Végignéztem már itt nem egy licitet, ezzel kapcsolatban elég rossz érzéseim voltak.
Mindenesetre azt tettem, amit tehettem, feljelentettem az illetőt, elsősorban azért, mert túl nagy volt arra a bizonyos német játékosra érkezett licit, másodsorban azért, mert megítélésem szerint arra használta a valószínűleg nem szabályos körülmények között szerzett pénzt, hogy szándékosan rántsa fel az árat. Ennél többet nem tehetek, lehetnek bármilyen jellegű megérzéseim, csak a tények a lényegesek.
Hubánál 2,2 millióig mindenkit sikerült ledumálnom arról, hogy folytassa a licitet, kivéve a szlovák csapatot. Azért gondolom úgy, hogy alaposan túlfizettük.
Ami Domonkost illeti, neki egy olasz licitálója volt, néhány szint után az első üzenetre rendes volt, és leállt. Így a csapatom is megmenekült egyelőre, mert még párszázezer, és nagyon a határon álltam volna, hogy működni tudjak. Így sem maradt csak két magas emberem.
Domonkosnál bevált, hogy jó időpontban volt kint, Hubánál úgy tűnik, hogy ez nem nagyon segített volna, túl sokan voltak rajta.
Nagyjából ennyi, így viszont Huba eltartása lesz majd nehéz, mert nagyon sokat kivett az aranykezűek zsebéből, de a legjobb kezekben van az irányítás.
Last edited by kaygee at 5/13/2012 8:00:23 AM