Τέλος και το σημερινό παιχνίδι! Με λίγες λέξεις θα το χαρακτήριζα, "γλυκιά ήττα"!
Συνχαρητήρια στον Πάνο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια!
Για να δούμε όμως τι δήλωσε νωρίτερα ο βετεράνος κοκκινοσκούφης, που μπορεί να μην μένει Γερμανία αλλά έχει έναν Γερμανό SmallCenter στην ομάδα του!
Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)
Ειμαι ο Πανος, 38 χρ., παντρεμενος και μενω Καλλιθεα Αττικης.. παιζω 3 μιση χρονια το buzzer απο την σεζον 17.
Πως επέλεξες το nickname σου?
Το nickname (commandos) προεκυψε απο τη θητεια μου στο στρατο ,στα Αλεξιπτωτα, οπου και με φωναζαν καποιοι φιλοι μου ετσι μετα..!!!
Πως επέλεξες το όνομα της ομάδας σου?
Το ονομα της ομαδας (ΑΕΤΟΣ) προεκυψε με το στοχο που ειχα γενικα να φτασω ψηλα στο game.. (οπου πετουν οι ΑΕΤΟΙ)... !!!
Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?
Η καλυτερη στιγμη μου μακραν στο παιχνιδι ηταν η περσυνη που εφτασα στους "32" του Κυπελλου για 1η φορα στην ιστορια μου (αποκλειστηκα απο τον Campo Stars της Α1) και ταυτοχρονα εφτασα μια ανασα απο τον Τελικο του Πρωταθληματος..
Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?
Συνολικα ειμαι καλα με το συλλογο μου, αν και θα ηθελα να εχω μεγαλυτερο γηπεδο κατι που ειναι στους αμεσους στοχους μου..
Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?
Φετος ειναι μια ιδιαιτερη σεζον για μενα γιατι ο κορμος της ομαδας μου εμφανιζεται "κουρασμενος" και ιδιαιτερα ο S/G M.Passig που εφτασε τα 34.. Ομως νομιζω θα ανακαμψω και θα ειμαι στις θεσεις 1-2 των "κοκκινων" και φετος..
Τα μπαζερικα μου ονειρα ειναι φυσικα , να καταφερω να φτασω στην Α1 κατι που ειναι πολυ δυσκολο, βεβαιως.. (εδω δυσκολευομαστε να ανεβουμε στν Α2).. χαχαχα
Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?
Συνεντευξη θα επαιρνε το ΤΡΙΠΟΝΤΟ απο τον Γερμανο Σεντερ μου Xaver Sturmer που βρισκεται 5 σεζον στην ομαδα και ειναι ο πιο παλιος μου παιχτης..
Θα σας ελεγε τα μυστικα για το πώς παιζει καλα ενας Σεντερ και στην θεση του Σμολ..!!!
Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?
Οχι , δεν ζηλευω γενικα παιχτες, αλλα ψαχνω διαρκως καποιους που να γεμισουν τα κενα μου.. Παντως σε γενικες γραμμες περιμενω τη στιγμη που θα μπορεσω να εχω 5αδα με 80-100Κ μισθο εκαστος... Γι'αυτο μαζευω χρημα και γι'αυτο μειωσα το μπατζετ μου για φετος (μεχρι στιγμης)..!!!
Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στον όμιλο ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?
Ολα τα παιδια που εχουν αρκετες σεζον σ'αυτο τον ομιλο ειναι εχουν πολυ καλες ομαδες..Ολα τα παιδια που εχουν αρκετες σεζον σ'αυτο τον ομιλο ειναι εχουν πολυ καλες ομαδες.. Δεν μπορω να ξεχωρισω ευκολα καποιον..
ο ΔΑΟ Αγ.Βαρβαρας ισως, που πραγματικα με εχει ταλαιπωρησει 2 σερι σεζον στον Τελικο των "κοκκινων" , χανοντας και τους 2 με μειονεκτημα εδρας που ειχα..
Φαβορι για την ανοδο ειναι (σχεδον παντα) αυτος που ερχεται απο την Α2..
Ετσι και φετος ειναι εκεινος ο πιο ετοιμος να ανεβει ξανα..
Θα δουμε ομως μεχρι τοτε.. Υπαρχουν οι εκπληξεις τις τελευταιας στιγμης οπως ξαφνικες μεταγραφες που αλλαζουν το τοπιο ή και τραυματισμοι "αστεριων" ακομα..!!!