BuzzerBeater Forums

Hellas - III.2 > Σεζον 31η.

Σεζον 31η.

Set priority
Show messages by
This Post:
00
269590.41 in reply to 269590.40
Date: 5/9/2015 4:50:48 PM
Overall Posts Rated:
152152
Παιδια τωρα το προσεξα που το διαβασα..
Δεν ξερω πως νομιζατε οτι ειμαι Γερμανια.. Καμια σχεση.. δεν ειπα ποτέ κατι τετοιο.. :)))

Καλλιθεα city..

Τα αγωνιστικα αυριο.. Προβλεπω να τρωω γερη σφαλιαρα φετος στην προσπαθεια μου να μαζεψω λεφτα..
Ή τσιγγουνης θα γινω (που δεν περνω παιχτες) ή πλουσιος..! χαχαχα

This Post:
00
269590.42 in reply to 269590.41
Date: 5/9/2015 7:29:19 PM
Overall Posts Rated:
4545
Δίκο μου λάθος, εγώ μπερδεύτηκα, ο jase μένει γερμανία!

Για τα αγωνιστικά τώρα! Μια απρόσμενη εύκολη νίκη για εμάς! Ο Δόκτορας επέλεξε να ξεκουράσει την ομάδα του ενοψει των επόμενων παιχνιδιών και για αυτό πήραμε αυτή την εύκολη νίκη! Από εδώ και πέρα πρέπει με καθαρό μυαλό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, που είναι μια καλή πορεία στο κύπελο παρόμοια με την περσινή και η παραμονή μας στην κατηγορία!

This Post:
11
269590.43 in reply to 269590.42
Date: 5/9/2015 9:51:27 PM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Στο μακράν πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα των τελευταίων σεζόν στον όμιλο μας, το SKORPOXORI βρήκε το ρόλο του. Θα παίξει το σάκο του μποξ! Στριμωγμένοι στη γωνία μας χτυπούν αλύπητα όλοι. Μαζί και η ατυχία...

Όλα μαύρα.Οικονομική κατάσταση, παίκτες ντεφορμέ,έλλειψη αδιαφιλονίκητου φαβορί-που δεν μας ευνοεί-ήρθε απόψε και ο τραυματισμός του KALUZA να μας αποτελειώσει.Ουραγοί λοιπόν και πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Με συνετές κινήσεις ενισχύσαμε την ομάδα με τον BIU-έναν παίκτη θρυλικό στις βολές και με πολύ καλά σκιλς και σε 110 λεπτά που έπαιξε σε 3 αγώνες του έγιναν μόλις 3 φάουλ!Ως δείγμα του όλα στραβά κι ανάποδα, το αναφέρουμε.Παίξαμε λοιπόν 30 λεπτά με βασικό το 19χρονο ντραφτ μας που βέβαια είχε 0-10 και με έναν BEAUPERE στο πιο άθλιο παιχνίδι που έχει κάνει στην ομάδα μας να έχει το μοναδικό 1-17!!!

Πολλά συγχαρητήρια στους Champions για τη νίκη τους που την είχαν και αυτοί άμεση ανάγκη.

MVP ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
----------------------
MIN CHAU

MVP SKORPOXORIOU
---------------------------
ANTONIO STORANI

MVP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
------------------------
SHI ENCHONG(ASTYPALAIA)

Εξαιρετικό παιχνίδι από τον έτερο Κινέζο της ASTYPALAIAS που μαζί με τον RUNYAO είναι δύο παίκτες που έχουν προσδώσει άλλο ενδιαφέρον στον όμιλό μας. Άσχετα από την θέση της ομάδας που για μας αδικείται-εμείς π.χ.ως 8οι των «μπλε» χάνουμε με κάτω τα χέρια ενώ η ASTYPALAIA τα παλεύει τα παιχνίδια. Όπως έκανε και σήμερα με τον πρωτοπόρο ARGASTIRI όπου ο ENCHONG έκανε πολύ καλή εμφάνιση πετυχαίνοντας 28 πόντους σε 43 λεπτά.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
----------------------------------------
DK ALLSTARS-ΑΕΤΟΣ

Το παλέψαμε πολύ μέχρι να το αποφασίσουμε γιατί μας άρεσε εξίσου και το Overdose Crew GR-SAVOURA. Επιλέξαμε τελικά το ντέρμπι των παλιοσειρών των «κόκκινων» γιατί ήταν μοιρασμένο, είχε μεγάλη μάχη στον «αέρα» ιδιαίτερα μεταξύ BOTTURI και RUSHAN και με τους DK ALLSTARS να είναι τελικά λίγο πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και να παίρνουν τη νίκη.

Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
----------------------------------
PG
----
FRANKLYN CAUWE(Overdose Crew GR)

SG
----
CHAN LONG SHI(DK ALLSTARS)

SF
----
KOSTAS DARNAKAS(Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

PF
----
SHI ENCHONG(ASTYPALAIA)

C
---
VLADA KRICKOVIC(Sepoliakos B.C.)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ MVP
------------------------
1)ASTYPALAIA=3
(RUNYAO-RUNYAO-ENCHONG)

2)Champions BC=2
(TSAOUSIS-GRIGGS)

3)Sepoliakos B.C.=2
(NIEVA-KRICKOVIC)

4)ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ=1
(ROMUALDI)

5)SAVOURA=1
(MUSSO)

6)Green Team B.C.=1
(CALVANI)

7)MAYRA KORAKIA=1
(BARRADA)

8)ΑΕΤΟΣ=1
(CANDIA)

9)Overdose Crew GR=1
(CAUWE)

10)DK ALLSTARS=1
(SHI)

11)Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ=1
(DARNAKAS)

This Post:
22
269590.44 in reply to 269590.43
Date: 5/12/2015 1:32:10 PM
Overall Posts Rated:
4545
Τέλος και το σημερινό παιχνίδι! Με λίγες λέξεις θα το χαρακτήριζα, "γλυκιά ήττα"!
Συνχαρητήρια στον Πάνο και του ευχόμαστε καλή συνέχεια!

Για να δούμε όμως τι δήλωσε νωρίτερα ο βετεράνος κοκκινοσκούφης, που μπορεί να μην μένει Γερμανία αλλά έχει έναν Γερμανό SmallCenter στην ομάδα του!

Πες μας ποιος είσαι (ηλικία, όνομα, οικ.κατάσταση, χρόνια ενασχόλησης με μπάζερ, τόπος κατοικίας)
Ειμαι ο Πανος, 38 χρ., παντρεμενος και μενω Καλλιθεα Αττικης.. παιζω 3 μιση χρονια το buzzer απο την σεζον 17.

Πως επέλεξες το nickname σου?
Το nickname (commandos) προεκυψε απο τη θητεια μου στο στρατο ,στα Αλεξιπτωτα, οπου και με φωναζαν καποιοι φιλοι μου ετσι μετα..!!!

Πως επέλεξες το όνομα της ομάδας σου?
Το ονομα της ομαδας (ΑΕΤΟΣ) προεκυψε με το στοχο που ειχα γενικα να φτασω ψηλα στο game.. (οπου πετουν οι ΑΕΤΟΙ)... !!!

Ποια είναι η καλύτερή σου στιγμή στο παιχνίδι μέχρι σήμερα?
Η καλυτερη στιγμη μου μακραν στο παιχνιδι ηταν η περσυνη που εφτασα στους "32" του Κυπελλου για 1η φορα στην ιστορια μου (αποκλειστηκα απο τον Campo Stars της Α1) και ταυτοχρονα εφτασα μια ανασα απο τον Τελικο του Πρωταθληματος..

Συνολικά είσαι ευχαριστημένος με τι έχει πετύχει η ομάδα σου?
Συνολικα ειμαι καλα με το συλλογο μου, αν και θα ηθελα να εχω μεγαλυτερο γηπεδο κατι που ειναι στους αμεσους στοχους μου..

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος και ποια τα μπαζερικά σου όνειρα?
Φετος ειναι μια ιδιαιτερη σεζον για μενα γιατι ο κορμος της ομαδας μου εμφανιζεται "κουρασμενος" και ιδιαιτερα ο S/G M.Passig που εφτασε τα 34.. Ομως νομιζω θα ανακαμψω και θα ειμαι στις θεσεις 1-2 των "κοκκινων" και φετος..
Τα μπαζερικα μου ονειρα ειναι φυσικα , να καταφερω να φτασω στην Α1 κατι που ειναι πολυ δυσκολο, βεβαιως.. (εδω δυσκολευομαστε να ανεβουμε στν Α2).. χαχαχα

Αν το ΤΡΙΠΟΝΤΟ έπαιρνε συνέντευξη από έναν παίκτη σου, ποιος θα ήθελες να είναι αυτός?
Συνεντευξη θα επαιρνε το ΤΡΙΠΟΝΤΟ απο τον Γερμανο Σεντερ μου Xaver Sturmer που βρισκεται 5 σεζον στην ομαδα και ειναι ο πιο παλιος μου παιχτης..
Θα σας ελεγε τα μυστικα για το πώς παιζει καλα ενας Σεντερ και στην θεση του Σμολ..!!!

Υπάρχει κάποιος παίκτης που ζηλεύεις και θα τον ήθελες πραγματικά στο ρόστερ σου?
Οχι , δεν ζηλευω γενικα παιχτες, αλλα ψαχνω διαρκως καποιους που να γεμισουν τα κενα μου.. Παντως σε γενικες γραμμες περιμενω τη στιγμη που θα μπορεσω να εχω 5αδα με 80-100Κ μισθο εκαστος... Γι'αυτο μαζευω χρημα και γι'αυτο μειωσα το μπατζετ μου για φετος (μεχρι στιγμης)..!!!

Και από μάνατζερ ποιον θεωρείς τον καλύτερο στον όμιλο ή έστω ποιον θεωρείς φαβορί για την φετινή κούπα του πρωταθλητή?
Ολα τα παιδια που εχουν αρκετες σεζον σ'αυτο τον ομιλο ειναι εχουν πολυ καλες ομαδες..Ολα τα παιδια που εχουν αρκετες σεζον σ'αυτο τον ομιλο ειναι εχουν πολυ καλες ομαδες.. Δεν μπορω να ξεχωρισω ευκολα καποιον..
ο ΔΑΟ Αγ.Βαρβαρας ισως, που πραγματικα με εχει ταλαιπωρησει 2 σερι σεζον στον Τελικο των "κοκκινων" , χανοντας και τους 2 με μειονεκτημα εδρας που ειχα..
Φαβορι για την ανοδο ειναι (σχεδον παντα) αυτος που ερχεται απο την Α2..
Ετσι και φετος ειναι εκεινος ο πιο ετοιμος να ανεβει ξανα..
Θα δουμε ομως μεχρι τοτε.. Υπαρχουν οι εκπληξεις τις τελευταιας στιγμης οπως ξαφνικες μεταγραφες που αλλαζουν το τοπιο ή και τραυματισμοι "αστεριων" ακομα..!!!

From: nostha
This Post:
00
269590.45 in reply to 269590.44
Date: 5/12/2015 5:42:58 PM
Green Team B.C.
IV.3
Overall Posts Rated:
55
Μετά απο ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έσπαγε καρδιές απέναντι στον Overdose Crew GR, η ομάδα μου κατάφερε τελικά να επικρατήσει μέσα στο κατάμεστο '' Indian Grave'', και να κάνει το 3-1.
Το μόνο σίγουρο είναι οτι είναι πάρα πολύ νωρίς για πανηγήρια... η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική...
αρχής γενομένης απο το έπόμενο παιχνίδι οπου ο SKORPOXORI καίγεται για νίκη!

This Post:
00
269590.46 in reply to 269590.45
Date: 5/12/2015 8:33:25 PM
SKORPOXORI
III.13
Overall Posts Rated:
7474
Συμπληρώσαμε απόψε με επιτυχία το καρέ ηττών μας αφού καταφέραμε να αντισταθούμε μόνο στην 1η και την 4η περίοδο. Μετά την επιτυχία του BEAUPERE το Σάββατο με το 1-17, τη σκυτάλη απόψε πήραν BIU και STORANI που είχαν 1-10 τρίποντα έκαστος. Ήτοι 2-20!!!Εμφανίσεις δηλαδή που γράφουν ιστορία...

Έτσι κι αλλιώς έχουμε στρέψει την προσοχή μας στη δεύτερη ομάδα μας, οπότε εδώ μένει απλά να καταπίνουμε το κουκούτσι σε κάθε αγωνιστκή.

MVP ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ
---------------------
MANOLIOS ANEMAKIS

MVP SKORPOXORIOU
----------------------------
CHOI BIU

MVP ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
------------------------
CORRADO COMETA(Island Bulls)

Εξωφρενικό παιχνίδι από τον Ιταλό SG των Island Bulls που μπήκε αφιονισμένος στο γήπεδο από την αρχή και παρέμεινε έτσι ως το τέλος.Σε 40 λεπτά πέτυχε 48 πόντους έχοντας εκπληκτικά ποσοστά με 19-37 και 5-12 τρίποντα. Απόδοση που τον έφερε ήδη στην 4η θέση του πίνακα των σκόρερς.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
----------------------------------------
ARGASTIRI-DK ALLSTARS

Δεν ξέρεις πια ποιο ματς να ξεχωρίσεις κάθε αγωνιστική και ο βαθμός δυσκολίας της επιλογής γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Υπήρχε η ματσάρα Green Team B.C.-Overdose Crew GR που κρίθηκε στην παράταση, μας άρεσε πολύ και το Sepoliakos-ASTYPALAIA αλλά τελικά επιλέξαμε άλλο ένα ντέρμπι των παλιοσειρών των «κόκκινων» κυρίως γιατί η περιφέρεια των DK ALLSTARS διέλυσε αυτήν του ARGASTIRIOU δίνοντας μια νίκη βάλσαμο στην ομάδα.Ο Shi και η παρέα του πέτυχαν 13-28 τρίποντα επιτρέποντας στην περιφέρεια του ARGASTIRIOU να πετύχει μόλις 3-19! Μόνο χάρη στις βολές αντιστάθηκε το ARGASTIRI πετυχαίνοντας 17-19 ενώ αντίθετα οι DK ALLSTARS εκτέλεσαν μόλις 2 βολές!!!Αλλιώς η διαφορά θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη.

Η 5ΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
---------------------------------
PG
----
VASSILIS PARTAOLAS(Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ)

SG
----
CORRADO COMETA(Island Bulls)

SF
----
ANTONIO CREMONINI(Sepoliakos B.C.)

PF
----
JURKA LUTS(ARGASTIRI)

C
---
ELCHANAN YELLIN(Atromitos Peristeriou)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ MVP
------------------------
1)ASTYPALAIA=3
(RUNYAO-RUNYAO-ENCHONG)

2)Sepoliakos B.C.=3
(NIEVA-KRICKOVIC-CREMONINI)

3)Champions BC=2
(TSAOUSIS-GRIGGS)

4)Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ=2
(DARNAKAS-PARTAOLAS)

5)ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ=1
(ROMUALDI)

6)SAVOURA=1
(MUSSO)

7)Green Team B.C.=1
(CALVANI)

8)MAYRA KORAKIA=1
(BARRADA)

9)ΑΕΤΟΣ=1
(CANDIA)

10)Overdose Crew GR=1
(CAUWE)

11)DK ALLSTARS=1
(SHI)

12)Island Bulls=1
(COMETA)

13)ARGASTIRI=1
(LUTS)

14)Atromitos Peristeriou=1
(YELLIN)

This Post:
22
269590.47 in reply to 269590.46
Date: 5/13/2015 8:05:15 AM
Overall Posts Rated:
152152
4η αγωνιστικη και δύο πραγματα δειχνουν να ξεχωριζουν για φετος..
1ον, η ΑΡΙΔΑΙΑ συνεχιζει ασταματητη και ισως να κανει την περσυνη πορεια ανοδου που εκανε και ο Κενταυρος Χολαργου..
και 2ον, ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ και ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ χωρις νικη στο ενεργητικο τους εχουν να ανεβουν εναν Γολγοθα για να μπορεσουν να σταθουν στο υψος τους .. Απο τη μια βλεποντας τις ομαδες τους λες, δεν μπορει να μην εχουν κανει μια νικη, αλλα απ'την αλλη το οτι δεν εχουν σημειωσει νικη δειχνει και τα μεγαλα αγωνιστικα κενα τους..
Καλη δυναμη στους δυο αυτους συλλογους...

Η ομαδα μου εκανε το 2 στα 2 στην εδρα μου ξεπερνωντας το εμποδιο των Island Bulls αλλα και του S/G Cometa που εκανε οτι ηθελε την αμυνα μου εχοντας σχεδον 50% ευστοχια εντος και εκτος πεδιάς.. Ομως ηταν απελπιστικα μονος αφου εβαλε 48 απ'τους 93 ποντους των Island και οι αλλοι 8 παιχτες που πηραν λεπτα συμμετοχης εβαλαν τους υπολοιπους 43.. (!!!!!!!)
Απ΄τη μερια μου οι 4 "ψηλοι" πεταξαν ψηλα σ'αυτο τον αγωνα , με 65% ευστοχια στα σουτ απο τη ρακετα και 80% απο τις βολες, ενω ο εκπληκτικος ποιντ Trunavicious μοιρασε 15 ασιστ και εβαλε 2/2 τριποντα..!!! Ετσι αναρριχηθηκε στην θεση του σχετικου πινακα με τους καλυτερους ασιστερ του Πρωταθληματος..!!!
Επισης ενα ακομα ρεκορ (προσωρινο εστω) ειναι η καλυτερη επιθεση απο τους 16 με 435 π. σε τεσσερις αγωνες..

Ευχομαι 15 προκρισεις απο ολους μας στους αυριανους αγωνες του Κυπελλου..

From: Makaros
This Post:
22
269590.48 in reply to 269590.47
Date: 5/14/2015 7:11:58 PM
Overall Posts Rated:
5555
3η αγωνιστική και ήρθε η πρώτη ήττα για την ομάδα μας από τον ΔΑΟ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ με 100-87. Πίσω στο σκορ σε όλο το ματς, περισσότερα ριμπάουντ και ασσίστ εμείς, πιο έυστοχοι οι αντίπαλοι όπου κατ εμέ έπαιξαν και καλύτερο μπάσκετ σε γενικές γραμμές και πήραν τη νίκη!
+ της βραδιάς: Ο αρχηγός μας, Krickovic, που για άλλη μία φορά έπαιξε εκπληκτική άμυνα πάνω στον αντίπαλο C, αφήνοντάς τον χωρίς καλάθι εντός πεδιάς και τελείωσε το ματς με 19π 16ρ 3α 3λ και 2τ σε 37λ.
- της βραδιάς: Ο 'γέρος' της ομάδας, Vragovic, ήταν κακός σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, με κακές επιλογές που δεν αρμόζουν για έναν παίκτη της εμπειρίας του, έχοντας στο ματς 17π αλλά με 6/26, 6ρ 5α 2λ και 2τ σε 46λ.

4η αγωνιστική και κάναμε το 3-1 απέναντι στην ASTYPALAIA σχετικά εύκολα (αφού πετύχαμε επικέντρωση και ρυθμό) με ωραίο μπάσκετ από την ομάδα μας. Το γήπεδο για άλλη μια φορά ήταν ασφυκτικά γεμάτο, οι οπαδοί μας δημιούργησαν φοβερή ατμόσφαιρα και οι παίκτες έκαναν το καθήκον τους! Πήγαμε στο ημίχρονο με διαφορά 11 πόντων που είχαμε από το 1ο 12λεπτο και ολοκληρώσαμε το 3ο με τη διαφορά στους 29! Από εκεί και πέρα, κάναμε συντήρηση δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με το τελικό σκορ να είναι 120-91.
+ της βραδιας: Το πολύ καλό και ολοκληρωμένο μπάσκετ από όλη την ομάδα. Χαοτική διαφορά στα ριμπάουντ (58-28) και επίσης μεγάλη διαφορά στις ασσίστ (26-9).
- της βραδιάς: Για άλλη μια φορά τα πολλά λάθη (14) δίνοντας εύκολα την κατοχή στον αντίπαλο.

Κύπελλο: Εύκολο ματς απέναντι στους Siánna Ant Eaters (μποτ), με το σκορ να σταματά στο 113-68 και με τους βασικούς να ξεκουράζονται, δίνοντας στους αναπληρωματικούς κάποιες ευκαιρίες.

Μεταγραφικά: Μετά από 1.5 σεζόν είδαμε τον Byers να ταξιδεύει προς άλλες πολιτείες (προς Αμερική), φέρνοντας στα ταμεία ζεστό χρήμα και την μεταγραφή να φτάνει στα 650χ! Στη θέση του ήρθαν οι Έλληνες Stamos Kotsakos και Yiorgos Galifianakis για να βοηθήσουν, ο καθένας στο κομμάτι του βέβαια, στο γολγοθά που ακολουθεί!

Last edited by Makaros at 5/14/2015 7:13:03 PM

This Post:
11
269590.49 in reply to 269590.48
Date: 5/15/2015 7:33:13 AM
Overall Posts Rated:
152152
Μακαρε.., αυριο παιζουμε μαζι σε ενα πολυ αμφιρροπο αγωνα...
Καλο αγωνα να χουμε..

Κατι σημαντικο ακομα, εχουμε ως τωρα 9 τραυματισμους.. Ατυχες ειναι 8 ομαδες του ομιλου μας, με 2πλο τραυματισμο στην πρωτοπορο ΑΡΙΔΑΙΑ.. Ευτυχως για κεινον δεν ειναι απο τους βασικους του, αλλα πρωτοκλασατες αλλαγες..!!!

Ειναι πολυ νωρις ακομα για τοσους τραυματισμους, αλλα συμβαινει..

** Απ'οτι παρατηρησα εχουμε το 3ο πιο ενεργο φορουμ απ'όλη τη χωρα..
Εκτος απο την Α1 και 2 ακομα κατηγοριες της ΙΙΙ. τους προσπερναμε ολους σε "εμπορικοτητα" , ακομα και την 2η Εθνικη..!!!

Ας συνεχισουμε ετσι δυνατα να βγουμε και ΠΡΩΤΟΙ αν γινεται φετος...!!!!

This Post:
00
269590.50 in reply to 269590.49
Date: 5/15/2015 10:02:43 AM
Overall Posts Rated:
5555
Μεγαλο ματς, προβλέπω ντέρμπι μεχρι τα τελευταια λεπτα! Και οι δυο θελουμε τη νίκη, ο καλυτερος λοιπον ας κερδίσει, ας δουμε ενα καλο ματσάκι χωρις τραυματισμούς, γιατι οπως ειπες εχουμε ηδη πολλους στον όμιλο!

From: Cownboy

This Post:
11
269590.51 in reply to 269590.50
Date: 5/16/2015 4:22:51 AM
Overall Posts Rated:
4545
Τι παιχνίδαρα το χθεσινό! Ο Ολυμπιακός το έκανε πάλι το θαύμα του! Πάμε για την κούπα μέσα στο σπίτι της Βασίλισσας!

Advertisement