνιδιού και τις τακτικές ισορροπίες, οπότε κρατάμε τα θετικά.
Μετά την ανανέωση καταστάσεων τη Παρασκευή, τα πράγματα έδειχναν να είναι δύσκολα. Το ματς του Σαββάτου το είχα πιο χαλαρά στο μυαλό μου, και όντως τα πουλεν έκαναν γεμάτο ματς με 21 ασσίστ στα 32 εύστοχα.
Το θέμα ήταν στο 3ο ματς τι θα γινόταν, και όπως και η δική σου μαντεψιά δεν ήταν αρκετή στο εκτός, έτσι και η δική μου δεν ήταν αρκετή. Πήγα σε σπρώξε να πάρω τη λάθος μαντεψιά αν μάντευες, και να βγάλει ο Λάου τον Λεαλ με φαουλ στα γρήγορα και απο εκεί και πέρα ότι παραπάνω πάρουμε από τους 3 κοντούς/ότι άλλο φάουλ γίνει

. Ο Λαου τη δουλειά του την έκανε με το παραπάνω, αλλά οι κοντοί θα χρειαζόταν να βάλουν λίγα σουτ ακόμη για να ανάψουν τα αίματα για τα καλά. Ή αλλιώς, κάποιος από όλους να παίξει λίγη άμυνα! Σοκ με τα ποσοστά σου στο 3ο ματς, αν και ακριβώς το ίδιο έκανα εγώ πέρσι στον 3ο τελικό οπότε δεν με παίρνει να παραπονιέμαι και πολύ!

Και πάλι συγχαρητήρια! Ελπίζω σε καλές κληρώσεις και για τους 2 μας στο ΒΒΒ του χρόνου, να τα πούμε και στα playoffs εκεί