Ezért tart ott az u21 ahol tart, mert ilyenek vannak.
1. Szerettem volna megvenni valakit, megbeszéltem a tulajjal, tegye ki. Minden rendben volt kivéve egy valamit. Oktatásra kellett mennem ami nem is volt gond, szépen rálicitáltam a srácunkra enyém is lett volna a licit, HA egy másik kedves magyar felül nem licitál az utolsó percekben. Miért pont az amin egy másik magyar licitje volt, miért nem a 3 másik a piacon? Toljuk csak fel a licitet egymásnak. Gratulálok. Most borítékolom, hogy nem lesz a srácból u21.
2. A piacon van egy másik használható ember. Most nézem, amióta ledraftolták egy percet sem játszott. Hányadik edzés ez azóta? 3? Ez mind elvesztegetett idő. Gondolom első héten kint volt 1 milláért másodikon 700k-ért, most meg örül a farkának a kis kapzsi, hogy kap érte 200k-t. Ez a gyerek is szinte kuka már az u21-re. Ez előfordult már máskor is, nem ezzel van bajom. A nagyobbik gond az a következő a témával kapcsolatban. Ez a srác játszott helyette 48 percet a héten
(38926096) de a szupersztár u21 esélyest be nem tette volna a ...... a csapatába. Ez miért jó szerintetek? Magyarázza már el nekem valaki miért teszik az ilyen ............ tulajok direkt tönkre az esélyes ifiket? Mert ez nem véletlen az tuti. Ha a ............ edzésben tartja akkor akár 500k felett is kaphatott volna érte, de neeeeeeem, neki a célja az, hogy ... mi is pontosan? Magyarázzátok meg nekem, hogy értsem a dolgot.
Szerettem volna egy u21 esélyest, pénzem is volt edzőm is edzés helyem is, erre fel nuku nyista semmi. 3 szezon múlva meg majd panaszkodik a kapitány, hogy a kinti sok retek.