1ον λοιπόν: πολύ απλά, μπορείς να του πεις να το ξαναδεί, όπως προφανώς έκανες και την πρώτη φορά
2ον: όχι, ποτέ δεν είπα ότι είμαι σοβαρός ή πολύ πιο σοβαρός. Συνεχίζω να πιστεύω όμως ότι το να ασχολείσαι εδώ και 4 ανακοινώσεις τύπου, από την στιγμή που οι "κριτές" του παιχνιδιού διευθέτησαν το θέμα, είναι "εντελώς γελοίο". Μου αρέσει πάντως που αποφεύγεις να επιχειρηματολογήσεις πάνω στην ουσία του πράγματος και κοιτάζεις τα λόγια και τις εκφράσεις.
3ον: όχι φυσικά. Δεν είδα φως, γιατί απλά δεν υπάρχει. Μπήκα γιατί γνωρίζω από παλιά μέσω ΒΒ τον Ricky Davis και επειδή είμαι φίλος στην πραγματική ζωή (ναι, έχω κι από αυτήν) με τον Minister. Το γεγονός όμως ότι θεωρώ κατάπτυστη και την δική του απόφαση, κάτι το οποίο εξέφρασα στο προηγούμενο ποστ μου, δεν θα έπρεπε να σε προβληματίζει; Γιατί δεν ήρθα να υπερασπιστώ κανέναν, πόσο μάλλον κάποιον που δεν το χρειάζεται καν. Αυτά είναι τακτικές άλλων, που δεν τις εφαρμόζω.
4ον: Μακάρι να το εννοούσες αυτό που λες. Αν πράγματι πίστευες ότι με κάποια θέματα πρέπει να σταματάς να ασχολείσαι, θα είχες σταματήσει εδώ και καιρό.
5ον. Το ΠΩΣ πήρες την ομάδα, ουδώλως με απασχολεί. Το ΠΩΣ μπήκε ο JohnnyB στην "κουβέντα" σχολίασα, αλλά τα προφανή δεν χρειάζονται επεξηγήσεις.