BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 52 - Never let anyone know what you are thinking.

Σεζόν 52 - Never let anyone know what you are thinking.

Set priority
Show messages by
This Post:
11
307534.377 in reply to 307534.374
Date: 3/19/2021 11:00:04 AM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Thx!!

@ TakisV : Καλή επάνοδο, δεν σου έκατσε καλά στην Α1.

This Post:
00
307534.378 in reply to 307534.376
Date: 3/19/2021 11:09:09 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
H αλήθεια είναι δεν έχω δει καθόλου ρόστερ κλπ.

Όπως κ να 'χει αν ο κύριος ψήνεται για Α1 δεν γίνεται ούτε να του το στερήσουμε ούτε να μας το στερήσει! :-))
Aς ανέβει και θα τον βολέψουμε κάπου! :-P

This Post:
11
307534.380 in reply to 307534.379
Date: 3/20/2021 1:29:36 PM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13781378
Κρατήστε μία θέση στους μπλε ;)

This Post:
11
307534.381 in reply to 307534.380
Date: 3/21/2021 1:01:12 PM
Campo Stars BC
IV.21
Overall Posts Rated:
261261
Second Team:
Experiment BC
Συγχαρητήρια στους terastiousp για τον τίτλο.

This Post:
11
307534.382 in reply to 307534.381
Date: 3/21/2021 1:07:03 PM
Corfu Tigers
II.3
Overall Posts Rated:
8282
Συγχαρητήρια!

This Post:
11
307534.383 in reply to 307534.382
Date: 3/21/2021 2:10:33 PM
Peristeri Thunder
A1
Overall Posts Rated:
133133
Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή!!

This Post:
33
307534.384 in reply to 307534.383
Date: 3/21/2021 2:30:13 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Μια δύσκολη σεζόν φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα μου. Περισσότερα λογικά αργά το βράδυ!

This Post:
33
307534.386 in reply to 307534.384
Date: 3/21/2021 3:48:59 PM
Aetos Anogeion B.C.
A1
Overall Posts Rated:
428428
Second Team:
Aetos Anogeion Int.
Συγχαρητήρια για τον τίτλο champion!!

Μία σεζόν τραίνο με 22-0 κατέληξε στον τίτλο, και έτσι ο Πάκης έφερε ξανά πρωτάθλημα στην ομάδα, για να "λυτρώσει" τον Μαμαλάκη! (Ελπίζω να μην σου έκανα sploier στο κείμενο-ανασκόπηση της κατάκτησης, αλλά όπως και να έχει σου πετάω το γάντι να γράψεις περισσότερα).

Στην ιστορία των τελικών από πλευράς μου:
Ξεκινώντας από τον 1ο αγώνα τη Τρίτη, και ίσως τη μεγαλύτερή μου ευκαιρία να σπάσω την έδρα μιας και οι 2 από τους 3 κοντούς σου είχαν δυνατός αγωνιστική κατάσταση. Αυτό με έκανε να πιστέψω ότι ίσως φοβόσουν περιμετρικά, και άρα είτε: 1. Θα έβαζες 3-2 ζώνη χωρίς μαντεψιά 2. Θα κατέβαινες χωρίς εσωτερική μαντεψιά καν. Αντίστοιχα επιθετικά, θεώρησα ότι θα πας στις πιο safe επιλογές εσωτερικά χωρίς να ρισκάρεις στην έδρα σου και να δώσεις επιθέσεις σε πιο έτοιμους παίκτες (από πλευράς φόρμας). Αυτά όλα τα αποφάσησα από το πρωί της Παρασκευής, πριν δω το 3-2 και Κοίτα Μέσα που έπαιξες στο Ιδιωτικό, οπότε απλά παρακαλούσα να το έκανες για τέστ και όχι για μπλόφα.

Για να σπάσει η έδρα χρειάζεται το κάτι έξτρα και γι αυτό πήγα να εκμεταλευτώ και τα 2 αν ερχόντουσαν. Βέβαια, στη πράξη κατέβηκες με το ακριβώς ανάποδο στήσιμο, και πλήρωσα το ρίσκο και με το παραπάνω. Ο Πάκης έκανε ένα από τα ματς της ζωής του, κράτησε τον Gabriel στους 11 πόντους, είχε και κοντά 70% ευστοχία και πήρε ένα blowout που έφτιαξε τα λεπτά της ομάδας για να είναι έτοιμη για τα επόμενα 2 ματς. Βέβαια, παρά τις 2 λάθος μαντεψιές, νομίζω ότι το ματς ξέφυγε κάπως υπερβολικά, και δεν το κατανοώ πλήρως πχ αρχές 3ης περιόδου ξεκινάς με κάτι 10/10 σερί καλάθια. Δηλαδή αν είχες 14-15 εμβέλεια και 9ρες καταστάσεις τι θα γινόταν? Και δεν είμαι και καμιά ομάδα που παίζει επίθεση χωρίς άμυνα. Ίσως αυτό βέβαια είναι ένα αισιόδοξο αποτέλεσμα για τη μηχανή του παιχνιδιού και τις τακτικές ισορροπίες, οπότε κρατάμε τα θετικά.

Μετά την ανανέωση καταστάσεων τη Παρασκευή, τα πράγματα έδειχναν να είναι δύσκολα. Το ματς του Σαββάτου το είχα πιο χαλαρά στο μυαλό μου, και όντως τα πουλεν έκαναν γεμάτο ματς με 21 ασσίστ στα 32 εύστοχα.

Το θέμα ήταν στο 3ο ματς τι θα γινόταν, και όπως και η δική σου μαντεψιά δεν ήταν αρκετή στο εκτός, έτσι και η δική μου δεν ήταν αρκετή. Πήγα σε σπρώξε να πάρω τη λάθος μαντεψιά αν μάντευες, και να βγάλει ο Λάου τον Λεαλ με φαουλ στα γρήγορα και απο εκεί και πέρα ότι παραπάνω πάρουμε από τους 3 κοντούς/ότι άλλο φάουλ γίνει. Ο Λαου τη δουλειά του την έκανε με το παραπάνω, αλλά οι κοντοί θα χρειαζόταν να βάλουν λίγα σουτ ακόμη για να ανάψουν τα αίματα για τα καλά. Ή αλλιώς, κάποιος από όλους να παίξει λίγη άμυνα! Σοκ με τα ποσοστά σου στο 3ο ματς, αν και ακριβώς το ίδιο έκανα εγώ πέρσι στον 3ο τελικό οπότε δεν με παίρνει να παραπονιέμαι και πολύ!

Και πάλι συγχαρητήρια! Ελπίζω σε καλές κληρώσεις και για τους 2 μας στο ΒΒΒ του χρόνου, να τα πούμε και στα playoffs εκεί

This Post:
44
307534.387 in reply to 307534.386
Date: 3/21/2021 8:02:09 PM
terastiousp
II.2
Overall Posts Rated:
32683268
Second Team:
White Walkers
Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον karapatsakidi για την πολύ δύσκολη σειρά τελικών. Τις τελευταίες σεζόν η ομάδα σου έχει ανέβει επίπεδο κερδίζοντας 2 τίτλους ενώ είχες και ευκαιρία να πετύχεις το νταμπλ! Εύχομαι οι μεγάλες μάχες μας να συνεχιστούν για πολλές σεζόν ακόμα!

Όσο αφορά την φετινή σεζόν θα την πιάσω από το ξεκίνημα για να φτάσω στους τελικούς.

Η φετινή ομάδα έχει 2 αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Ο Σκρέκης ήρθε να αντικαταστήσει τον εξαιρετικό Ζάπα ενώ από τα μέσα της σεζόν προστέθηκε και ο Λεαλ.

Αν και η ομάδα πέρυσι κατέκτησε το κύπελλο έμεινε αρκετά μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο παίκτης που έκανε την διαφορά δεν είναι άλλος από τον Σκρέκη. Όλες τις σεζόν που η ομάδα διεκδικεί και κερδίζει τίτλους είχε παραπάνω από μία αδυναμίες. Η έλευση του Σκρέκη έδωσε μεγάλη ισχύ στην εσωτερική άμυνα και το ριμπάουντ και πλέον η ομάδα είχε μόνο ένα τρωτό σημείο που δεν ήταν εύκολο να "ματσαριστει" από τους αντιπάλους. Αυτό ήταν η εμβέλεια που δεν υπάρχει!

Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας φαινόταν ότι τα πλέι οφ των κόκκινων ήταν πιο δύσκολα από των μπλε. Παρόλαυτα επέλεξα να παίξω το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής(εδώ θα διαφωνήσω κάθετα με τον Δον) από το να προσέξω τα λεπτά των παικτών μου ακόμα και αν αυτό μου κόστισε σε κατάσταση στον ημιτελικό και 1ο τελικό. Το πρωτάθλημα μπορεί να το ήθελα πολύ αλλά το είχα κερδίσει άλλες 3 φορές. Το 22-0 μπορεί να μην είναι τίτλος αλλά είναι ένα στοιχειωμένο ρεκόρ που δεν κατάφερε να σπάσει καμία ομάδα τις τελευταίες 45 σεζόν με εύκολη ή δύσκολη Α1. Υπήρχε κίνητρο που με οδήγησε εύκολα στο να πάρω αυτή την επιλογή.

Από εκεί και πέρα αναγκαστικά έπρεπε να σπαταλήσω περισσότερο ενθουσιασμό από ότι ο αντίπαλος μου στους τελικούς οπότε προσπάθησα στον 1ο αγώνα των πλέι οφ να "παίξω" με τις προβλέψεις μήπως και καταφέρω να βγάλω blow out έτσι ώστε να ξεκουραστούν οι παίκτες αφού ήταν ήδη φορτωμένοι από την τελευταία αγωνιστική για να μην έχω και μειονέκτημα καταστάσεων μετέπειτα. Οι καταστάσεις του Σούπερνοβα ήταν ιδανικές για να παίξω περιμετρικό με τα γκαρντ του να μην βρίσκονται στην καλύτερη τους και έτσι επέλεξα να ρίξω και πρόβλεψη εσωτερικά. Ο αντίπαλος δεν είχε κάτι να χάσει και ρίσκαρε έτσι ώστε να κλέψει ένα παιχνίδι που με βάση τις καταστάσεις και την έδρα έμοιαζε ψιλοχαμενο. Βλέποντας τις προβλέψεις ήμουν απαισιόδοξος και δεν περίμενα σε καμία περίπτωση το παιχνίδι να ανοίξει τόσο που στα τελευταία 3 λεπτά μπήκαν και τα "παλτά" μου να ξεκουράσουν τους βασικούς.

Μετά από αυτό το παιχνίδι ενώ μου έγινε η ζωή δύσκολη με τα λεπτά που φορτώθηκαν οι παίκτες μου με γέμισε αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω περιμετρική επίθεση ακόμα και απέναντι στον Αετό που έχει πολύ υψηλές περιμετρικές άμυνες. Ιδανικά φυσικά θα ήθελα χαμένη πρόβλεψη.

Στον πρώτο τελικό είχα μειονέκτημα σε ενθουσιασμό και καταστάσεις. Έτσι επέλεξα να ρισκάρω για να φέρω το παιχνίδι όσο πιο πολύ στα μέτρα μου γίνεται. Θεώρησα ότι ο Αετός θα παίξει στην δύναμη του αφού είχε χάσει το παιχνίδι της κανονικής περιόδου, που επέλεξε ουδέτερο χωρίς να έρθει η χαμένη πρόβλεψη μου, ενώ στο κύπελλο που έδειξε εμπιστοσύνη στην ομάδα του κέρδισε δύο δύσκολες αναμετρήσεις και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Από εκεί και πέρα διαβάζοντας τις καταστάσεις μου(9αρι μόνο ο Κατσίμπαλος από τα γκαρντ) υπέθεσα ότι θα έρθει μία εσωτερική πρόβλεψη αφού για να σπάσεις έδρα μεταξύ ισοδύναμων ομάδων στα πλέι οφ χρειάζεται το κάτι παραπάνω. Έχοντας την αυτοπεποίθηση από το 1ο παιχνίδι των πλέι οφ εστησα περιμετρική επίθεση και δικαιώθηκα. Σίγουρα και εγώ δεν περίμενα να ανοίξει τόσο πολύ το σκορ όμως η ομάδα μου αν και υπολείπεται σε εμβέλεια έχει πολύ υψηλά JS,DR και IS οπότε μέσα από το τρίποντο μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Πράγματι κοιτάζοντας το φύλλο του πρώτου αγώνα διαπιστώνει κανείς ότι η ζημιά στην επίθεση δεν έγινε από το τρίποντο αφού εκεί η ομάδα σουταρε με το μετριοτατο 6/24.

Συνεχίζεται...

Last edited by τεράστιος at 3/22/2021 8:06:22 AM

Advertisement