BuzzerBeater Forums

BB Suomi > U21-vaalikeskustelut / U21 National Team Debate Thread

U21-vaalikeskustelut / U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
75112.40 in reply to 75112.39
Date: 3/1/2009 9:29:48 AM
Overall Posts Rated:
2626
No niin, tässä taas pientä pohdintaa komenttien pohjalta.

Verkostoa on tullut hankittua jokusia kymmeniä BB aktiiveja eri divareista ja keskustelut on käyty pitkälti bb-postien välityksellä.
Varsinkin potenttiaalisten pelaajien tiedot ovat useimmiten välitetty bb-postilla, jottei pelaajien tiedot tule kaikkien ja varsinkin vastustajien tietoon. Tietysti foorumien kautta keskusteluja on myös käyty jonkin verran, mutta suosin itse ehdottomasti kahdenkeskisiä keskusteluja silloin, kun kyse on pelaajan taidoista ja niiden käsittelemisestä, tällöin taataan joukkueiden omille valmentajille jonkin asteinen yksityisyys ja joukkueen vahvuuksia ei tuoda julkisesti esille, jolloin saman sarjan joukkueet saisivat liian helposti tietoa vastustajastaan.

Joukkuetta ei saa rangaista siitä, että heillä on hyviä pelaajia. joiden taidot ovat vapaasti käytettävissä.

Mielestäni luottamus joukkueiden valmentajien ja maajoukkueen kesken on kaiken perusta ja se on yksi asia josta en lähde millään tasolla tinkimään, joten se siitä.

No, näillä mennää taas eteenpäin ja toivottavasti kaikki lähtevät joukolla äänestämään parasta luotsia U21-joukkueelle.

-Oldtimer-

This Post:
00
75112.41 in reply to 75112.40
Date: 3/1/2009 9:46:30 AM
Pehmeät Tyttö Norsut
III.7
Overall Posts Rated:
405405
No vaikka lupauduin olemaan hiljaa niin siltikin on pakko kysyä että mitä mieltä yleensä mistään ovat nämä vaalien hiljaiset voittaehdokkaat.

Devinov14 - jonka ainoa saavutus taitaa olla että omistaa 39pelaajaa (wow siistiä)
Mr. Muscle viemärivaahto - ei merkittäviä saavutuksia.
jmh8 - kuulemma hyvinkää tykkää.
Pleksi - SM-Koris on kivaa hiljaisenakin ?

Jokainen voisi kertoa edes jotain vaaleihin liittyvää. Toki tulen juhlimaan aivan hulluna jos joku näistä voittaa...

This Post:
00
75112.42 in reply to 75112.41
Date: 3/1/2009 9:54:50 AM
Overall Posts Rated:
1313
Pleksi - SM-Koris on kivaa hiljaisenakin ?

Pleksihän on ollut kaikissa vaaleissa mukana ehdokkaana lukuun ottamatta ensimmäisiä maajoukkuevaaleja kolmos kaudella ;) Ja kannatuskin on vaihdellut välillä 7,3%-24,1%.

This Post:
00
75112.43 in reply to 75112.41
Date: 3/1/2009 12:29:39 PM
Overall Posts Rated:
22
Pleksin näytöt on joka tapauksessa kovat! Sanoisin jopa kovemmat kuin nykyisen u21-valmentajan... No huutelua konffeille sais kuulua hieman useimmin.

Pitää myöntää et muutamia aivan turisteja on ehdolla.

This Post:
00
75112.44 in reply to 75112.34
Date: 3/1/2009 12:32:31 PM
Overall Posts Rated:
22
Mielestäni U21-maajoukkueen peleistä on annettu keskustelupalstalla
joka peliä ennen raporttia. Kommentointi on käsittääkseni itsestä kiinni.
Aika ihmeelliseltä sen sijaan vaikutta tuo eräiden alituinen parkuminen.
Kävikö viime vaaleissa niin huonosti että sitä pahaa oloa ei saa purettua?

Oldtimer saa minulta pinnat kotiin.



Jos kritiikin esittäminen on parkumista niin kuulunen noihin eräisiin. Voitko täsmentää oldtimerin plussat ja miinukset omalta kaudeltaan.

This Post:
00
75112.45 in reply to 75112.44
Date: 3/1/2009 12:37:33 PM
Overall Posts Rated:
11
Samaa mieltä jarkjoken kanssa siinä että rakentava kritiikki kuuluu vaaleihin ja sitä pitäänimenomaan tehdä.
Ja se että sanoo sitä parkumiseksi osoittaa kyllä jonkinlaista kateellisuutta...

From: Pleksi
This Post:
00
75112.46 in reply to 75112.43
Date: 3/1/2009 1:47:20 PM
Trauma Basket
II.4
Overall Posts Rated:
2828
Second Team:
PTSD Basket
No kai sitä vois sitten jotain sanoa, kun niin kiltisti pyydetään. Ei vaan, en tosiaan ole ehtinyt vaan kirjottamaan mitään aikasemmin joten korjataampa se seikka.

Tarkoituksenahan olisi jos sattuis pääsemään u21-valmentajaksi koota mahdollisimman monipuolinen ja tasainen kokoonpano. Joukkueen kasaamiseenkin todennäköisesti ulkopuolinen apu olisi tarpeen, sillä eihän yksin mitenkään pysty keräämään tarpeeksi ehdokkaita joukkueeseen. Taktiikkojen käyttö riippuu todella paljon millaisen nipun saa kasattua. Aina parempi, jos joukkueessa olisi pelaajia jotka osaavat niin hyökätä kuin puolustaakin. Valitettavasti useasti managerit keskittyvät enemmän hyökkäyksen kehittämiseen kuin puolustuksen. U-21 valmentajan ja joukkuiden joissa u21-pelaajat pelaavat kommunikaatio on erittäin tärkeää. Jos ei kommunikaatio toimi eikä valmentajaa kiinnosta kehittää pelaajaa enään sen jälkeen kuin pelaaja on otettu joukkueeseen, silloin ei mielestäni pelaajan tarvitse pelatakkaan joukkueessa, ellei pelaaja ole huomattavasti muita ehdokkaita parempi.
Vastataan samalla sitten kysymyksiin, jotka on esitetty aiemmin ketjussa.
muut haastajat: Miksi sinut pitäisi valita oldtimer:in tilalle U21-coachin tehtävään? Mitä on tehty huonosti tai mitä voisi tehdä paremmin?

Uusia naamoja maajoukkue toimintaan mukaan. Eihän se käy päinsä, että aina on samat naamat maajoukkeiden peräsimessä. Tarvitaan uusia näkökulmia maajoukkue touhuun ja sitä olen valmis tarjoamaan. Paremmin voisi tehdä lähinnä vastustajan scouttaamisessa ennen peliä ja hieman taktikoiden vaihtelua, jolloin vastustajan ei ole helppo valita miten puollustaa.
Kaikille ehdokkaille: Mikä olisi teidän mielestänne suomelle oikea sijoitus sitten nuorten kisoissa?
Toinen kysys liittyy treenaamiseen, eli vaaditteko mj-pelaajan omistajan treenaavan vain tätä yhtä ainoata pelaajaa vai miten haluaisitte asian menevän?
Suomelle oikeaa sijoitusta on vaikea määritellä, sillä toiset maat vahvistuvat varmasti kokoajan niin kuin Suomikin. Mitä treenaamiseen tulee niin pääasia on, että pelaaja saa yleensäkkin treeniä. Ei ole niin tärkeää, että pelaajaa treenattaisiin joka viikko. Tarkoitushan ei ole tuhota joukkuetta käskemällä pelaajan omistajan treenaamaan vain yhtä ja ainoata pelaajaa joukkueen menestyksen kustannuksella.
Kuinka paljon aikaa käytätte ennen tärkeitä otteluita vastustajan scouttaukseen (esim. playoff-ottelu) ja mitä kaikkea scouttaatte? Jotain apuvälineitä?
Aikaa ei kulu hirveästi, sillä scouttaukseen kuuluu lähillä vastustajien pelaajien scouttaaminen sekä vastustajalle oletettavimman taktiikan selvittäminen.
Toivottavasti vastaukset tyydyttävät ja lisää saa kysyä, jos haluaa.

This Post:
00
75112.47 in reply to 75112.44
Date: 3/1/2009 2:17:53 PM
Overall Posts Rated:
00
12-4
siinä se

This Post:
00
75112.48 in reply to 75112.47
Date: 3/1/2009 2:46:02 PM
Overall Posts Rated:
2626
Pitänee, nyt laittaa muutama ihmettely julkisuuteen omatla osaltanikin eikä ainoastaan koettaa perustella omia toimiaan.
Eli täytyy tässä vaiheessa yhtyä tuohon NaiCoun kommenttiin, että millä tavoin nämä muutama hiljainen voisi toimia tehtävässä paremmin, kuin nyt jo äänessä olleet ja joilla kaikilla on edes jonkinlaiset edellytykset tehtävään (siis ovat saaneet edes vaalipuheen aikaiseksi ja olleet mukana keskusteluissa)

No omalta osaltani täytyy sanoa, että tällä kertaa täällä on ollut oikein mukavasti keskustelua, ja kritiikkiäkin on saatu suunnasta jos toisesta. Mielestäni tämän kertainen mittelö alkaa hiljalleen vaikuttamaan oikealta taistelulta, mutta onneksi ei vielä ole menty kovin pahaan loan heittoon vaan pääosin kommentit ovat olleet todellisia tuntemuksia ja niitähän pitää olla, jos pelissä haluaa olla tosissaan mukana.

Jarkjokelle voisin heittää yhden kysymyksen, eli mitenkäs se puolustus pelaamisen erinomaisuus tulisi olemaan paremmalla tolalla kuin esim. itselläni? Millä mittareilla asiaa mittaat ja miten perustelet, etten panosta puolustukseen? (olin kylläkin viime kaudella tason alempana, eli siinä varmaankin yksi tekijä joka on itselleni miinusta, mutta puolustamalla nimenomaan otin paikan takaisin SM-koriksessa ja avauskierroksella viime kauden loppuottelijaa vastaan vieraissa, päästin kuitenkin rennolla pelillä koko sarjan kolmanneksi vähiten omiin, eli kyllä sillä puolustamisella on todella merkittävä osa omaa pelifilosofiaani)

Ai niin, minua on joiltain tahoilta arvosteltu, ettei minulla ole oikeita kavereita joukkueessa, no onko se sitten mahdotonta teiltä avata suutaan ja kertoa maajoukkueen vetäjälle potenttiaalisista vaihtoehdoista siinä vaiheessa vai pitääkö kaikki asiat kätkeä jonnekin jemmaan, että saa sitten tilaisuuden tullen yrittää jotain julkista teurastusta. Ai niin vai pitikös sen mennä niin, että U21 managerin pitää erikseen kysyä kaikilta henk.kohtaisesti, josko heillä olisi hyviä lupauksia takataskussa.
Yleisillä foorumeilla (U21 maajoukkue foorumilla) on ollut pelipaikoittain suuntaa antavat taitovaatimukset kullekin pelipaikalle ja olen saanut paljon vastauksia ja potenttiaalisia pelaajia sitä kautta. Jos käyttämäni tapa ei ole mielestänne toimiva, niin ihmettelen suunnattomasti miten muut sitten aikovat homman hoitaa ja ilman muuta jos heilä on jokin taikalaatikko josta valtakunnan parhaat ikäkausi pelaajat saadaan kaivettua esiin pelipaikoittain, niin ei muuta kuin ilmoitus tänne ja luovun suosiolla välittömästi tästä kisasta ja toimin näin Suomen parhaaksi.

No eihän näitä asioita saisi niin kauhean vakavasti ottaa, eikä ainakaan kritiikin osalta. Minulle saa ja pitää antaa kritiikiiä koska ilman sitä on aika vaikea koettaa kehittyä ja päästä eteenpäin.

Tulipas vielä mieleen, että voisitteko muut ehdokkaat kertoa, että mikä olisi se oikea sijoitus rankingissa Suomen osalta?

No palaillaan taas taistelun merkeissä ja minä hiljenen nyt noin vuorokaudeksi, mutta sitten palataan taas asiaan.

-Oldtimer-

Edit: Meinasi unohtua yksi seikka, kun on kritisoitu pelitaktiikoita, pelaisin oikein mielelläni esim kokokentän prässiä, mutta kun kaikilla tarjokkailla/joukkueeseen valituilla kunto on samaa tasoa kuin hinkuyskää sairastavalla astmaisella koiralla, niin sen toteutus on aika vaikeata, ehkä se onnistuu jossain vaiheessa kun valmentajat ymmärtävät myös kunnon merkityksen, mutta ehkä jossain vaiheessa tulevaisuudessa sekin tulee mahdolliseksi.

-Oldtimer-

Last edited by oldtimer at 3/1/2009 3:01:10 PM

From: zafman

This Post:
00
75112.49 in reply to 75112.48
Date: 3/1/2009 3:28:14 PM
Pahalammen Pomppu
II.2
Overall Posts Rated:
156156
Second Team:
Burning Shoes
Tulipas vielä mieleen, että voisitteko muut ehdokkaat kertoa, että mikä olisi se oikea sijoitus rankingissa Suomen osalta?
Edit: Meinasi unohtua yksi seikka, kun on kritisoitu pelitaktiikoita, pelaisin oikein mielelläni esim kokokentän prässiä, mutta kun kaikilla tarjokkailla/joukkueeseen valituilla kunto on samaa tasoa kuin hinkuyskää sairastavalla astmaisella koiralla, niin sen toteutus on aika vaikeata, ehkä se onnistuu jossain vaiheessa kun valmentajat ymmärtävät myös kunnon merkityksen, mutta ehkä jossain vaiheessa tulevaisuudessa sekin tulee mahdolliseksi.

-Oldtimer-

possu123 tuota kysyikin(75112.17) ja siellä on oma näkemys asiasta. Onko managereille laitettettu pyyntöjä kestävyyden parantamisesta? Itse en ainakaan ole saanut komenttia siitä, että Himasen kunto olisi huono tai sitten vastausta 3.1. lähettämääni postiin koskien Tikkaniemeä. Joten mies pelasi sellaisilla paikoilla jolla treeniä ei saanut.

Itse en ole scoutannut nuoria kykyjä ollenkaan ja siten en voi sanoa etteikö oikeat pelaajat olisi olleet joukkueessa. Mutta sinullahan se laaja verkosto hoitaa tuota työtä, joten ei minulla yksittäisenä managerina voi edes olla sitä tietämystä minkälaisia pelaajia on tyrkyllä. Sitäpaitsii minusta minulla ei pitäisikään olla tietoa noista mahdollisista pelaajista, kun en ole tuossa tehtävässä ainakaan vielä.

From: oldtimer

This Post:
00
75112.50 in reply to 75112.49
Date: 3/1/2009 3:38:17 PM
Overall Posts Rated:
2626
Jep, tuon sinun näkemyksesi tiesin ja kysymys olikin ehkä osoitettu enemmän näille muille yrittäjille, niin ja laitettakoon nyt tähän että ranking sijoitus on nyt 32 eli haarukassa ollaan ja puuttuuhan sieltä vielä viimeviikkoinen Tanska ottelun voitto, eli mahdollisesti voisi vaikuttaa hieman nostavasti, tai sitten ei...

-Oldtimer-

Advertisement