@Matya, Docholidaj, Andra93, Mod-LeBron, Zvone Kralj, Pejas, BUMkrejzimadrfakrBUM, Spaciulis, karlooo, Dumbarajko, Ogi, Frankie Dildo, Oziris, Sire4SerbiaNcup, Marko Marković, Spartak99
Hvala svima na cestitkama i lepim recima
Za pocetak odmah da kazem da se necu kandidovati za ove izbore, ne verujem da cu imati toliko vremena za naredni mandat, a i dosta sam se istrosio u prethodne 2 sezone. Ali, ovo nije zbogom reprezentaciji, nastavicu da budem scout i moguce da cu se ponovo kandidovati za 4 ili 6 sezona, da malo napunim baterije, a i tada taman dolazi generacija koju pratim od 18-te godine.
E sad da se zahvalim menadzerima.
Prvo hvala
Ivku za kapitena Relju, Gregovica i Bateza, mislim da su sva trojica cele sezone imali izmedju 60-70min, trenirao je formu pred finale i prosle i ove sezone, iako mu to za klub nije bilo potrebno, a pomogao mi je i oko taktike za finale.
Hvala i
Mariju za trening forme kako prosle, tako i ove sezone. Saradnja oko treninga je bila sjajna i Jovancic nam je postao najbolji bek ikada, uz Gregovica.
Hvala
Laletu sto je izdrzavao Simata, imao je 165-170k platu prethodne 2 sezone a zbog manjka bekova nam je bio izuzetno bitan u rotaciji. Naravno, da ne zaboravimo i Eklema.
Hvala
Lebronu za trening i odrzavanje forme Rutovicu, mom omiljenom igracu u ovoj generaciji
Hvala
Atlasu za trening Micovica van svoje pozicije cele sezone, sto ga je i kostalo ispadanja iz I lige.
Hvala i mom
burazu za Cveleta, prosle sezone se smanjio samo 1 skil, ove do pred polufinale nijedan, pa je neocekivano i Cvele dao svoj doprinos ove sezone.
Hvala i scoutima,
Markovicu, Ogiju, Pivopiiji, Zvonetu i Dildu, sto su mi skratili obaveze.
Naravno, zaslugu imaju i svi menadzeri koji su trenirali igrace koji su nam igrali, ne samo njihovi trenutni vlasnici.
Polufinale protiv Poljske: Taktike iste kao u prvom mecu, ali rezultat skroz drugaciji. Oni nisu racunali da mogu da naucim iz svojih gresaka
U prvom mecu su nas mnogo lako trpali pod kosem, dok im je un.odbrana ogromna na svim pozicijama, tako da je ovog puta fokus bio na sto vecoj un. odbrani, skoku i sutu iznutra, na ustrb spoljne odbrane i toka napada. Izbacio sam i Ranisavljevica iz rostera, da bi Adanovic, nas najbolji defanzivac pod kosem, dobio sto vise minuta. Relja u napadu na K, u odbrani KC, a Daniel i Alfir u napadu na KC, u odbrani na K. Upali su pravo u nasu zamku. Jesu jaci, ali morali su da se prilagode na nas apsolutni LI sastav. Razbili smo ih u skoku, a sa izolacijom su se opet mnogo zavlacili pod kos, gde su za razliku od prvog meca, mnogo masili.
Finale sa Spancima: Da li da im gadjam ceo LI ili samo unutra? Da li su mozda dogovorili polufinale sa Francuzima normal vs normal, pa imaju veci ent? (Ispostavilo se da jesu, imali su ent 11-12 u finalu, a mi 10)
Nama se Cvele smanjio 5 skilova u poslednja 2 treninga, Simat u formi 8, tako da spolja nema sanse da igramo, mora pod kosem, a Alfir i Georg u formi 7. Micovic, Eklem i Vidic u formi 9, ali oni nemaju sta da traze ako nam se K i KC rotiraju u odbrani
Mogu da igraju samo ako P i K ili B i K vrse rotaciju u odbrani. Biram prvu opciju, jer je mnogo dobro funkcionisalo protiv Poljaka.
Stavio sam da im gadjamo ceo LI, potom na dan utakmice promenio i stavio samo unutra. Znao sam da ako budu igrali unutra, da ce biti LI, jer sa Chaperonom na krilu mnogo bolje funkcionise LI, nego LP. Imali su savrsenu formu za spoljnu taktiku, a imaju odlicne sutere:
(37140) i zbog toga sam se plasio da gadjam i brz tempo.
Ipak, kljucni momenat se dogodio sat vremena pred pocetak utakmice. Ja pozivam nama pleja Nezaimovica, kako bih zbunio Spanskog selektora, a on u isto vreme poziva beka sutera, Mundianu-a.
Nasao je on koga ce da blefira, otisao posle toga u taktiku i gadjao ceo LI, ostalo je istorija