Trauma Basket (58795)
share
Manager: Pleksi
Country: Suomi
League: II.4
Rival: FC Myllyhaka
World Rank: 1799
Country Rank: 32
BBM Tier: 2
Last Online: 9/20/2024

Second Team:
PTSD Basket
Country: Utopia
League: IV.39
BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey BuzzerBeater Jersey
Switch
Kauden 16 alun tunnelmia
Posted on 4/25/2011

Kausi 15 meni joukkueen kannalta hyvin ja siitä merkkinä oli runkosarjan 4. sija ja pääsy välieriin asti pleijareissa. Joukkueen tukipilari Kari "Gary" Görner veikin sarjan MVP-tittelin ja toi näin uransa toisen MVP pokaalin Raumalle. Valitettavasti Garyn ahneudella ei ole rajoja, joten joukkue on suurissa talousvaikeuksissa Görnerin massiivisen palkan kanssa.

Kausi 16 alkoi vierastappiolla paluunousija BC Domusta vastaan. Joukkueen runkopelaajat ovat jo sen verran vanhoja, että tarkoituksena olisi hankkia nuoria pelaajia korvaamaan "vanhukset". Ennen kuitenkin uusien pelaajien hankintaa pitäisi joukkueen hankkitua eroon massi-Karista ja muutamasta muusta, jotta velat saadaan maksettua ja rahaa saadaan korvaajiin.

share
Trophies (Supporter feature)
Flags (Supporter feature)
Advertisement